Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
STOPINJE V ASTROLOGIJI
Škratinja Nagaya:
"20. stepen je analogan znaku Škorpije i osobi može da donese oboljenje od karcinoma (kao i 10. stepen - stepen Jarca ), naravno ako na to ukazuju i drugi elemenati u horoskopu."
A 20. stopinja razen zbolevanja za rakom lahko kaže tudi na težave s srcem?
Moj oče ima tri take stopinje in je bil pred 13-imi leti operiran na srcu, bil v smrtni nevarnosti, bil klinično mrtev po operaciji in so ga oživili. Pravi, da so ga poslali nazaj. :-) Potem je bilo vse v redu, zdaj je zdrav.
:U 20st :B v 4.hiši
:NE 20st :de v 8. hiši
(:li 20st :vo)
Hvala!
Tejka:
--- Quote from: Pika on August 30, 2010, 10:23:33 AM ---"20. stepen je analogan znaku Škorpije i osobi može da donese oboljenje od karcinoma (kao i 10. stepen - stepen Jarca ), naravno ako na to ukazuju i drugi elemenati u horoskopu."
A 20. stopinja razen zbolevanja za rakom lahko kaže tudi na težave s srcem?
Moj oče ima tri take stopinje in je bil pred 13-imi leti operiran na srcu, bil v smrtni nevarnosti, bil klinično mrtev po operaciji in so ga oživili. Pravi, da so ga poslali nazaj. :-) Potem je bilo vse v redu, zdaj je zdrav.
:U 20st :B v 4.hiši
:NE 20st :de v 8. hiši
(:li 20st :vo)
Hvala!
--- End quote ---
:U v :Sk v 4.
:NE v :st v 5. tudi jaz... ::) Samo ga ne rabim. Hvala ;D
Drugače pa je za kaj takega pomoje treba gledat kompletno 1. in 6. vladarje in vse aspekte. Dvomim, da so samo stopinje dovolj ;)
Škratinja Nagaya:
Ja saj vem. ;) Jaz sem šele pri poglavju o stopinjah, ker sem še bolj zelene astrološke sorte. :D
Pri mojem očetu je šlo nekako za ponovno rojstvo, vsaj on je to izkušnjo tako doživel, pa itak, saj je dejansko prišel nazaj. Od takrat je še bolj občutljiv (senzibilen), kot je bil prej, po drugi strani pa neka nova, večja samozavest...
Zanima me, kako je to lahko zapisano v karti. Je bil že kak članek na to temo?
Hvala!
Tea:
--- Quote from: Pika on August 30, 2010, 10:54:38 AM ---Ja saj vem. ;) Jaz sem šele pri poglavju o stopinjah, ker sem še bolj zelene astrološke sorte. :D
Pri mojem očetu je šlo nekako za ponovno rojstvo, vsaj on je to izkušnjo tako doživel, pa itak, saj je dejansko prišel nazaj. Od takrat je še bolj občutljiv (senzibilen), kot je bil prej, po drugi strani pa neka nova, večja samozavest...
Zanima me, kako je to lahko zapisano v karti. Je bil že kak članek na to temo?
Hvala!
--- End quote ---
Pika vsaka karta je unikatna, zato boš iz splošno napisanega težko našla kakšno vzporednico.
Srčni infarkt je ponavadi vezan na disonantni položaj Urana in Sonca. Ko tranzitno dogajanje sproži natalno sceno se lahko to zgodi. Novo rojstvo pa npr. prinaša t Saturna 1 ali pa prehod Plutona preko AC. No, kombinacij je veliko, nikoli pa ena sama.
Vsako trditev moramo dobiti v horoskopu 3x zapisano.
Škratinja Nagaya:
Hvala, Tea!
:-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version