Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma--tretji del

<< < (70/84) > >>

Jernej:

--- Quote from: Tea on December 01, 2010, 06:46:01 AM ---Jernej jaz bi tale pravila malo popravila, saj konec koncev so pravila zato, da se kršijo hehe

Stvari pridejo same k tebi, ko si jih pripravljen sprejet oz. ko si s stvarjo seznanjen /če samo čakaš, boš vedno v čakanju .... una od Pestnerja ... stojim na postaji in čakam ..../

Z drugo pa se strinjam, brez vrinjene povedi ......pa brez tistega enkrat. Jaz bi stavek oblikovala takole: "Fino bi mi bilo doživet .....in bi poslala v vesolje" pol pa na to pozabila.

Je pa normalno, ker si  :B in Biki ste tako komotni  ;D ;D ;D da počakate, da ......

--- End quote ---

Tea, glede na lastne natalne aspekte :U :kon AC in  :Me :kv :Lu  lahko rečem, da se kršijo se samo tista pravila, ki so neživljensko posplošena in jih policaji uporabljajo za polnenje proračuna tam, kjer DURS ne more več. Kateri človek normalno razgibanega uma se bo peljal po ravni, prazni štiripasovnici, ko ob enih zjutraj nikjer ni žive duše, 50km/h zgolj zato, ker je v ZVCP tako napisano? Samo zombi.  ::)
 :J  :quin  :PL pa pravita, da se pravila, do katerih sam pridem, nikoli ne kršijo :P

Če sva že pri manifestacijah, potem se človek izogne pogojnikom in željam, temveč samo ukaže. Glede na  :Me v  :dv mi zadostuje, da vsako izkušnjo doživim enkrat, jo odkljukam na seznamu in se lotim naslednje. Ampak, da to ne bi postala potreba, po kateri bi hrepenel oz. postal navezan nanjo, rečem, da ni nujno. Ker res ni. Mogoče zaradi pomanjkanja planetov v znamenjih ognja.

Tea:

--- Quote from: Jernej on December 01, 2010, 08:45:11 AM ---
--- Quote from: Tea on December 01, 2010, 06:46:01 AM ---Jernej jaz bi tale pravila malo popravila, saj konec koncev so pravila zato, da se kršijo hehe

Stvari pridejo same k tebi, ko si jih pripravljen sprejet oz. ko si s stvarjo seznanjen /če samo čakaš, boš vedno v čakanju .... una od Pestnerja ... stojim na postaji in čakam ..../

Z drugo pa se strinjam, brez vrinjene povedi ......pa brez tistega enkrat. Jaz bi stavek oblikovala takole: "Fino bi mi bilo doživet .....in bi poslala v vesolje" pol pa na to pozabila.

Je pa normalno, ker si  :B in Biki ste tako komotni  ;D ;D ;D da počakate, da ......

--- End quote ---

Tea, glede na lastne natalne aspekte :U :kon AC in  :Me :kv :Lu  lahko rečem, da se kršijo se samo tista pravila, ki so neživljensko posplošena in jih policaji uporabljajo za polnenje proračuna tam, kjer DURS ne more več. Kateri človek normalno razgibanega uma se bo peljal po ravni, prazni štiripasovnici, ko ob enih zjutraj nikjer ni žive duše, 50km/h zgolj zato, ker je v ZVCP tako napisano? Samo zombi.  ::)
 :J  :quin  :PL pa pravita, da se pravila, do katerih sam pridem, nikoli ne kršijo :P

Če sva že pri manifestacijah, potem se človek izogne pogojnikom in željam, temveč samo ukaže. Glede na  :Me v  :dv mi zadostuje, da vsako izkušnjo doživim enkrat, jo odkljukam na seznamu in se lotim naslednje. Ampak, da to ne bi postala potreba, po kateri bi hrepenel oz. postal navezan nanjo, rečem, da ni nujno. Ker res ni. Mogoče zaradi pomanjkanja planetov v znamenjih ognja.

--- End quote ---

Uh Jernej imaš podobne aspekte kot jaz  ;D
Saj v bistvu se zelo dobro razumeva hehe

Jane:

--- Quote from: Jernej on December 01, 2010, 08:45:11 AM ---

--- End quote ---

Hehe Jernej, ti me res vedno nasmeješ  ;D Ti povem, da je en tak zombi ( beri jaz) že fajn plačal kazen in skoraj ostal brez izpita  ;D

Rena:
Kaj vam je fajn, ko ste tako noter v astrologiji že, pri meni pa še ni prišla na vrsto  :o. Še teh znakov za planete nisem osvojila. Nekaj me zanima, razmišljam mimogrede. Moj ascendent je v strelcu, otroka sta oba strelca. Neko obdobje sem tudi, kogarkoli sem že spoznala ali se družila, naletela na znamenja strelec. Obstaja kakšna statistika, povezava, da se povezujemo, družimo, imamo najožje družinske člane, ki so podobnih znamenj kot mi?

Jane:

--- Quote from: Rena on December 01, 2010, 09:03:19 AM ---Kaj vam je fajn, ko ste tako noter v astrologiji že, pri meni pa še ni prišla na vrsto  :o. Še teh znakov za planete nisem osvojila. Nekaj me zanima, razmišljam mimogrede. Moj ascendent je v strelcu, otroka sta oba strelca. Neko obdobje sem tudi, kogarkoli sem že spoznala ali se družila, naletela na znamenja strelec. Obstaja kakšna statistika, povezava, da se povezujemo, družimo, imamo najožje družinske člane, ki so podobnih znamenj kot mi?

--- End quote ---

Itak. Nažalost imam tvojo karto doma, da bi malo bolj podorbno pogledala, ampak ja vedno dobiš neke podobne energije kot so pri tebi. Jaz sem dvojček, moj sine tehtnica. V karti nimam nič ognja, moj mož je oven itd.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version