Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Po ta novem sem rdečka
Naj na tem mestu obvestim, da je naša uporabnica Ženska še vedno istega spola. Torej govorimo o ženski. Razliko med Žensko in Majo ni nič. Gre za isto uporabnico, saj z današnjim večerom je to njen nickname. Andres
Hm, čestitke Maja. Bomo pogledali astro karto, kater kamen je odgovoren za spremembo
Maja, kako lepo ime. Meni je ljubše in nežnejše kot Ženska. Sicer pa je res Pluton naredil spremembo, pa še kako zraven, ki je ne obelodaniš vsem. A ne?
Quote from: Princes on January 27, 2011, 02:32:49 PMMaja, kako lepo ime. Meni je ljubše in nežnejše kot Ženska. Sicer pa je res Pluton naredil spremembo, pa še kako zraven, ki je ne obelodaniš vsem. A ne? Možno. Čeprav bi rekla, da vse spremembe še niso končane.
Quote from: Maja on January 27, 2011, 03:10:59 PMQuote from: Princes on January 27, 2011, 02:32:49 PMMaja, kako lepo ime. Meni je ljubše in nežnejše kot Ženska. Sicer pa je res Pluton naredil spremembo, pa še kako zraven, ki je ne obelodaniš vsem. A ne? Možno. Čeprav bi rekla, da vse spremembe še niso končane. Verjatno res ne...
Maja se je pridružila nam rdečkaaam. Jeeeej