Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
STOPINJE V ASTROLOGIJI
sasa:
--- Quote from: Lunca on August 11, 2011, 04:41:15 PM ---
--- Quote from: sasa on August 10, 2011, 10:49:07 AM ---Jaz sem pa ugotovila, da imam ASC na isti stopinji kot ma moja mami sonce, in da sem bila spočeta v času, ko ji je T :LM šel skozi 8. hišo in N :J.
--- End quote ---
To kaže močno karmično povezanost in tisti, ki imajo sonce, luno v povezavi z ASC ali severo lunino zanko, večkrat se to pokaže v kartah mama, otrok, žena, mož..., zato si verjetno večji del iz njenega testa. ;D
--- End quote ---
Hm, pa nisem tolko iz njenega testa, samo oblika postave, ostalo sem vse po očijevi strani. Sem pa šla primerjat najini karti, moje :So je v :kon z njenim ASC (zgolj stopinja razlike), moja :Lu v ribah je v :op z njenim :Me v :de in v :kon z njenim Saturnom v njeni peti hiši, in v :op z njenim :U v :de, ki ga ima ona natalno v 12. Če zraven prištejem še konjunkcijo njenega Urana in mojega Marsa, potem ni čudno, da bi ob njen učasih kar eksplodirala. Res ima dejansko ona name učinek kot T Uran na N Marsa. Nikol ne veš, kdaj bom eksplodirala ob kakšni njeni pripombi in včasih se moram res brzdat, da se ji ne začnem nazaj dret ko mili vrag. ::)
Da je skledica še bl polna, pa moj Uran kvadrira na njenega Merkurja. A se pol še kdo čudi, da sva učas ko dva razbesnela psa :D
Lunca:
--- Quote from: Tea on August 30, 2010, 02:42:26 PM ---
Srčni infarkt je ponavadi vezan na disonantni položaj Urana in Sonca. Ko tranzitno dogajanje sproži natalno sceno se lahko to zgodi.
Se strinjam Tea, da disonantni položaj urana in sonca prinese kap, mislim, da, če je vladar sonca mars, gre v tem primeru verjetno za možgansko kap. No, bom povedala, če bom lahko, ko aspekt izbije. ;D
--- End quote ---
Jernej:
--- Quote from: sasa on August 10, 2011, 10:49:07 AM ---Jaz sem pa ugotovila, da imam ASC na isti stopinji kot ma moja mami sonce, in da sem bila spočeta v času, ko ji je T :LM šel skozi 8. hišo in N :J.
--- End quote ---
To kaže močno karmično povezanost in tisti, ki imajo sonce, luno v povezavi z ASC ali severo lunino zanko, večkrat se to pokaže v kartah mama, otrok, žena, mož..., zato si verjetno večji del iz njenega testa. ;D
--- End quote ---
Pa res... Moj :LM je manj kot 2 stopinji od fotrovega :J, Asc pa manj kot 2 stopinji od materine :Lu
Lunca:
--- Quote from: Jernej on August 11, 2011, 07:51:22 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
V karti tvojih otrok bo verjetno precej podobno. ;)
Pa res... Moj :LM je manj kot 2 stopinji od fotrovega :J, Asc pa manj kot 2 stopinji od materine :Lu
--- End quote ---
Jernej:
--- Quote from: Lunca on August 12, 2011, 02:30:21 PM ---V karti tvojih otrok bo verjetno precej podobno. ;)
--- End quote ---
Koga? Jaz ne bi bil tako ziher... ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version