Moj sin ima na 26°Kozoroga Sonce

Najboljši odgovor bodo progresije in tranziti, pa tudi solarna karta, ki bi v kombinaciji kazala na kaj nepredvidenega.
Dobro poglej čemu je Luna dispozitor, pa seveda kaj dela Saturn, ki je vladar mrka. Kje je znamenje Raka - je tam kaj pomembnega in povezanega s tem.
Sicer bi rekla, da sama nosečnost je že del tega mrka. Torej vsekakor gre v dojemanju ženskosti, materinskosti, doma in varnosti za neko bistveno spremembo, ki nam presneto predrugači življenje. Najbž bo povezano tudi s kakšno selitvijo na svoje? ali pa bo vsaj razmišljanja na to temo veliko. Kje imam mir, intimnost, varnost ....itd.....
In kakšne aspekte bo Saturn delall z to luno ali P luno? V kateri hiši je Saturn? Tam bo kar pestro, pa mogoče največ težav z občutkom varnosti
Sicer pa tako na splošno je to MRKASTO leto. Zelo podobno, ko nam mlaj pade na rojstni dan na sonce, pa se to odrazi v solarcu. Če boš malo pobrskala nazaj, boš takih zadev v svojem življenju našla kar nekaj in boš na nek način lahko primerjala.
Zelo težko je opisat. Gre bolj za nek notranji občutek, mogoče zavoro, monotonijo ... pa vendar se v nas notri vedno kaj dogaja. Kljub temu, da naredimo kar krepke spremembe, jih enostavno ne čutimo kot take, to se pokaže šele postfestum vpliva .... ki je sigurno v takem osebnem kontaktu 1 leto in še kakšen mesec čez.
Meni je sončni mrk sedel npr. na AS v lanskem februarju 2008. Tudi tranzitno dogajanje je bilo z vidika tradicionalne astrologije katastrofalno, pa še solarc je kazal na smrti ipd....... No, živa sem še. Sem pa presneto drugačna.