Author Topic: Spremembe v sistemu foruma  (Read 137021 times)

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Spremembe v sistemu foruma
« Reply #225 on: May 13, 2011, 05:16:46 PM »
Rojstni dnevi in podobno, kot recimo link recent post ipd manjkajo lahko iz dveh razlogov.  Skoraj vsi modi, torej modifikejšni so z nalaganjem pobrisani, ali nedelujoči. Med drugim so to rojstni dnevi.   Potrebno bo najti simbolične modifikejšne za to verzijo. 
Tudi sam pogrešam smajlije, ne vem pa zakaj jih ne odpre, saj naloženi so in bom to napako moral odpraviti.
Ravno tako ne bomo imeli tale defult izgled, temveč bom našel nekaj kar bo očesu in predvsem nam prijetneje. Stari izgled verjetno ne bo več delan za to verzijo foruma. Mogoče pa le.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #226 on: May 13, 2011, 05:56:43 PM »
eeee, sad je več bolje.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #227 on: May 13, 2011, 05:58:32 PM »
uuu tole se pa hitr spreminja  ;D ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #228 on: May 13, 2011, 06:00:32 PM »
eeee, sad je več bolje.

Bit če još bolje. :)    No, še nekaj stvari manjka in jih bom uredili. Če ima kdo znanja v photo šopu ali kaj podobnega bi bilo zaželjeno da naredi logo z napisom  Spletni simbol in bo tako prišel zgoraj v levi kot.  En logo sicer imamo še od leta  2004, ki ga nismo uporabljali od leta  2006.  Ta tu je predviden v dimenziji 321 X 76 pixlov in sicer v formatu png.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #229 on: May 13, 2011, 06:02:54 PM »
Opažam tudi da sedaj v IE 8 ne zamika več kurzora na dol, o čemer sva oba z Gogo govorila kot o slabosti in nekompatibilnosti IE 8 s staro verzijo foruma.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #230 on: May 13, 2011, 07:53:26 PM »
eeee, sad je več bolje.

Bit če još bolje. :)    No, še nekaj stvari manjka in jih bom uredili. Če ima kdo znanja v photo šopu ali kaj podobnega bi bilo zaželjeno da naredi logo z napisom  Spletni simbol in bo tako prišel zgoraj v levi kot.  En logo sicer imamo še od leta  2004, ki ga nismo uporabljali od leta  2006.  Ta tu je predviden v dimenziji 321 X 76 pixlov in sicer v formatu png.

Andres

Lahko se Jernej poigra s photoshopom, drugače pa delam na grafičnem oddelku, lahko našim grafikom kaj rečem, da se poigrajo :)
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #231 on: May 14, 2011, 12:19:23 AM »
Sasa. 

Oboje je zelo zaželjeno.  Potem bo potrebno najti tudi primeren logo za Spletni simbol. Pred seboj vidim kot tri žice, kable,  sestavljene v en krog.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #232 on: May 14, 2011, 09:17:50 AM »
Meni je pa v Mozilli izginil gumb za odjavo. Lahko, da ga prekriva rdeča črta nad datumom zgoraj.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #233 on: May 14, 2011, 11:37:10 AM »
Ne morem do ZS-jev. Vidim, da ga imam, na mailu ga lahko preberem, ko hočem na formu do njega in odgovorit, pa mi ga noče odpret :( Imam FF
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Luna

• Mojster
« Reply #234 on: May 14, 2011, 03:45:47 PM »
Opa, me je kar malo šokiralo ko sem prišla na stram, pa čisto nov izgled  :P Se bo treba še navaditi hehe

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #235 on: May 14, 2011, 08:41:25 PM »
Ne morem do ZS-jev. Vidim, da ga imam, na mailu ga lahko preberem, ko hočem na formu do njega in odgovorit, pa mi ga noče odpret :( Imam FF
Meni je pa v Mozilli izginil gumb za odjavo. Lahko, da ga prekriva rdeča črta nad datumom zgoraj.

Tejka in Tita.  Vidve imata očitno nekaj narobe naštelano. Defult template ni več tisti kot prej, torej brez rdeče črte. Trenutni template je Clear sky in to bi morala videti popolnoma levo zgoraj dokler se text ne spremeni v Spletni simbol, oz. dokler se ne najde kdo, ki bi naredil to grafiko kjer sem sam hudo mrzel. Će ni pri vama tako forum vidita v nadgradnji, vendar  s starim templatom, torej izgledom in se to popravi v vajinem profilu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #236 on: May 14, 2011, 09:12:45 PM »
Sem vama obema naštelal to v vajinem profilu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #237 on: May 14, 2011, 09:42:11 PM »

Tejka in Tita.  Vidve imata očitno nekaj narobe naštelano. Defult template ni več tisti kot prej, torej brez rdeče črte. Trenutni template je Clear sky in to bi morala videti popolnoma levo zgoraj dokler se text ne spremeni v Spletni simbol, oz. dokler se ne najde kdo, ki bi naredil to grafiko kjer sem sam hudo mrzel. Će ni pri vama tako forum vidita v nadgradnji, vendar  s starim templatom, torej izgledom in se to popravi v vajinem profilu.

Andres

Tudi moj izgled je z rdečo črto brez besedila. Čuden izgled.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #238 on: May 14, 2011, 10:15:25 PM »
Hvala Andres. Deluje in lep izgled. :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #239 on: May 15, 2011, 03:00:05 AM »
Naj se še kdo javi, če ne vidi pravega izgleda, torej novega in ne tistega kot smo bili vajeni. 

Kot vidite je tu tudi posodobitev prijave s Facebook računom. Žal ta ne deluje ker FB aplikacija ne more delovati ker Islandije ni na seznamu, Slovenija pa ima Simobil operaterja in tudi nekako ne deluje povezava da bi bila aplikacija odobrena. Ta je potrebna zaradi pridobitve nekih ključev ki vzpostavijo integracijo s forumom.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858