Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma

<< < (84/87) > >>

Regina:
Kovačeva kobila je vedno bosa, Azra. ;D
Zelo redko si sanje zapomnim. Precej pozno hodim spat in premalo spim, ponoči se ne zbujam in prehitro vstajam, v glavi pa itak imam vedno kup stvari. Če pa si sanje že zapomnim, je to v glavnem kakšno potovanje, hrana, ljudje iz preteklosti, podoživljanje sedanjosti itd. No, na dopustu je precej drugače. Takrat se vsako noč dogaja kaj zanimivega. 
Res pa je, da imam sicer vsake toliko časa zelo intenzivne sanje. Noro intenzivne, pravi "boom" in te so ponavadi nekaj posebnega. Čeprav si jih ne zapišem, jih sploh ne pozabim. Še leta in leta jih imam pred očmi, kot da so se zgodile včeraj. Takšne seveda tudi takoj obdelam po dolgem in počez. ;)
Če te zanima, zaradi takšnega načina sanjanja sem se sploh začela ukvarjat z analizami.

Darja:
Pozdravček vsem skupaj...moje današnje sanje so bile prav zanimive..sanjalo se mi je ,da je bilo v enem avtu...fičo,narejeno tako,kot ena stena steklena..notri pa voda in ribice,te ribice so bile male in zelo veliko ...sredina fičota je bila pa prazna..in naenkrat se tam pojavi kolega ,ki naj bi to sam nardil..nakar se pojavijo tam blizu ene takšne vizitke z  spročilci...eno sporočilo vzamem v roke in ga vrnem kolegu ,da ga prebere...v tistem trenutku mi zazvoni telefon in sanj je konec...tako ,da nisem zvedela kaj tam piše...čudno tole vse skupaj

Lp,D :) ;) :-*

Regina:
Darja, kje si bila pa ti?

Darja:

--- Quote from: Regina on March 24, 2007, 01:56:07 PM ---Darja, kje si bila pa ti?

--- End quote ---

Zraven avta sem stala in mislim ,da sem tiste male ribice tudi nekaj božala...

Lp,D :)

Regina:
Ker avto v sanjah predstavlja nas same, se verjetno tudi v resnici počutiš precej razdvojeno, praznina, ki je pri tem nastala, pa je odsev tvojega duševnega stanja. Iz simbolike lahko razumem, da gre za čustveno stisko in izgubo notranjega ravnovesja, ki že dalj časa traja.
Lahko gre za določeno osebo, ob kateri čutiš, da se več ne moreš uspešno razvijat, lahko pa tudi, da so sanje posledica nekega specifičnega okolja in nakopičenih dolžnosti. V takšnem stanju, ko ne veš kako bi se odločila, če bi ostala na mestu ali šla naprej, je res težko, podzavestno pa se zavedaš, da bo še najbolje, če zaenkrat še ostane tako, kot je. Tudi jaz ti svetujem, da še vsaj nekaj časa miruješ, ker bi si s kašno odločitvijo nakopala le neprijetnosti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version