Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma--tretji del
Zarja:
--- Quote from: Jane on December 01, 2010, 09:08:03 AM ---
--- Quote from: Rena on December 01, 2010, 09:03:19 AM ---Kaj vam je fajn, ko ste tako noter v astrologiji že, pri meni pa še ni prišla na vrsto :o. Še teh znakov za planete nisem osvojila. Nekaj me zanima, razmišljam mimogrede. Moj ascendent je v strelcu, otroka sta oba strelca. Neko obdobje sem tudi, kogarkoli sem že spoznala ali se družila, naletela na znamenja strelec. Obstaja kakšna statistika, povezava, da se povezujemo, družimo, imamo najožje družinske člane, ki so podobnih znamenj kot mi?
--- End quote ---
Itak. Nažalost imam tvojo karto doma, da bi malo bolj podorbno pogledala, ampak ja vedno dobiš neke podobne energije kot so pri tebi. Jaz sem dvojček, moj sine tehtnica. V karti nimam nič ognja, moj mož je oven itd.
--- End quote ---
eno vprašanje jane, ko si glih te tri znamenja skupi dala, jst sem dvojček, nečak tehtnica sestra je oven, pa se vedno pritožuje nad nama, da sva oba ista, da sva obupna, sam je pa res da se zelo zelo dobro zastopva z nečakom, pa ja, včas v njem velik sebe vidim ja :) a je ta podobnost iz horoskopa, al pač vpliv okolja, ker sva celo življenje skupi rasla
Tea:
--- Quote from: Zarja on December 01, 2010, 12:37:03 PM ---
--- Quote from: Jane on December 01, 2010, 09:08:03 AM ---
--- Quote from: Rena on December 01, 2010, 09:03:19 AM ---Kaj vam je fajn, ko ste tako noter v astrologiji že, pri meni pa še ni prišla na vrsto :o. Še teh znakov za planete nisem osvojila. Nekaj me zanima, razmišljam mimogrede. Moj ascendent je v strelcu, otroka sta oba strelca. Neko obdobje sem tudi, kogarkoli sem že spoznala ali se družila, naletela na znamenja strelec. Obstaja kakšna statistika, povezava, da se povezujemo, družimo, imamo najožje družinske člane, ki so podobnih znamenj kot mi?
--- End quote ---
Itak. Nažalost imam tvojo karto doma, da bi malo bolj podorbno pogledala, ampak ja vedno dobiš neke podobne energije kot so pri tebi. Jaz sem dvojček, moj sine tehtnica. V karti nimam nič ognja, moj mož je oven itd.
--- End quote ---
eno vprašanje jane, ko si glih te tri znamenja skupi dala, jst sem dvojček, nečak tehtnica sestra je oven, pa se vedno pritožuje nad nama, da sva oba ista, da sva obupna, sam je pa res da se zelo zelo dobro zastopva z nečakom, pa ja, včas v njem velik sebe vidim ja :) a je ta podobnost iz horoskopa, al pač vpliv okolja, ker sva celo življenje skupi rasla
--- End quote ---
Zarja to je zato, ker tako piše v tvojem horoskopu, sama znamenja imajo drugoten pomen, čeprav držijo
Torej tvoja 7 hiša je 5 hiša od tvoje sestre in ti imaš dobro postavljena
Torej vladar hiše nečaka je Merkur, vkleščeno znamenje Raka = luna in vse skupaj v trigonih na njegovo Tehtnico, bo pa že nekoliko natančnejša razlaga
Jane:
Ker pri kartah svojih domačih nikoli nisem objektivna, prosim za pomoč. Iščem podatek, če je moj sine na kaj alergičen. Zadnje čase ima nonstop pike po vratu in po prsih. Rada bi vedela, če je alergik in na kaj. Sošolke, tršica in ostali hvala za pomoč :-*
Tea:
Če gledamo vladarja 6 = kozu in pri tem znamenju so pogoste težave z kožo oz. nekakšne pike in podobno se pojavijo pač na koži.
Ker to ugotavlaš zadnje čase je čist možno, da je prehod P Lune preko Saturna sprožil nekaj zadevic = čustvene zadeve, ki se jih boji ali strah za svojo varnost. Poleg tega je to v devici /itak večja občutljivost na hrano/ in v 3 hiši /vrtec, okolje ipd..../ predvsem pa najbrž da domača situacija, ker T saturna prihaja v 4 hišo .......še nekoliko prej pa je bil na Soncu.....
Občutljiv bo še ko mu bo T SAturna povozil tisto trojico v 4 in seveda P .............v nadaljevanju.
Na kaj je otrok lahko občutljiv. Če je to ta zadnji čas, potem predvsem glej čemu Saturn vlada pri hrani /mrzlo,suho,sarma,zelje ipd.../ pa Luno /mleko? in mlečni izdelki itd......
Saturn je šel tudi preko Sonca, ki je vladar AS, pa še luna je v Levu, torej glej tudi za Sonce in leva /kar se tiče hrane/.
Sam da ga ne bi na kakšne teste vozila, ker pol bo itak na vse alergičen. Več varnosti in več pozornosti pa bo vse OK. :D
Jane:
Hvala Tea. Kam paše svinjina ??? ??? Na teste ga pa ne bom vozila, ker so mu kot dojenčku že delali teste, ker je imel ful krčev, pa niso nič pokazali, tako da nima smisla. Meni tudi kaka hrana ne paše, pa verjetno testi ne bi nič pokazali.
Je pa res, da je imel zadnje čase ful odpor na vrtec, prav histerija je bila ko je bilo treba it- saturn v tretji, kar je verjetno res sprožila P luna. Kar sem nekako dobila odgovore tudi v theti. Če pa slučajno kej vidiš za domače okolje, pa prosim ne šparaj besed ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version