Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

STOPINJE V ASTROLOGIJI

<< < (39/55) > >>

sanjalka:
Sem pogledala še sinovo karto in nisem našla prav nobene povezave, razen  :Lu ima na  :ov stopinji kot ima njegov oče potem svojo  :Lu v  :ov. Vse ostalo je ravno kontra najinim znamenjem in res bi rekla, da gre najin sin povsem svojo pot, izžareva povsem svojo energijo, ki je popolnoma drugačna od najinih.
Vse osebne planete ima na ognjenih stopinjah, jaz nimam npr. skoraj nič ognja v karti.

Ametist:

--- Quote from: sanjalka on January 05, 2012, 10:36:09 AM ---Sem se spet malo pigravala s številkami in sem opazila, da ima moja hči skoraj vse planete na istih stopinjah kot imam jaz planete potem v znamenjih.
Npr:
 :Lu ima na 7. stopinji, moja  :Lu je v  :te
 :Ve ima na 4. stopinji, moja  :Ve je v  :rak
 :Me ima na 21.stopinji, moj  :Me je v  :dv
 :J ima na 6.stopinji, moj  :J je v  :de
 :Sa ima na 28. stopinji, moj  :Sa je v  :ov
 :PL ima na 24.stopinji, moj  :PL je v  :de

:So, :Ma, :U, :NE so na drugih stopinjah, ki jih ne morem povezati s svojo karto. Menim, da energije teh planetov predstavljajo energije njenega očeta, vsi zgoraj navedeni pa mojo energijo.

Ima katera kakšno izkušnjo s temi povezavami?

--- End quote ---

Sanjalka - 21 stopija je  :st
28 stopinja -  :rak
24 stopinja -  :ri

Škratinja Nagaya:
Kolikšen orbis je dovoljen pri vozlih, da se smatra za konj. npr. s  :So?
Kako je pa z južnimi vozli v konj. s planeti, konkretno z  :Me?
Hvala!

sanjalka:

--- Quote from: Ametist on January 05, 2012, 10:51:03 AM ---
--- Quote from: sanjalka on January 05, 2012, 10:36:09 AM ---Sem se spet malo pigravala s številkami in sem opazila, da ima moja hči skoraj vse planete na istih stopinjah kot imam jaz planete potem v znamenjih.
Npr:

:So, :Ma, :U, :NE so na drugih stopinjah, ki jih ne morem povezati s svojo karto. Menim, da energije teh planetov predstavljajo energije njenega očeta, vsi zgoraj navedeni pa mojo energijo.

--- End quote ---

--- End quote ---

Hm, sama sem gledala seštevek števil, se pravi 21.stopinja je seštevek 3 in to je  :dv, 28 stopinja je seštevek 1 in to je :ov in 24 stopinja je seštevek 6 in to je  :de.

Ametist:

--- Quote from: sanjalka on January 05, 2012, 12:38:58 PM ---
--- Quote from: Ametist on January 05, 2012, 10:51:03 AM ---
Npr:

--- End quote ---

--- End quote ---

Hm, sama sem gledala seštevek števil, se pravi 21.stopinja je seštevek 3 in to je  :dv, 28 stopinja je seštevek 1 in to je :ov in 24 stopinja je seštevek 6 in to je  :de.

--- End quote ---

Sanjalka, po Stojanoviću je 1stopija :ov in tako naprej do 12, ki je  :ri, potem greš dalje 13 spet  :ov do 24, ki je  :ri, tako naprej do 29 stopinje, ki je levja stopinja.

To teorijo poznam, zato sem ti popravila. Druge teorije ne poznam. :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version