Author Topic: Natalne karte članov foruma--tretji del  (Read 152429 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Natalne karte članov foruma--tretji del
« Reply #30 on: April 08, 2010, 03:06:45 PM »
Sem pridna in delam naloge. Moja karta je "obdelana" zdaj pa obdelujem druge za vajo. Delam za začetek bolj v smislu poznanega, torej zadeve kjer lahko dobim potrditev, če kje "zabluzim".
Tega si ne znam razlagat Pri Samovi karti. 10.(oče) ima vrh v ribah, vladar je Neptun: vem da ni alkoholik ali narkoman, še manj je plesalec, umetnik ali mornar. Pravzaprav nič Neptunskega ne najdem na tej osebi. Gre v 8. v vodnarja. Torej oče/nekaj neptunskega???/smrt-rojstvo-transformacija/na nenavaden način??? Kakšen pameten namig, razen da si zadevo razlagam skupaj z mojo karto (Saturn se približuje Plutonovi opoziciji s Soncem...).
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #31 on: April 08, 2010, 03:49:32 PM »
mogoče da je bolj "megla" da ga ni ko ga on rabi??
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: April 09, 2010, 07:09:10 AM »
Sem pridna in delam naloge. Moja karta je "obdelana" zdaj pa obdelujem druge za vajo. Delam za začetek bolj v smislu poznanega, torej zadeve kjer lahko dobim potrditev, če kje "zabluzim".
Tega si ne znam razlagat Pri Samovi karti. 10.(oče) ima vrh v ribah, vladar je Neptun: vem da ni alkoholik ali narkoman, še manj je plesalec, umetnik ali mornar. Pravzaprav nič Neptunskega ne najdem na tej osebi. Gre v 8. v vodnarja. Torej oče/nekaj neptunskega???/smrt-rojstvo-transformacija/na nenavaden način??? Kakšen pameten namig, razen da si zadevo razlagam skupaj z mojo karto (Saturn se približuje Plutonovi opoziciji s Soncem...).

Tejka kot smo rekli sta starševski hiši povezani z 4 in 10. Ni nujno, da je pravilo v 10 oče v moški karti tudi za vse točno. Vsako pravilo ima namreč tudi izjeme. Zato je nujno, da proučiš tudi naravo 4 hiše, poleg tega pa še Sonce in Luno.

Včasih je izredno težko razmejiti zadevo. V tistih primerih, kjer starša pač enakopravno posegata v socialno ali intimno sfero človeka.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #33 on: April 09, 2010, 07:12:53 AM »
mogoče da je bolj "megla" da ga ni ko ga on rabi??

Ja, lahko je kaj takega. Kot oče, ki ga ni, oz. ki ni imel nobenega vidnega vpliva na oblikovanje socialnega življenja in statusa, ki si ga je otrok želel oz. ki ga je oblikoval skozi njega.

Torej sin se vsekakor istoveti z očetom. In gre za tudi tisti tipični Uran/Saturn/Jupiter - se spomnite ko sem vam povedala, kako je vse skupaj nastalo.
In če otrok nima proti čemu se dokazovati, presegati ..... kako si potem lahko oblikuje sploh svojo socialno podobo.
Itd

bomo več na tečaju
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #34 on: April 10, 2010, 02:08:12 AM »
Hmmm 4. v devici, Merkur gre v 6. v strelca. Luna v 5. v vagi, Sonce 6. strelec, Saturn pa se skriva v dvojčkasti 12.

Je že preveč za danes, možgani na off, "čivava" že spi... Bom jutri probala še enkrat ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #35 on: April 10, 2010, 08:32:08 AM »
No jaz bi tkole rekla, pa naj me "tršica" popravi  ;D Tko kot sem rekla, očeta ni na tak način kot bi ga on rabil - tudi saturn v dvanajsti hiši recimo bi blo lahko to.

Mama pa rada ima red in je delovna in pridna, kar nakazuje 6 hiša - da veliko dela.

Tko na prvi pogled brez plonk lista  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #36 on: April 10, 2010, 05:08:30 PM »
Mene je pa zdaj neki zmedlo a je prva hiša vedno spodaj pod AC?? Ker končno sem dobila prave rojstne podatke mojega moža in vladar horoskopa je nad AC v 12-i hiši? Je to možno?

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #37 on: April 10, 2010, 07:03:19 PM »
Itak da je možno. Poznam še kakšnega takega ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #38 on: April 10, 2010, 07:09:20 PM »
No jaz bi tkole rekla, pa naj me "tršica" popravi  ;D Tko kot sem rekla, očeta ni na tak način kot bi ga on rabil - tudi saturn v dvanajsti hiši recimo bi blo lahko to.

Mama pa rada ima red in je delovna in pridna, kar nakazuje 6 hiša - da veliko dela.

Nekako tako sem študirala. Sploh glede na moj delovni čas ... Lahko sem pa tudi jaz načeloma Neptunska. Roko na srce, prej sebe najdem v tem opisu kot njega. Malce usekana umetniška, plesna megla ;D, Oče je kul, ker lahko cel dan gledaš tv, špilaš igrice, ješ po želji mami pa tečnari z omejevanjem ekranov in zdravo hrano...  ::) ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #39 on: April 10, 2010, 08:26:31 PM »
Itak da je možno. Poznam še kakšnega takega ;)

Ma sem že mislila da se mi blede ker toliko buljim v te karte. Bom njegovo karto naslednjič s sabo prinesla, ker se mi zdi najbolj zanimiva od vseh kar sem jih zdaj gledala  ;D Se lepo vidi zmaj in veliki trigon.

Pa oba mava tranzit saturna čez peto in plutona čez 7  :o  ::) Ni čudno da sva na bojni nogi in noben ne popuča  ;D

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #40 on: April 10, 2010, 08:29:45 PM »

Nekako tako sem študirala. Sploh glede na moj delovni čas ... Lahko sem pa tudi jaz načeloma Neptunska. Roko na srce, prej sebe najdem v tem opisu kot njega. Malce usekana umetniška, plesna megla ;D, Oče je kul, ker lahko cel dan gledaš tv, špilaš igrice, ješ po želji mami pa tečnari z omejevanjem ekranov in zdravo hrano...  ::) ;D

Ja samo devica ti ne bo pustila gledanja tv-ja v nedogled nope. Bo to prej neptun, devica bo pa težila z zdravo prehrano  ;)

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #41 on: April 12, 2010, 07:18:20 AM »
Mene je pa zdaj neki zmedlo a je prva hiša vedno spodaj pod AC?? Ker končno sem dobila prave rojstne podatke mojega moža in vladar horoskopa je nad AC v 12-i hiši? Je to možno?

AC je vrh prve hiše

Kar je nad točko AC je 12 hiša, kar je spodaj je 1 hiša ;)
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #42 on: April 12, 2010, 08:21:37 AM »
ma ja malo sem bla že preveč noter v hišah, pol mi ni bilo jasno kako ima vrh prve hiše v dvojčku, sonce pa v 12-ti. Po ta novem datumu je zdaj oven in sploh ne bik ::) ???

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #43 on: April 12, 2010, 10:04:44 AM »
Vladar horoskopa je enostavno tisti planet, ki vlada znamenju na AC, zakaj ne bi mogel biti v 12. hiši?   :)

A nisi znala točen datum rojstva moža?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #44 on: April 12, 2010, 10:14:05 AM »
ma sem zabluzila, ker pri meni je slučajno vladar tudi v prvi hiši in sem pol mislila da je to pravilo, pa vidim da ni.
Ne nisemvedla pravega datuma, ker so bili ravno na počitnicah pri starih starših in se je rodil v postelji, kjer se je rodil že njegov dedek in potem se jim pač ene par dni ni dalo it v mesto ga prijavit  ;D zato je datum na rojstnem listu drugi kot v resnici.

Moja astro karta