Author Topic: Spremembe v sistemu foruma  (Read 137117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Spremembe v sistemu foruma
« on: May 30, 2007, 01:58:17 AM »
Pred kratkim sem naredil neko spremembo. Pravzaprav sem to delal že prej, vendar obvestil nisem, a bi lahko. 
No, ta zadnji dodatek je personal note ali osebni zaznamek, če odprete profil enega od uporabnikov. Pač osebni zaznamek pove dovolj čemu je le to namenjeno.

Predhodno kot mnogi veste, sem dodal tudi skripto za dodajanje iz Youtube. preprosto
 [youtube=425,350] semle vmes [/youtube vpišete zadnjop številko nekega filma ali kadra iz Youtube. Primer:
Iz linka   se vzame zadnjo črkovno številko v tem primeru t_Ep3Eksj4U in se jo vstavi v skripto za Youtube na forumu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Re: Spremembe v sistemu foruma
« Reply #1 on: October 08, 2007, 02:54:55 AM »
Po tem, ko je odšla Helena in za seboj pobrisala vse poste sem se odločil zapreti dve funkciji. To je modify in delete, torej popravek in brisanje posta.   Sedaj, po krajšem času sem na željo nekaterih članov, ti funkciji ponovno dodal. Enostavno  sem mnenja da kdor briše za seboj ima tudi tehten razlog, si je denimo premislil napisati določen post.  Seveda, ša če se pobriše   bogata besedila, ki koristijo množici je s tem bržkone storjena škoda še najbolj samemu sebu. Morda se motim, morda ne, v vsakem primeru verjamem, da do zlorabe brisanja postov ne bo prišlo še enkrat.

Hvala lepa vsem.

Vaš Portir:

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #2 on: November 10, 2007, 10:48:54 AM »
Hvala bogu, angelčkom....  :D komurkoli, da sem videla še ta zapis  ;D
Zdaj vem, da je z mano vse v redu.
Sem se pa parkrat resno vprašala, kako je kaj z mojim razumevanjem stvari  ???, saj ko sem brala določene teme za nazaj, sem na trenutke izgubila rdečo nit, kot bi mi kaj manjkalo.
Uf, lakše se diše... ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #3 on: January 20, 2008, 08:34:38 PM »
Ni dolgo tega, ko smo pisali o tako imenovani karmi, plusih ali minusih, priljubljenosti ali nepriljubljenosti posameznih članov.  Ker so nekateri, manjšinski člani to funkcijo zlorabili sem bil prisiljen ukiniti jo, zato bomo poslej brez nje. To seveda ne bo prizadelo nikogar, saj vendarle tisti, ki so pri nas bolj in manj redno, si sami za sebe ustvarijo mnenje o posameznikih čemur sledi, da karma ni več potrebna, ali celo, da nikoli ni bila. 
Bodo pa mogoče z več časa ostali tisti, ki jim je bilo ocenjevanje na dol ali na gor v hobi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #4 on: January 20, 2008, 10:07:00 PM »
Ni dolgo tega, ko smo pisali o tako imenovani karmi, plusih ali minusih, priljubljenosti ali nepriljubljenosti posameznih članov.  Ker so nekateri, manjšinski člani to funkcijo zlorabili sem bil prisiljen ukiniti jo, zato bomo poslej brez nje. To seveda ne bo prizadelo nikogar, saj vendarle tisti, ki so pri nas bolj in manj redno, si sami za sebe ustvarijo mnenje o posameznikih čemur sledi, da karma ni več potrebna, ali celo, da nikoli ni bila. 
Bodo pa mogoče z več časa ostali tisti, ki jim je bilo ocenjevanje na dol ali na gor v hobi.

Andres

se popolnoma strinjam  :D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #5 on: January 21, 2008, 08:07:25 AM »
Res se dogajajo stvari kot na vseh forumih. Zaradi manjšine se spreminja sistem. Nisem pristaš ocenjevanja sem pa pristaš doeljevanja pohval za trud, ki ga nekdo vloži nekdo v delo. Nobena stvar ne pride sama. Ljudje smo si različni in lahko v različnih trenutkih različno prispevamo k vsemu temu. S tem sem mislu, da nekateri porabijo več truda za isto opravljeno delo kot drugi, ki mu je dano da to opravi lažje. Eden preteče 100m v 11 s drugi pa v 30s Oba sta pokazala dobro voljo, da sta pretekla to pot potrudila sta se oba le eden ma to prednost, da ima daljše noge.
 Seveda so pa taki, ki bi samo jemali in nič dajai. Ne uprašajo se kaj se dogaja na drugi strani ekrana. Predvsem pa manjka nekaterim malo pozitivnega mišljenja in se zavedati da tu ni sam-a in da se svet ne vrti samo okoli njega.

Mislim pa, da se večina trudi, da bi tu čimveč zvedeli se naučili in seveda zabavali. Ob tej priliki pa bi pohvalu vse moderatorje ki izvrstno vodite ta forum.

:P Kaj sn že hotel povedati.
Theta Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #6 on: January 22, 2008, 02:37:04 AM »
Pa res, sploh opazila nisem, da jih vec ni.
Moram pa priznati, da sem rada delila pluse.  ::) Verjetno sem tud jaz med "krivci"  :P zato se opravicujem.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #7 on: January 22, 2008, 02:54:00 AM »
Nekateri ste mi pisali na privat zaradi tega ocenjevanja, saj v preteklem času kot vemo so se dogajle čudne stvari, ki so same po sebi glede na mnenje večine nelogične.  Pač uporabimo tisti topic Knjiga pohval in pritožb, saj le tako anonimnosti in slabe volje ne bo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #8 on: January 22, 2008, 07:00:28 AM »
Uf ki pole moram še med pohvale in pritožbe napisat. :P
Theta Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #9 on: January 22, 2008, 09:53:49 PM »
O.k., vse jasno. Ampak mislim, da nismo taki tezavni/moteci, da bi svoje pritozbe o kom pisali moderatorjem. Vsaj jaz ne vidim tezave ...
Sicer pa, kdor ima o kom kaj povedat naj napise tu le tisti osebi. Fair play.
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #10 on: January 23, 2008, 07:09:04 AM »
hihihihihihi
Zmeraj je kdo k s čim ni zadovoljen. Se zgodi pač smo različni in je tudi take treba razumeti. Ma pač tako karmo.
Theta Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #11 on: January 24, 2008, 04:51:34 PM »
Jah, res je ... Jaz pa moram priznat, da p***  :-X nikoli nisem marala.
Moj Merkur je prevec direkten za verbalno potuhnjenost.  ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #12 on: June 09, 2008, 05:38:47 AM »
Nocoj je naš forum obogatel za eno stopnjo. Nadgradnja je trajala eno uro in pol, saj vse sem moral ročno premikati, četudi je možno avtomatsko. Slednje že zadnjič nekako ni šlo, zato ročno pač je dalo svoje sadove. Mislim, da Rusov zdaj ne bo več, četudi so bili do sedaj tu zelo poredko. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #13 on: June 09, 2008, 09:37:13 PM »
O Bravo Andres! Se mi je zdelo, da cutim ene tresljaje.  ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #14 on: June 09, 2008, 11:12:01 PM »
Haha. Verjetno pozno ponoči nisi mogla gor in te je tako treslo. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858