PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on January 28, 2010, 10:36:06 AMQuote from: taja6 on January 28, 2010, 10:02:28 AMše jaz, še jaz Draga TajaRadostRadost je od vseh najvišja energija. Je čaroben občutek da je vs emogoče. Radost se prebudi, ko začnemo ceniti darila vsakega trenutka. Radost vam omogoča, da privabljate in ustvarjate najvišje nivoje sedanjih in bodočih trenutkov.zelo lepo in v pravem trenutku seveda najlepša hvala Tea
Quote from: taja6 on January 28, 2010, 10:02:28 AMše jaz, še jaz Draga TajaRadostRadost je od vseh najvišja energija. Je čaroben občutek da je vs emogoče. Radost se prebudi, ko začnemo ceniti darila vsakega trenutka. Radost vam omogoča, da privabljate in ustvarjate najvišje nivoje sedanjih in bodočih trenutkov.
še jaz, še jaz
Quote from: Tea on January 28, 2010, 12:25:54 PMQuote from: nensi on January 28, 2010, 12:08:51 PMQuote from: Tea on January 28, 2010, 08:52:58 AMDanes bom vlekla iz škatlice "Angelska prisotnost za vsak dan"Potegnila sem namreč "Srčna čakra" in sem osrediščena na ljubezen te smem še jaz prositi za sporočilo, danes čutim, da ga rabim, se mi nekaj po glavi mota..., hvala Draga NensiSkriti blagoslovKar mislite, da je težava, je v resnici del odgovora na vašo molitev. Razumeli boste, zakaj je tako, ko se bo vse razrešilo. Zaupajte v nebeško zaščito in neskončno modrost, da bodo vaše molitve uslišane na najboljši možni način hvala Tea, ja je čisto res, bolj bi bilo skoraj težko, tako natančen je odgovor, kot vedno, samo včasih je mal težko čakat, kljub vsem dobrim sklepom in teoriji navkljubobjem in lepo bodi
Quote from: nensi on January 28, 2010, 12:08:51 PMQuote from: Tea on January 28, 2010, 08:52:58 AMDanes bom vlekla iz škatlice "Angelska prisotnost za vsak dan"Potegnila sem namreč "Srčna čakra" in sem osrediščena na ljubezen te smem še jaz prositi za sporočilo, danes čutim, da ga rabim, se mi nekaj po glavi mota..., hvala Draga NensiSkriti blagoslovKar mislite, da je težava, je v resnici del odgovora na vašo molitev. Razumeli boste, zakaj je tako, ko se bo vse razrešilo. Zaupajte v nebeško zaščito in neskončno modrost, da bodo vaše molitve uslišane na najboljši možni način
Quote from: Tea on January 28, 2010, 08:52:58 AMDanes bom vlekla iz škatlice "Angelska prisotnost za vsak dan"Potegnila sem namreč "Srčna čakra" in sem osrediščena na ljubezen te smem še jaz prositi za sporočilo, danes čutim, da ga rabim, se mi nekaj po glavi mota..., hvala
Danes bom vlekla iz škatlice "Angelska prisotnost za vsak dan"Potegnila sem namreč "Srčna čakra" in sem osrediščena na ljubezen
Quote from: Tea on January 28, 2010, 01:30:22 PMEkola pa naj bo tudi zateDružinaTa situacija ima korenine v čustveni izkušnji z družinskim članom. Pomagamo vam lahko, da jo razumete in ozdravite. V svojem umu in srcu obdajte to osebo sebe in dogodek s pomirjujočo modro svetlobo in mnogimi angeli. Odprite se darovom, ki vam jih ta situacija lhako nudi, in dovilite si čutiti mir.Uf, kot nalašč v tem času, ravno to področje, ja.HVala Tea, ne bi mogla potegniti boljše karte!!
Ekola pa naj bo tudi zateDružinaTa situacija ima korenine v čustveni izkušnji z družinskim članom. Pomagamo vam lahko, da jo razumete in ozdravite. V svojem umu in srcu obdajte to osebo sebe in dogodek s pomirjujočo modro svetlobo in mnogimi angeli. Odprite se darovom, ki vam jih ta situacija lhako nudi, in dovilite si čutiti mir.
Quote from: Tea on January 28, 2010, 12:24:30 PMQuote from: sonce on January 28, 2010, 11:25:18 AMTudi jaz lepo prosim...sem ravno v dilemi, če naj nekaj naredim ali ne, pa bi mi prav prišla kakšna pomoč!Hvala Draga SonceSpremembe v usmeritvispremembe, ki jih doživljate, so božansko usmerjene s pomočjo vaše novorojene pripravljenost, da odprete svoje srce ljubezni in našemu vodstvu. Varujemo vas zdaj in v prihodnosti, zatorej sladite poti do srečnih uresničenj vaših želja Hvala Tea Naj dodam, da sem tisto naredila in učinek je bil zelo pozitiven, proti pričakovanju. Sem v pričakovanju sprememb!
Quote from: sonce on January 28, 2010, 11:25:18 AMTudi jaz lepo prosim...sem ravno v dilemi, če naj nekaj naredim ali ne, pa bi mi prav prišla kakšna pomoč!Hvala Draga SonceSpremembe v usmeritvispremembe, ki jih doživljate, so božansko usmerjene s pomočjo vaše novorojene pripravljenost, da odprete svoje srce ljubezni in našemu vodstvu. Varujemo vas zdaj in v prihodnosti, zatorej sladite poti do srečnih uresničenj vaših želja
Tudi jaz lepo prosim...sem ravno v dilemi, če naj nekaj naredim ali ne, pa bi mi prav prišla kakšna pomoč!Hvala
Sem že prepozna?
Quote from: ženska on January 28, 2010, 02:56:18 PMSem že prepozna? prha obiljaDa bi pozdravili svoje finančno stanje, nam najprej izročite vse skrbi, ki se tičejo denarja. Vodili vas bomo in vam pokazali, kako ustvariti in sprejeti obilje.
Quote from: Missy on January 28, 2010, 01:49:48 PMSe lahko še jes urinem? SanjarjenjeLažje boste slišali in prejemali naša sporočila, če boste resno sanjarili. Sprostite se in odprite svoj um, ne da bi ga usmerjale vaše misli. Samo opazujte občutke, vizije in ideje, kot bi gledali fil. To je žarišče ustvarjalnosti.
Se lahko še jes urinem?
Draga NeskaPodjetnikSamozaposlitev je primerna vašim nagnenjem in namenom. Ko delate zase, lahko bolje sledite intuiciji in božjemu vodstvu. Mi smo vaši sodelavci, ki zvesto stojimo ob strani da vam v vsem zagotovimo uspeh.
Quote from: Gaja on January 28, 2010, 09:47:46 AMProsim, če potegneš meni eno karto. Draga GajaPustite preteklostBreme prenašanja vaše preteklosti vas je izčrpala. Ljubljeni, čas je, da to breme odložite. Obdržite le nauke in ljubezen ter vse ostalo pustite za seboj. Nočete več preteklosti niti je ne potrebujete. Zdaj je minila.
Prosim, če potegneš meni eno karto.
Tea, še meni eno, ko boš pri kartah, prosim
Quote from: Nena on January 28, 2010, 04:14:41 PMTea, še meni eno, ko boš pri kartah, prosim Nena Srčna čakraLjubezen je srce vsega. Vaše srce je v središču vašega fizičnega telesa in je uglašeno predvsem na ljubezen. Varno je, da ljubite in da ste ljubljeni z odprtim srcem, saj smo z vami in vas vodimo ter varujemo.