IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: taja6 on January 26, 2010, 01:09:50 PMlahko še jaz prosim Seveda. ODNOS MED SORODNIMA DUŠAMA: Čaka vas nova romanca na duhovnem obzorju.in pa OSTARA: Plodnost: Zdaj je primeren čas, da začnete z novimi projekti, pristopite k novim idejam in ustvarite nove okoliščine.
lahko še jaz prosim
Quote from: ženska on January 26, 2010, 01:13:46 PMQuote from: taja6 on January 26, 2010, 01:09:50 PMlahko še jaz prosim Seveda. ODNOS MED SORODNIMA DUŠAMA: Čaka vas nova romanca na duhovnem obzorju.in pa OSTARA: Plodnost: Zdaj je primeren čas, da začnete z novimi projekti, pristopite k novim idejam in ustvarite nove okoliščine.O Taja, a bo tudi kakšen dojenček
jane in ženska jz tud A lahko še zame prosim?
Quote from: Tea on January 26, 2010, 01:21:53 PMQuote from: ženska on January 26, 2010, 01:13:46 PMQuote from: taja6 on January 26, 2010, 01:09:50 PMlahko še jaz prosim Seveda. ODNOS MED SORODNIMA DUŠAMA: Čaka vas nova romanca na duhovnem obzorju.in pa OSTARA: Plodnost: Zdaj je primeren čas, da začnete z novimi projekti, pristopite k novim idejam in ustvarite nove okoliščine.O Taja, a bo tudi kakšen dojenček bi že bil čas, kaj
Da ... ODNOS MED SORODNIMA DUŠAMA: Čaka vas nova romanca na duhovnem obzorju.In MARIJA, MATI BOŽJA: Pričakujte čudež: Vedite, da so bile vaše molitve uslišane.
Ima kdo zame kaj pri roki?
Quote from: ženska on January 26, 2010, 01:45:37 PMIma kdo zame kaj pri roki? Ne pozabite kdo steNadangel Mihael: Ste močen, ljubeč in ustvarjalen Božji otrok. Nadvse ste ljubljeni.
Quote from: Tejka on January 26, 2010, 01:01:10 PMTudi meni ne bi škodila. Hvala že vnaprej Zate ... SKRINJA ZAKLADOV: Prav zdaj prihaja k vam nepričakovana, neizmerna sreča. Vaše prošnje za finančno pomoč so bile uslišane in pomoč prihaja. Prihaja na čudovit, nepričakovan način.In pa IZIDA: Preteklo življenje: Ta situacija vključuje spomine iz vašega preteklega življenja.
Tudi meni ne bi škodila. Hvala že vnaprej
Prosim, če potegneš meni eno karto.