Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

STOPINJE V ASTROLOGIJI

<< < (35/55) > >>

sanjalka:
Sem malo pogledala te stopinje in mi je v "uč" padlo, da imata oba moja otroka N :Lu na stopinji  :te,
hči na 7 stopinji in sin na 19 stopinji, sama pa imam N :Lu v znamenju  :te :o :P

Tejka:
Se itak deduje. In to fejst. Moja :Ve v 8 in  :Lu :kon :PL. oba mulca  :Ve v :Sk ... Samo ima tudi  :Lu v vagi, Tomaž pa :So ... Če boš šla primerjat družinske karte, boš videla, da se vsi osebni planeti+ ASC :J in  :Sa v bistvu ponavljajo iz roda v rod.

Menda se aspekti  :PL in :Lu (ali pa luna v  :Sk) večinoma dedujejo. No Tomaž aspekta med  :Lu in  :PL hvalabogu nima, Samo pa ima žal :sek (pišuka poldi pa tako se trudim, da bi bila boljša) in pa seveda  :PL :kon :So ::) in :Me vse skupaj :op :Sa iz 12. ...

No pa da ne razpravljam preveč hehe, v glavnem je dedno ;)

sasa:
Jaz sem pa ugotovila, da imam ASC na isti stopinji kot ma moja mami sonce, in da sem bila spočeta v času, ko ji je T  :LM šel skozi 8. hišo in N  :J.

Lunca:

--- Quote from: sasa on August 10, 2011, 10:49:07 AM ---Jaz sem pa ugotovila, da imam ASC na isti stopinji kot ma moja mami sonce, in da sem bila spočeta v času, ko ji je T  :LM šel skozi 8. hišo in N  :J.

--- End quote ---

To kaže močno karmično povezanost in tisti, ki imajo sonce, luno v povezavi z ASC ali severo lunino zanko, večkrat se to pokaže v kartah mama, otrok, žena, mož..., zato si verjetno večji del iz njenega testa. ;D

Jane:

--- Quote from: Lunca on August 11, 2011, 04:41:15 PM ---
--- Quote from: sasa on August 10, 2011, 10:49:07 AM ---Jaz sem pa ugotovila, da imam ASC na isti stopinji kot ma moja mami sonce, in da sem bila spočeta v času, ko ji je T  :LM šel skozi 8. hišo in N  :J .

--- End quote ---

To kaže močno karmično povezanost in tisti, ki imajo sonce, luno v povezavi z ASC ali severo lunino zanko, večkrat se to pokaže v kartah mama, otrok, žena, mož..., zato si verjetno večji del iz njenega testa. ;D

--- End quote ---

Jap, res je. Moj severni vozel, pade točno na sinov AC  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version