Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte V. del

<< < (92/96) > >>

Maja:

--- Quote from: Missy on February 08, 2010, 04:58:59 PM ---..bi prosila ja  :-*

--- End quote ---

Zate ...

KUAN JIN: Sočutje: Opustite sodbe o sebi in o drugih, osredotočite se na ljubezen in svetlobo, ki sta v vseh.

Missy:

--- Quote from: ženska on February 08, 2010, 05:01:37 PM ---
--- Quote from: Missy on February 08, 2010, 04:58:59 PM ---..bi prosila ja  :-*

--- End quote ---

Zate ...

KUAN JIN: Sočutje: Opustite sodbe o sebi in o drugih, osredotočite se na ljubezen in svetlobo, ki sta v vseh.

--- End quote ---

Hvala  :-*

Jane:

--- Quote from: ženska on February 08, 2010, 04:59:55 PM ---
--- Quote from: jane on February 08, 2010, 04:50:02 PM ---Ja prosim  ;)

--- End quote ---

S teboj je boginja YEMANYA: Zlata priložnost: Pomembna vrata se vam ravno zdaj odpirajo. Stopite skoznje.  

--- End quote ---

Hvala  :-*

apemaya:

--- Quote from: nensi on February 08, 2010, 09:16:49 AM ---
--- Quote from: apemaya on February 08, 2010, 09:07:43 AM ---
--- Quote from: nensi on February 07, 2010, 06:05:54 PM ---
--- Quote from: apemaya on February 07, 2010, 05:52:05 PM ---Nensika, dobra dusica, tudi jaz se priporocam za eno karto :-*

--- End quote ---

Čebelica moja zlata, si skromna, te je več kart izbralo za svojo damo danes  :-*

predvsem si preresna, bodi bolj igriva in iskriva, naj se ti tvoji zlati laski spet skravžljajo od nagajivosti, naj zasvetijo zvezdice otroške radosti v tvojih očeh, naj ti gre večkrat na smeh, svet je lep  :-*

si veliko močnejša, kot si o sebi misliš, spočij se in potem se odpravi na lov za zakladom, ki leži v tebi in čaka, da odpreš vrata in na svetlo dovoliš vsem zakladom ki jih skrivaš

bodi v cvetju  :) :-*

--- End quote ---

Nensi,

a ti mene beres kot odprto knjigo?? Al kje si to odkrila? Scarrrrrry!! :o

Hvala za opomin :-*

--- End quote ---

ja takle mamo  ;)
angelčki te berejo, ker sem pridna mi pa prišepetavajo kaj naj napišem, jaz samo prevajam  ::)
no vidiš da gre, si se že mal nasmehnila a ne, je popustila napetost okrog ust
zdej bo pa smeha in veselja  8)

--- End quote ---

Se trudim vcasih tudi sebe in svoje potrebe postavit na prvo mesto. Te pa lahko povzamem z: biti spet otrok ;)
Hvala tebi in angelckom! :-*

Gaia:

--- Quote from: ženska on February 08, 2010, 04:48:59 PM ---Lahko koga pocrkljam s karticami?

--- End quote ---

Lepo prosim še jaz.

:-* Gaja

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version