Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
STOPINJE V ASTROLOGIJI
Maja:
Kaj govorite zapriseženemu samcu? ;D
sanjalka:
Sinov :J je 2 stopinji pred mojim :Sa in
hčerin :Me je 3 stopinje pred mojim :Sa.
Hm, ni mi preveč všeč, da je to ravno :Sa :-\
Drugače pa ima sin ASC v :rak in hči ima na ASC :Lu (naravni vladar :Lu je :rak), sama pa imam :So, :Ma in :Ve v :rak, tako da sta tega :rak očitno povzela po meni :P
Lunca:
--- Quote from: sanjalka on August 19, 2011, 09:23:33 AM ---Sinov :J je 2 stopinji pred mojim :Sa in
Drugače pa ima sin ASC v :rak in hči ima na ASC :Lu (naravni vladar :Lu je :rak), sama pa imam :So, :Ma in :Ve v :rak, tako da sta tega :rak očitno povzela po meni :P
--- End quote ---
Iz tega se razbere, da boš njun dober učitelj, sploh ni slabo, njo boš prizemljila, da je ne odnese, njega pa treznega in resnega mišljenja. Se vidi iz zasedenosti raka, da sta precej iz tvojega testa.
sanjalka:
O, hvala Lunca za tele besede,so res spodbudne ang: :-* ang:
sanjalka:
--- Quote from: Lunca on August 23, 2011, 10:17:29 AM ---
--- Quote from: sanjalka on August 19, 2011, 09:23:33 AM ---Sinov :J je 2 stopinji pred mojim :Sa in
--- End quote ---
Iz tega se razbere, da boš njun dober učitelj, sploh ni slabo, njo boš prizemljila, da je ne odnese, njega pa treznega in resnega mišljenja. Se vidi iz zasedenosti raka, da sta precej iz tvojega testa.
Verjetno si mislila, da bom sina prizemljila, ker ima on :J na mojem :Sa in hči bom naučila :Sa treznega in resnega mišljenja, ker ima :Me na mojem :Sa. ang:
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version