Author Topic: STOPINJE V ASTROLOGIJI  (Read 110990 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: STOPINJE V ASTROLOGIJI
« Reply #75 on: July 28, 2010, 01:39:46 PM »
No mene je recimo begala moja četrta hiša dokler nisem ugotivila da je IC na 28 in da naj bi bila to  :rak stopinja. Ma tisti  :Le mi ni šel v račun, ker meni res ni do nekih razkošnih stanovanj.
 :rak pa pomeni, da mi je bolj všeč razkošno domače, mislim že vse najboljše, kar si lahko privoščiš, ampak tako da  ponuja udobje domačnosti. Pa zdaj vem, zakaj si tako želim hišice ob jezeru,  :rak ne?

No vidiš zdaj tole 22° ... če bi gledala samo  :Lu v 12 in  :B pol bi bila kje ob travnatem morju tvoja želja, kozlova stopinja   :Lu dodaja željo po jezeru, ki je vsekakor domena  :rak

Ne travnato morje pa res ni zame, mam raje travnato jezero, da ko se zjutraj zbudiš pogledaš na lepo jezero, zraven trava, gagice,mukice, hribi...uf kaj če bi se kar na Bohinj preselila  :o
Samo ne sme bit pa mraz, mraz pa ni zame...samo a ni kozorog sinonim za mraz  ???

Ga ogreje  :Le

Sicer pa ja  :Sa = sneg, led, mraz, zmrzovalna skrinja, ledene kocke, če ga daš skupaj z luno nastane prav dober sladoled ... mjami  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #76 on: July 28, 2010, 01:42:39 PM »
hehe kul, evo pa si našla eno mojo obsesijo in par let nazaj tudi poklic  ;) Sem bila sladoledar  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: July 28, 2010, 01:43:50 PM »
No mene je recimo begala moja četrta hiša dokler nisem ugotivila da je IC na 28 in da naj bi bila to  :rak stopinja. Ma tisti  :Le mi ni šel v račun, ker meni res ni do nekih razkošnih stanovanj.
 :rak pa pomeni, da mi je bolj všeč razkošno domače, mislim že vse najboljše, kar si lahko privoščiš, ampak tako da  ponuja udobje domačnosti. Pa zdaj vem, zakaj si tako želim hišice ob jezeru,  :rak ne?

No vidiš zdaj tole 22° ... če bi gledala samo  :Lu v 12 in  :B pol bi bila kje ob travnatem morju tvoja želja, kozlova stopinja   :Lu dodaja željo po jezeru, ki je vsekakor domena  :rak

Ne travnato morje pa res ni zame, mam raje travnato jezero, da ko se zjutraj zbudiš pogledaš na lepo jezero, zraven trava, gagice,mukice, hribi...uf kaj če bi se kar na Bohinj preselila  :o
Samo ne sme bit pa mraz, mraz pa ni zame...samo a ni kozorog sinonim za mraz  ???

Ga ogreje  :Le

Sicer pa ja  :Sa = sneg, led, mraz, zmrzovalna skrinja, ledene kocke, če ga daš skupaj z luno nastane prav dober sladoled ... mjami  :D

Pravzaprav bi rekla, da bi ti tudi ribnik ustrezal, vsekakro pa hiška, ki bi bila bolj pritlična, vendar pa bi morala imeti lep razgled.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #78 on: July 28, 2010, 01:44:49 PM »
hehe kul, evo pa si našla eno mojo obsesijo in par let nazaj tudi poklic  ;) Sem bila sladoledar  :D

no saj pravim, tud 12 hišo se da razkrit  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #79 on: July 28, 2010, 01:46:23 PM »
Tudi ribnik, samo brez rib  :D No vsekakor kakršnakoli "mlakužica", lahko tudi reka, samo da je nekaj vode pa nekje na samem (12.hiša), pritlično definitivno, kdo bo pa lezel po štengah, če bi rada takoj na vrt prišla  :P
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #80 on: July 28, 2010, 01:48:36 PM »
Ja, pritličje simbolizira  :B
samoto 12 hiša
ampak dispozicijo  :Lu imaš pa v :dv kar pomeni, da vse dvojčkovo mora bit pa pri roki  ;) hm, no ja v bližini
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #81 on: July 28, 2010, 01:53:21 PM »
Ja v bližini, ker zdaj imam takorekoč vse za hišo, vrtec, šolo, pošto, banko, trgovine, sem čisto v centru, pa mi sploh ne ustreza. Sem pa našla na obrobju Kranja idealno parcelo-hišo, mimo hiše teče Kokra, veliko trave, bolj na samem, ampak še vedno greš lahko peš v trgovino, na banko, v službo....pa še možu je všeč  ;D Samo jo nočejo prodati, no bova na lotu zadela, mava oba  :PL v peti, pa jo bova kupila za pametno ceno  ;D

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #82 on: July 28, 2010, 03:35:57 PM »
Hehehe Tea si me nasmejala  ;D :D :D

No pa  :So  :tr  :Sa naj bi bilo tudi dolgo življenje, ne?

Itak  ;D

no ta aspekt sem pa pri sebi našla  :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #83 on: July 28, 2010, 03:38:06 PM »
moj IC je na  :Sk stopinji in vrh 4. hiše v škorpijonu...torej mi ne gine  :Sk energija

Tein zapis pod temo Škorpijona  ;D

Smer neba: vzhod /jugovzhod/

Dežele: Sicilija, Španija, Maroko, Madžarska,

Kraji in prostori: barja in močvirja, poplavljena področja, smetišča, rečni predeli v priobalju, podzemni predeli, jame, rudniki, smetišča, spominski parki, pokopališča, grobnice, skrivališča, skrivni prehodi, kanalizacija, odtoki, stranišča, operacijske dvorane in sobe za intenzivno nego, patološki oddelek, klavnice, nuklearna skladišča, razpadajoče stavbe, predeli arheoloških izkopavanj, bordeli, ulice s prostitucijo, železarne in odpad železa, železarne, jeklarne
---------------------------------------------------------------------------------------
a je potrebno še kaj dodat  :D
« Last Edit: July 28, 2010, 03:41:04 PM by taja6 »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #84 on: July 28, 2010, 08:50:45 PM »
Za  :rak evo:
 Okolica rodovitno podeželje ali podeželsko posestvo, vodnato okolje, izviri, studenci, reke, jezera, morje, močvirje, lasten dom, dom staršev; kraj rojstva, naprave, vrtovi (posebno zelenjavni vrt); mesta, ki ležijo ob ali nedaleč od vode; restavracije, hoteli, prenočišča, mlekarna, zelenjavni vrt ali polja,

Evo točno to kar sem prej povedala, da rabim  :)

:Le: Okolica             visoka planota, sončne pokrajine, gradovi, upravne zgradbe, stavbe vlade, palače, okrašene stavbe. gledališče, kino, četrt nočnih lokalov, svetli gozdovi, puščave, visoki griči.

Od tega edino, svetli gozdovi, sončne pokrajine definitivno.

:B: Okolica             travniki, njiva, pašniki, pšenična polja, na deželi, cvetlični vrt, modni salon, frizerski salon, umetno obrtna delavnica, suknarjenje, konfekcijske trgovine, industrija za sladkor in čokolado, v banki in denarnih zavodih (davčna uprava).

Evo mojih travnikov in pašnikov  ;D

:Lu na kozorogovi stopinji Okolica             strme poti, hribi, vrh hriba, redko poraščena mesta ali revno okolje ali dežele, temni in gosto poraščeni gozdovi, kameno okolje; skale, trda ali kamena zemlja, v hišah, na strehi, na pokopališču. pri grobovih. v kleti, v jami, votlini, vdolbini, greznici in kanalu, v rudniku, pri skalah, soteski, podrtijah, bivališče samotarja, v samoti in puščavah, zaporih, bolnicah, v zastavljalnicah, v vzgojnih zavodih.

Evo pa sem ga našla, zakaj za vraga vedno silim v neko revno okolje in se ne počutim domače v Beverly Hillsu  :o
« Last Edit: July 28, 2010, 09:10:02 PM by jane »

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #85 on: July 28, 2010, 09:10:46 PM »

---------------------------------------------------------------------------------------
a je potrebno še kaj dodat  :D

Ne  ;D Mi ne paše niti eden od tistih tvojih krajev hehehe.

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #86 on: July 28, 2010, 09:50:13 PM »

a je potrebno še kaj dodat  :D

Ne  ;D Mi ne paše niti eden od tistih tvojih krajev hehehe.

tudi meni ne  :D

v 4. kučici sta še  :NE v  :Sk na  :rak stopinji in  :Ma v  :st  na  stopinj  :te

:te
Kraji in prostori: javni prostori, prostori političnih organizacij, sodišča, galerije, opera, kozmetični saloni, krožni deli mesta, slaščičarne, cvetličarne, luksuzne mestne četrti, plesne dvorane, prostori za slavnostne sprejeme, poroke, hiše diplomatov in politikov, oblikovalske delavnice, studiji, butiki

:rak
Kraji in prostori: vodni predeli, pristaniška mesta, obala, reke, izviri, jezera, bazeni,  termalna voda, predeli poraščeni s trstom, zelenjavni vrtovi, družinske posesti na podeželju, dom, hiša, rodno mesto, inkubator, porodnišnica, vhod v hišo, prag, bari, klubi, mlini, vinotoči, pivovarne, gostilne, mlekarne, sirarne

:Ma (  :ov )
Kraji in prostori: divji, samotni in neraziskani kraji, neobdelana zemlja, površine primerne za obdelavo, kurilnica, garaža, delavnica, sušilnica, mehanična delavnica, pekarna, zobozdravstvene ambulante, proizvodni obrati, vojašnica, začasna bivališča

:st
Kraji in prostori: vse kar je večjih dimenzij: avtoceste, široke ulice, velike prostorne zgradbe, univerzitetne zgradbe, cerkve, katedrale, semenišča, odvetniške pisarne, časopisne hiše, teniška igrišča, hipodrom, lovišča, travniki za lokostrelstvo, meja z tujo državo, špedicije, turistične agencije, založbe

:NE (  :ri )
Kraji in prostori: morje, otočki, mesta na morju, samotna mesta na obrobju, bolnice, ustanove, zapori,azili, klinike, cerkve, lekarne, hoteli, bencinske črpalke, skladišča cistern /plin, nafta, kemikalije/, prostori, ki so polni vlage, področja kjer je veliko megle

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

že malo bolje  ;D

dejansko pa živim v hiši, malce ven iz centra mesta...vse imam blizu, a od glavnega hrupa sem načeloma odstranjena. Hiša je vrstna, torej nismo čisto na samem, a vseeno bolje kot v bloku. Moja stara stara želja pa je živeti na samem na podeželju v naravi, v bližini gozda in/ali morja  ;D

Ko sem bila otrok, smo živeli v bloku tik ob reki, ki je v našem mestu bila takrat onesnažena, saj se je vanjo iztekala kanalizacija  :Sk sedaj temu ni več tako, reka je očiščena in je polna rib. Želja, cilje imajo zastavljene v smeri, da bi spet lahko naselili vanjo vidro, kakor je bilo to nekoč.  :o

Če se preselim k možu v M. bom dejansko uresničila vplive, ki so zapisani glede doma v moji karti, saj živi ob morju v bližini umetniških, oblikovalskih ateljejev, rokodelcev  :te in v bližini glavnega pokopališča za bogate (  :Sk ), ki se nahaja na hribu nad morjem.

naša hiša se nahaja tik pod gradom in ostanki, ki so sicer zaraščeni z gozdom... pod katero znamenje bi to spadalo...morda  :Le

« Last Edit: July 29, 2010, 07:37:03 AM by taja6 »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #87 on: July 28, 2010, 09:52:07 PM »
Kako se pa gleda stanovanja? Mislim prvo stanovanje 4 hiša, drugo šesta itd?

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #88 on: July 28, 2010, 10:14:49 PM »
Madonca a to se tudi tako gleda? Pol se pa cela slika spremeni  ::)
To je moj tretji dom ( življenje v študentu ne štejem  ;D )

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #89 on: July 29, 2010, 01:22:31 AM »
4.
 :te
Dežele: Avstrija, Burma, Japonska, Kitajska
Kraji in prostori: javni prostori (ja, glih vsak turist mi gleda skozi okno), prostori političnih organizacij, sodišča, galerije (blizu), opera (blizu), kozmetični saloni, krožni deli mesta, slaščičarne (blizu), cvetličarne, luksuzne mestne četrti, plesne dvorane, prostori za slavnostne sprejeme, poroke, hiše diplomatov in politikov, oblikovalske delavnice, studiji, butiki (blizu)
ujet  :Sk
Dežele: Sicilija, Španija, Maroko, Madžarska,
Kraji in prostori: barja in močvirja (zraven Ljubljanice verjetno šteje?), poplavljena področja, smetišča, rečni predeli v priobalju, podzemni predeli, jame, rudniki, smetišča, spominski parki, pokopališča, grobnice (jp, so izkopali neka trupla zdaj tukaj), skrivališča, skrivni prehodi, kanalizacija, odtoki, stranišča, operacijske dvorane in sobe za intenzivno nego, patološki oddelek, klavnice, nuklearna skladišča, razpadajoče stavbe, predeli arheoloških izkopavanj (jaaaaaaaaaaaaa bohpomagaj), bordeli, ulice s prostitucijo, železarne in odpad železa, železarne, jeklarne
:U ( :vo) na 20.°= spet :Sk
Dežele: Rusija, Afganistan, Tibet, Švedska
Kraji in prostori: vetrovna pokrajina, moderne četrti, visoke zgradbe, nebotičniki, hiše z najsodobnejšo in nenavadno arhitekturo, hrupni mestni predeli, letališča, dirkališča, elektrarne, električni daljnovodi,  podstrešni prostori, strešni vrtovi, terase, vse kar je moderno in najnovejša tehnika, vesolje, nebo, strelovodi
začne se na 27.°= :dv
Dežele: ZDA, Belgija, Anglija, Egipt, Armenija
Kraji in prostori: trgovine, knjigarne,(blizu) pošte, prevozna sredstva, ulice, mostovi, križišča, šole, vrtci, igrišča, študijski prostori, hodniki, zgornja nadstropja, dvostanovanjske hiše, stopnišča, terase, ograjeni prostori, hribovita, suha in vetrovna pokrajina a čem sploh pisat v centru Lj.???

:Ve  :ri 17°= :Le
Dežele: Portugalska, Severna Afrika
Kraji in prostori: morje, otočki, mesta na morju, samotna mesta na obrobju, bolnice, ustanove, zapori,azili, klinike, cerkve, lekarne, hoteli, bencinske črpalke, skladišča cistern /plin, nafta, kemikalije/, prostori, ki so polni vlage, področja kjer je veliko megle
 :Le
Dežele: Francija, Italija, Sicilija, Češka, Slovaška, Makedonija
Kraji in prostori: V naravi so to visoki, samotni in nedostopni skalnati predeli, lahko tudi lovišča in naravni parki, kjer so gradovi, palače, trdnjave, muzeji ali razstavni prostori. Rekreativne površine, kjer so otroška igrišča in športni objekti, tudi telovadnice. Prostori kot so gledališča, galerije in odri, borzne hiše, zlatarne. Srednješolska središča, prostori kjer se odvijajo tečaji in izobraževalne delavnice, kreativnega pomena. Lahko gre za turistične destinacije za počitnice in zabavišča.

Uf a čem nadaljevat :-\ Boldano imamo... bi rajši turistično destinacijo na otokih ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna