PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tejka on February 09, 2010, 12:35:06 PMDraga Ženska, če imaš še kaj časa bom tudi jaz vesela kakšne karte Seveda, draga Tejka ...PELE: Božanska strast: Bodite pošteni do sebe: po čem vaše srce iskreno hrepeni!
Draga Ženska, če imaš še kaj časa bom tudi jaz vesela kakšne karte
Še jaz prosim
Quote from: Tea on February 09, 2010, 01:18:21 PMŠe jaz prosim Seveda ... GUINEVRA: Resnična ljubezen: Romantično vznemirjenje v vašem srcu je vzpodbudilo vesolje, da vam pošlje veliko ljubezni!Ta je pa meni najlepša izmed boginj ...
Quote from: ženska on February 09, 2010, 01:23:35 PMQuote from: Tea on February 09, 2010, 01:18:21 PMŠe jaz prosim Seveda ... GUINEVRA: Resnična ljubezen: Romantično vznemirjenje v vašem srcu je vzpodbudilo vesolje, da vam pošlje veliko ljubezni!Ta je pa meni najlepša izmed boginj ...Hvala Zjutraj sem si izvlekla Kamuela menda da sem res obdana z ljubeznijo
Quote from: Tea on February 09, 2010, 02:11:40 PMQuote from: ženska on February 09, 2010, 01:23:35 PMQuote from: Tea on February 09, 2010, 01:18:21 PMŠe jaz prosim Seveda ... GUINEVRA: Resnična ljubezen: Romantično vznemirjenje v vašem srcu je vzpodbudilo vesolje, da vam pošlje veliko ljubezni!Ta je pa meni najlepša izmed boginj ...Hvala Zjutraj sem si izvlekla Kamuela menda da sem res obdana z ljubeznijoKako lahko sploh dvomiš.
Nadangel RaquelTa hip je tako kot mora biti. Poglej pod tančico utvare in videla boš da se za njo skriva popoln red.Ponavadi je fajn, da se ognemo sodb in negativnih mnenj. Vse je prav
Dragi angelčki!Malo sem nemirna... oz. vznemirjena...oz. pod adrenalinom... oz. v evforiji... pa bi lepoooo prosila za eno karto v zvezi s trenutnim poklicnim dogajanjem. Hvaležna hvala!