Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
STOPINJE V ASTROLOGIJI
sanjalka:
Sem malo pogledala te stopinje in mi je v "uč" padlo, da imata oba moja otroka N :Lu na stopinji :te,
hči na 7 stopinji in sin na 19 stopinji, sama pa imam N :Lu v znamenju :te :o :P
Tejka:
Se itak deduje. In to fejst. Moja :Ve v 8 in :Lu :kon :PL. oba mulca :Ve v :Sk ... Samo ima tudi :Lu v vagi, Tomaž pa :So ... Če boš šla primerjat družinske karte, boš videla, da se vsi osebni planeti+ ASC :J in :Sa v bistvu ponavljajo iz roda v rod.
Menda se aspekti :PL in :Lu (ali pa luna v :Sk) večinoma dedujejo. No Tomaž aspekta med :Lu in :PL hvalabogu nima, Samo pa ima žal :sek (pišuka poldi pa tako se trudim, da bi bila boljša) in pa seveda :PL :kon :So ::) in :Me vse skupaj :op :Sa iz 12. ...
No pa da ne razpravljam preveč hehe, v glavnem je dedno ;)
sasa:
Jaz sem pa ugotovila, da imam ASC na isti stopinji kot ma moja mami sonce, in da sem bila spočeta v času, ko ji je T :LM šel skozi 8. hišo in N :J.
Lunca:
--- Quote from: sasa on August 10, 2011, 10:49:07 AM ---Jaz sem pa ugotovila, da imam ASC na isti stopinji kot ma moja mami sonce, in da sem bila spočeta v času, ko ji je T :LM šel skozi 8. hišo in N :J.
--- End quote ---
To kaže močno karmično povezanost in tisti, ki imajo sonce, luno v povezavi z ASC ali severo lunino zanko, večkrat se to pokaže v kartah mama, otrok, žena, mož..., zato si verjetno večji del iz njenega testa. ;D
Jane:
--- Quote from: Lunca on August 11, 2011, 04:41:15 PM ---
--- Quote from: sasa on August 10, 2011, 10:49:07 AM ---Jaz sem pa ugotovila, da imam ASC na isti stopinji kot ma moja mami sonce, in da sem bila spočeta v času, ko ji je T :LM šel skozi 8. hišo in N :J .
--- End quote ---
To kaže močno karmično povezanost in tisti, ki imajo sonce, luno v povezavi z ASC ali severo lunino zanko, večkrat se to pokaže v kartah mama, otrok, žena, mož..., zato si verjetno večji del iz njenega testa. ;D
--- End quote ---
Jap, res je. Moj severni vozel, pade točno na sinov AC :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version