Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
STOPINJE V ASTROLOGIJI
Škratinja Nagaya:
Kaj pa npr. tole:
Moja hči ima :Lu na mojem :J, moja :Lu in njen :J sta v trigonu, njen MC na mojem AC, luni sta si v opoziciji ???, njen AC je v opoziciji z mojo :Ve, no ene 4 st. orbisa, drugače na uč je pa več modrih črt kot rdečih. ;)
Moj :PL in njena :Lu sta v kvadratu. ???, tudi moje :So je z njeno :Lu v kvadratu.
:-\
Najbrž še vedno premalo za ciganski golaž, morda se vsaj razloči, ali je dovolj, premalo ali preveč slan.
Tea:
Potem je Luna padla na tvoj veliki križ ....
No Plutonska tema je ponavadi kar praizvorna in tvoj Plutonski kvadrat k Luni se bo očitno odrazil tudi v vajinem odnosu. Fajn, da bo Jupiter dodal svoj optimističen in filozofski pristop.
Drugač pa sinastrija opozicije ne jemlje kot slabe.
Največkrat se tako ali tako zelo živi kompatibilno nasprotno znamenje, ko gre za osebne planete in AS npr. .... torej prepričana sem, da tvoja Luna v Raku dostikrat izžareva Kozorogovsko naravnanost
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on August 23, 2011, 04:50:18 PM ---Potem je Luna padla na tvoj veliki križ ....
No Plutonska tema je ponavadi kar praizvorna in tvoj Plutonski kvadrat k Luni se bo očitno odrazil tudi v vajinem odnosu. Fajn, da bo Jupiter dodal svoj optimističen in filozofski pristop.
Drugač pa sinastrija opozicije ne jemlje kot slabe.
Največkrat se tako ali tako zelo živi kompatibilno nasprotno znamenje, ko gre za osebne planete in AS npr. .... torej prepričana sem, da tvoja Luna v Raku dostikrat izžareva Kozorogovsko naravnanost
--- End quote ---
Moja luna vedno bolj izžareva kozorogovsko naravnanost. Če prav razumem, kako to izgleda. Sem večkrat zadržana, kar se tiče izražanja čustev. Navzven. Jih je enostavno preveč in jih moram nekako "držat pod kontrolo", da ne pobezljajo. A je to to?
Navezana na dom, korenine, preteklost sem se večkrat skušala "prisilit", da bi to omilila. Ali pa recimo... zavestno in nalašč in dokaj na krut način sem sama sebe v nekem preteklem obdobju metala v okoliščine, kjer sem bila prisiljena odrasti, stati na svojih nogah, ker sem se ustrašila svoje navezanosti na starše in nesamostojnosti.
Meni se moja hči zdi tako neverjetno odrasla. Včeraj je odločno in samozavestno "napadla" znance, ki so ubijali ose. S tekstom: "Kaj pa počnete? Saj vam nič nočejo! A ne razumete, da si vsaka žival zasluži živet in da je vsak molj na tem svetu za nekaj dober in koristen!!" Vsi so obstali z odprtimi usti.
Ne morem opisat, kako sem bila ponosna nanjo.
Nekoč mi je bilo omenjeno, da je ena izmed mojih nalog ta, da hčero naučim biti "ženska". Torej... bo morda tudi ogledalo moje ženskosti oz. dojemanje mene kot ženske.
Tea:
Fajn si napisala
sanjalka:
Sem se spet malo pigravala s številkami in sem opazila, da ima moja hči skoraj vse planete na istih stopinjah kot imam jaz planete potem v znamenjih.
Npr:
:Lu ima na 7. stopinji, moja :Lu je v :te
:Ve ima na 4. stopinji, moja :Ve je v :rak
:Me ima na 21.stopinji, moj :Me je v :dv
:J ima na 6.stopinji, moj :J je v :de
:Sa ima na 28. stopinji, moj :Sa je v :ov
:PL ima na 24.stopinji, moj :PL je v :de
:So, :Ma, :U, :NE so na drugih stopinjah, ki jih ne morem povezati s svojo karto. Menim, da energije teh planetov predstavljajo energije njenega očeta, vsi zgoraj navedeni pa mojo energijo.
Ima katera kakšno izkušnjo s temi povezavami?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version