Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma--tretji del
Rena:
Aha, hvala za odgovor. No saj nisem mislila, da bi glih meni pogledala, na splošno razmišljam o teh povezavah. V življenju definitivno vlečemo energije, kakršne sami oddajamo. In tudi, če verjamemo v reinkarnacijo, moramo doživeti neke izkušnje, da se učimo.
Že delaš plačo? ;) Jz sem urejala še vse drugo, začnem po malici enkrat. Hitro kajne ;)
Škratinja Nagaya:
Midva s partnerjem imava tako malo oz. NIČ sorodnega, da se je nekoč neka astrologinja prav začudila, kako sva SPLOH trčila skupaj. Že da sva se srečala, je neverjetno. Gledala in gledala je karti in nič ji ni bilo jasno. ;)
Seveda se pa ne čudim, da se je čudila. ;D ;D
Sploh imam okrog sebe pretežno ljudi, ki so že od mene skrajno drugačni, potem pa še skrajno med seboj.
Tudi partnerje... ne vem, po katerem ključu jih pritegnem. Kot da ni logike. NIČ podobnosti.
;D
Jane:
--- Quote from: Rena on December 01, 2010, 09:15:30 AM ---Že delaš plačo? ;) Jz sem urejala še vse drugo, začnem po malici enkrat. Hitro kajne ;)
--- End quote ---
Jap imam tale mesec cel kup vrnjenih s porodniške ::) Uživaj v delu ;D
Rena:
--- Quote from: Pika on December 01, 2010, 09:15:59 AM ---Midva s partnerjem imava tako malo oz. NIČ sorodnega, da se je nekoč neka astrologinja prav začudila, kako sva SPLOH trčila skupaj. Že da sva se srečala, je neverjetno. Gledala in gledala je karti in nič ji ni bilo jasno. ;)
Seveda se pa ne čudim, da se je čudila. ;D ;D
Sploh imam okrog sebe pretežno ljudi, ki so že od mene skrajno drugačni, potem pa še skrajno med seboj.
Tudi partnerje... ne vem, po katerem ključu jih pritegnem. Kot da ni logike. NIČ podobnosti.
;D
--- End quote ---
Sej nasprotja se tudi blazno privlačijo ;D
Rena:
--- Quote from: Jane on December 01, 2010, 09:17:33 AM ---Uživaj v delu ;D
--- End quote ---
Uživaj tudi ti. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version