Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma

<< < (83/87) > >>

Azra:
Regina!
Z veseljem objavljam, da se sanj danasnje noci konco spomnim! A ne vprasaj kaj/koga sem sanjala!  :o Ponovno tistega moskega, ki mi je antipaticen. Sanje so na nek nacin podobne tistim, v katerih je ze bil (narava, zelena barva ...)
Torej: s fantom sva bila v naravi (bil je gozd), hodila sva navkreber. Nekam sva bila namenjena, s seboj sva se imela zemljevid in sva se pogovarjala od kod sva ze prisla (iz juga na sever)-tako sva govorila. Bilo je polno vej in sem jih mogla odmikat, da sem prisla skozi. Nato sta od ozadaj prisla antipaticen in njegova punca. Le ta si je bil podoben, le trebuh je imel blazno velik (drugace ga nima), njegova punca je bila enaka kakor vedno. Zacuda je bil v teh sanjah prijazen in mi je rekel, da se se nisva predstavila (resnica)ter mi pomilil roko. Dala sem mu roko in mu dlan mocno stisnila (prav cutila sem v sanjah), on pa ravno obratno - nic ni stisnil. Nato mi je rekel, da sem mocna  ;D in jaz njemu nazaj, da ne maram ljudi, ki ne stisnejo roke (kar je tudi res), odgovoril mi je v smislu izgovarjanja, delno oproscanja.
Nato sva se se rokovali z njegovo punco, ki j bila isto "mila" kakor on. Ko je bilo tega prizora konec smo se pogovovarjali kje smo vse bili, kot da bi tudi ona dva potovala. V bistvu sva govorila samo jaz in antipaticen. Pred nami na jaso, je prisla velika zelva (zelene barve), za njo pa velik kuscar (zelene barve). Tudi jasa in drevje okoli - vse je bilo zeleno-od svetlo zelene, do temno, tudi vojsasko zelene. Ti dve zivali sta se tam (smesno receno) sparili in nam je bilo cisto normalno, da se kaj takega dogaja. Nato smo se odpravili naprej (navzgor po bregu), sanj je bilo konec.

Regina:
Joj, sem se nasmejala ob teh tvojih sanjah, Azra.  ;D
Če bi se mi le dalo pisat, koliko vsega je v tej simboliki od tistega, kar sva razpravljali zadnjič. Poanta pa je, da si razmišljala o tej relaciji s tem antipatičnim in hote ali nehote ugotovila, v čem je sploh vajin problem. Sparitev želve, ki se v teh sanjah projicira kot podoba zdravega razuma in kuščarja, ki se simbolično vedno dela večjega, kot je v resnici, je več kot zgovorna.
No, samo poglej, kako lahko zaščitni oklep, s katerim je obdan naš občutljivi "jaz, nevsiljivo popusti. Če ne gre drugače, se pa zgodi v sanjah.
Še malo, pa se ti bo ta antipatični začel smilit. ;D

Azra:
 ;D ja Regina, zanimive ter smesne sanje obenem. Hvala ti za razlago. Pricakovala sem, da ga bom kje videla, saj do sedaj sem ga sanjala le takrat, ko sem ga potem naslednji dan (torej po sanjah) srecala. Pa ga nisem, je pa zato v tistem dnevu poklical mojega fanta. Hmmmmm kaksne energije   ::) Me cudi, da me Devica (njegovo soncno znamenje) odbija, namrec z Devicami se zelo razumem. Ubodi revcek  :D dosti o njem, da ga spet ne vidim ponoci  ;D
lep vecer!

Regina:
No, pa za spremembo sanjaj kakšnega simpatičnega.  ;D

Azra:

--- Quote from: Regina on March 22, 2007, 09:32:13 PM ---No, pa za spremembo sanjaj kakšnega simpatičnega.  ;D

--- End quote ---

::)
se ze sedaj koncentriram
Regina, upam da ni prevec osebno vprasanje, a zanima me o cem ti najveckrat sanjas? Si sanj zapisujes, drugace analiziras?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version