IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aussie dobrodošla
Quote from: Tejka on January 06, 2008, 11:49:28 AMAussie dobrodošla HVALA!
Hihihi, dobrodošla tudi iz moje strani Aussi ..... Avstralija ..... lepa zgodba Taja se skriva za tem
Me veseli za Sunny! Ima lepo ime, kot moj mackon! samo da ga mi vecinoma klicemo Sonči, Tečko, Ritonja, Belko beljak ( uganite katere barve je )Aussie- tebi pa zelim dobrodoslico!
Quote from: apemaya on January 07, 2008, 06:03:59 PMMe veseli za Sunny! Ima lepo ime, kot moj mackon! samo da ga mi vecinoma klicemo Sonči, Tečko, Ritonja, Belko beljak ( uganite katere barve je )Aussie- tebi pa zelim dobrodoslico! hihi ... tečne? ???
Quote from: Tea on January 08, 2008, 10:20:01 AMQuote from: apemaya on January 07, 2008, 06:03:59 PMMe veseli za Sunny! Ima lepo ime, kot moj mackon! samo da ga mi vecinoma klicemo Sonči, Tečko, Ritonja, Belko beljak ( uganite katere barve je )Aussie- tebi pa zelim dobrodoslico! hihi ... tečne? ???kako si vedela, da je tecne barve? ??? A si ga ti pozabila v baru, ko si se vozila po kolesarski tranzversali?
Eh Tea nič čakat, kuži rabi en kvaliteten kavč iz katerega te bo vrgel dol in sprehode. Velikost stanovanja mu ni pomembna (pravi tista, ki ima xxl psa+3 mačke na kavču, sedi pa že skoraj na tleh ) lpT.