hvala za tole, Bojan...bom doma v miru preštudirala, kako je pri meni..
sama lahko rečem, da ko sem preučevala svojo karto in karto najbližjih, mi je prej vedno manjkalo nekaj, preden sem izvedela za te stopinje in lahko rečem, da so v naših primerih zanimivo dopolnile lastnosti znamenj, v katerih se planeti nahajajo.
naj navedem primer, ki se ga spomnim na pamet ...
moja luna se nahaja na 4 stopinji ( rakovi ) v dvojčkih v moji 10. hiši.
Luna v samih dvojčkih seveda dodaja k mojemu karakterju zgovornost, razprešeno zanimanje za " sve in svašta ", zbiranje informacij itd... Nahaja se v 10 hiši in resnično sem vedno delala z ljudmi in na takšnih delovnih mestih, da me posledično pozna zelo veliko ljudi.
Rakova stopinja pa mi je potrdila to, na kar pred tem nikoli nisem pomislila ali iskala v karti in sicer, da me je v vsaki službi vsaj ena ženska ( starejša delavka ) " posvojila ", vzela pod okrilje in prav po materinsko skrbela zame, mi pomagala, svetovala itd... Vedno znova sem imela pomoč s strani žensk, predvsem na delovnem mestu.

Pa sama mislim, da ne oddajam takšne energije, niti ne prosim rada za pomoč, nasvete, sem izrazita individualistka, rada delam sama, se sama naučim, pogruntam zadevo, a očitno mi je to namenjeno. To se mi sedaj zdi krasno, saj sem se z vsemi temi ženskami spoprijateljila in nas veže lepo, toplo prijateljstvo, kjer kasneje obojestransko skrbimo druga za drugo, kadar je treba. In ravno tu jaz vidim odraz rakove stopinje.