Author Topic: Merkur  (Read 96082 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Merkur
« Reply #315 on: September 10, 2009, 02:03:58 PM »
Mislim, da bi te ob nakupu aparata premamilo in bi  v času direktnega Merkurja kupila tujo stvar.  Tudi zato se ti je v tem času pokvaril pralni stroj, ker ti je T Uran blizu Merkurja.  Sicer pa sploh dvomim, da pri tebi kakšni aparati lahko dlje obstanejo nepokvarjeni.  To kajpak ne velja za šivalni stroj, bržkone bo tudi sesalec dolgo držal, saj recimo, da to spada klasično v ženske roke :).   Brez dvoma nastaja razlika med vrstami aparotv in vplivi planetov. Računalnik konkretno je verjamem bolj merkurjevski.

Sicer pa, Tea mi je nekoč rekla, da bi bil jaz kar soliden astrološki kartograf. Mogoče res, zato bi te kljub temu vprašal kdo v tvojem življenju je Bosanec, Hrvat, Dalmatinec, južni Italijan, Sicilijanec ali celo Tunizijec?

Moram priznati, ker sem se pred dnevi na tvojo karto nekako "usedel" in tako zdaj treniram, kar vsekakor lahko tudi pomeni, da te vodim v slepo ulico. :) Joj. Še na svoji bi moral trenirat, saj nenazadnje mi je šel računalnik v času mrka.

Andres

Uf madoniš. Sesalec je praktično nov, stari je izgubil bitko takoj po izteku garancije ::) Z računalniki je pa tako, da mi držijo precej časa, saj jih sama popravljam, če je že potrebno. Moj 9 let stari je še zdaj v uporabi (Tomaž ga ima) in bo zamenjan le zaradi zastarelosti - nekompatibilnost z novejšo programsko opremo. Na tem področju res nimam kakšnih hudih težav.

V mojem življenju ne najdem osebe s tem poreklom. Še najbljižje prideta svakinji, ki sta po rodu delno srbkinji. Mami je velik del otroštva preživela tudi v Dalmaciji zaradi astme. Morda pa taka oseba še pride v moje življenje? ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #316 on: September 10, 2009, 03:22:56 PM »
Jaz sem prav vesela takileh pogovorov tule v teh astroloških sobanah

Navali narode  ;D

Tea. Problem nastane, ker na hitro lahko kisknem. :) 

Tejka.  Zdaj ti ne morem odgovoriti, ker me čaka en sestanek.  Bom zvečer še enkrat pogledal, kaj pravzprav...........

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #317 on: September 11, 2009, 05:08:13 AM »
Mislim, da bi te ob nakupu aparata premamilo in bi  v času direktnega Merkurja kupila tujo stvar.  Tudi zato se ti je v tem času pokvaril pralni stroj, ker ti je T Uran blizu Merkurja.  Sicer pa sploh dvomim, da pri tebi kakšni aparati lahko dlje obstanejo nepokvarjeni.  To kajpak ne velja za šivalni stroj, bržkone bo tudi sesalec dolgo držal, saj recimo, da to spada klasično v ženske roke :).   Brez dvoma nastaja razlika med vrstami aparotv in vplivi planetov. Računalnik konkretno je verjamem bolj merkurjevski.

Sicer pa, Tea mi je nekoč rekla, da bi bil jaz kar soliden astrološki kartograf. Mogoče res, zato bi te kljub temu vprašal kdo v tvojem življenju je Bosanec, Hrvat, Dalmatinec, južni Italijan, Sicilijanec ali celo Tunizijec?

Moram priznati, ker sem se pred dnevi na tvojo karto nekako "usedel" in tako zdaj treniram, kar vsekakor lahko tudi pomeni, da te vodim v slepo ulico. :) Joj. Še na svoji bi moral trenirat, saj nenazadnje mi je šel računalnik v času mrka.

Andres

Uf madoniš. Sesalec je praktično nov, stari je izgubil bitko takoj po izteku garancije ::) Z računalniki je pa tako, da mi držijo precej časa, saj jih sama popravljam, če je že potrebno. Moj 9 let stari je še zdaj v uporabi (Tomaž ga ima) in bo zamenjan le zaradi zastarelosti - nekompatibilnost z novejšo programsko opremo. Na tem področju res nimam kakšnih hudih težav.

V mojem življenju ne najdem osebe s tem poreklom. Še najbljižje prideta svakinji, ki sta po rodu delno srbkinji. Mami je velik del otroštva preživela tudi v Dalmaciji zaradi astme. Morda pa taka oseba še pride v moje življenje? ;)

Če je stari sesalec nehal delati po izteku garancije, tvoj Ariston pralni stroj pa po sedmih letih, si imela potemtakem slab sesalec, oziroma se pri tebi lahko kvari veliko tega, ali pa ravno sesalec ne spada pod žensko domeno.  No, glavno da ženska dobro posesa. :D

Glede tistih držav niti nisem imel  v mislih, da bi bila to ženska, torej tvoja mama in njeno bivanje v Dalmaciji na to ne more imeti nikakršne povezave. Mogoče pa je imela kakšnega ljubimca v tistih regijah ravno mama, o čemer bo še najbolj pripravljena govoriti 23. oktobra.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #318 on: September 11, 2009, 07:08:17 AM »
Važno je pogledati na kateri datum je bil določen stroj kupljen

Predvidevam, da sesalec v retro /odvisno za kakšno okvaro gre/ nekega planeta

Za pralni stroj pa me 7 let asocira na Uranove prehode /skoraj gotovo je bil kupljen pod kakšnim uranskim aspektom.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #319 on: September 11, 2009, 03:06:45 PM »
Verjetno res Tea.
No ja, za očeta sem 100%, da je bil pravi, saj sem mu (vsaj po slikah) na videz čisto preveč podobna, da o podobnosti z babico sploh ne govorim ;)
Sicer pa ali je možno, da gre za osebo v mojem življenju, ki je sama ne bi uvrstila med "pomembne"? Komaj čakam ta 23., si me spravil v firbec Andres ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #320 on: September 11, 2009, 04:57:44 PM »
Tejka. Nisem hotel reči, da tvoj oče ni pravi. Predvsem se pojavlja ena moška oseba na tistih lokacijah, ki je kot sem sinoči napisal lahko tudi v povezavi s tvojo mamo.  No, ta moški je bil verjetno samo tako, sprehajalec v mamino življenje, obenem pa je možno da bo tak sprejalec v tvojem življenju. Nekako logično mi je, da bo to zahod v stiski, ko boš potrebna, ali ko te bo pamet za trenutek zapustila.  Nič tveganega pač s kondomom. Zadnji stavek lahko postaviš v preteklih, a naj velja za mamo.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #321 on: September 11, 2009, 05:01:56 PM »
Bolj ko razmišljam manj mi je jasno kdo bi to lahko bil. No, ko mi klikne (menda mi enkrat bo ane ;)) javim.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #322 on: September 11, 2009, 09:01:48 PM »
Po moje ti bo enkrat kliknilo. Ampak pazi, da ti pamet ne odnese. Sam lupčka. :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #323 on: September 12, 2009, 01:02:03 AM »
Hmmmm v takem smislu pa sploh ne poznam nikogar, torej oseba šele pride v moje življenje.
Dejansko sem se spomnila ženske starejše osebe, ki bi lahko po priimku bila po poreklu iz katere od bivših YU držav, vendar se v to nikoli nisem poglabljala (je res zadnja stvar, ki me zanima pri človeku). V hud firbec si me spravil hehe
Sicer pa bomo videli ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #324 on: September 12, 2009, 03:43:12 AM »
No, naj čas pokaže svoje.  Do takrat pa lepo peri. Če ne bo šlo ti brez problema mojega Aristona odstopim za vćasih več kot potrebne žehte.  :)
Moj sesalec sicer nima več garancije, toda je bolj celo življenske narave. Torej jota te vabi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858