Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte V. del
Maja:
--- Quote from: Gaja on February 08, 2010, 09:38:54 PM ---
--- Quote from: ženska on February 08, 2010, 04:48:59 PM ---Lahko koga pocrkljam s karticami?
--- End quote ---
Lepo prosim še jaz.
:-* Gaja
--- End quote ---
Draga Gaja, zate ...
SIGE:Čas tišine: Vzemi si čas zase v tišini, za počitek, meditacijo in globinsko razmišljanje.
Gaia:
--- Quote from: ženska on February 09, 2010, 11:23:28 AM ---
--- Quote from: ženska on February 08, 2010, 04:48:59 PM ---Lahko koga pocrkljam s karticami?
--- End quote ---
Lepo prosim še jaz.
--- End quote ---
Draga Gaja, zate ...
SIGE:Čas tišine: Vzemi si čas zase v tišini, za počitek, meditacijo in globinsko razmišljanje.
--- End quote ---
Hvala, Ženska. Še preden sem prebrala tvoj odgovor sem si danes vzela čas za počitek. Pripravila sem si udovito kopel z brinom in vrtnico.
Maja:
--- Quote from: Gaja on February 09, 2010, 11:50:53 AM ---
--- Quote from: ženska on February 09, 2010, 11:23:28 AM ---
--- End quote ---
Lepo prosim še jaz.
--- End quote ---
Draga Gaja, zate ...
--- End quote ---
Hvala, Ženska. Še preden sem prebrala tvoj odgovor sem si danes vzela čas za počitek. Pripravila sem si udovito kopel z brinom in vrtnico.
--- End quote ---
Bom še jaz razmislila o razvajanju ... Premalo se posvečam sebi, sploh svoji notranjosti in me spet počasi razžira ...
Tejka:
Draga Ženska, če imaš še kaj časa bom tudi jaz vesela kakšne karte :-*
Maja:
--- Quote from: Tejka on February 09, 2010, 12:35:06 PM ---Draga Ženska, če imaš še kaj časa bom tudi jaz vesela kakšne karte :-*
--- End quote ---
Seveda, draga Tejka ...
PELE: Božanska strast: Bodite pošteni do sebe: po čem vaše srce iskreno hrepeni!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version