Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma

<< < (16/87) > >>

Regina:

--- Quote from: vidka on October 16, 2006, 08:04:05 AM ---Zivjo Regina!

Ne, nisi zgresila :) Samo zelela sem povedati kaksna je trenutna situacija.
Res je, da sem se z razpadom te veze razbremenila. Ampak je pa tudi res, da mi je bilo izredno hudo. Se pa pocasi pobiram, ker nekako verjamem, da je vsaka stvar za nekaj dobra :)

Ti povem kaj sem danes sanjala?

Nakit! Ne vem kako in zakaj sem se znasla v neki zlatarni, kjer sem nenehno pregledovala zlat nakit z diamanti. Pa ne samo pregledovala, ampak celo kupovala. Ceprav je prodajalka nosila predvsem debel in mocan nakit, sem jaz vedno za nakup izbirala samo drobnega, neznega in z majhnimi diamantki.

Zanimivo, da so bile cele sanje samo to. Nic kako sem jaz ta nakit nosila ali karkoli ze z njim pocela.... Ampak kako sem si ga kupovala... :)

--- End quote ---

Tudi današnje sanje so polne popolnosti in energije. Zgleda, da imaš v svojem življenju kar nekaj prednosti pred drugimi in bi lahko s svojimi življenjskimi izkušnjami zlahka obogatila svoje duhovne zaklade, osrečila sebe in druge. Ti pa, kot da se jih ne zavedaš ali si jih nekako ne priznaš.
Izrazi se, vidka, zadihaj in ne tišči jih nazaj. 

Regina:

--- Quote from: Selena on October 16, 2006, 09:15:11 AM ---
Nečesa mi še manjka na potovanju, razvoju moje osebnosti?

--- End quote ---

Razvoj tvoje osebnosti je že nekaj časa v vzponu, a da bi dosegla neki željeni nivo, ni nujno, da ti nekaj manjka, ker to kar iščeš in potrebuješ, tudi najdeš. Morda le nekoliko preveč poudarjaš miselne funkcije in se nanje opiraš, ko začutiš pri sebi in v sebi neko izboljšanje. To bi naj bila tvoja osvoboditev, ne pa obremenitev in nove skrbi.

Vse lepo ti želim, Selena. :)

Regina:

--- Quote from: duan on October 16, 2006, 11:46:28 AM ---Zdravo Regina, zanima me kaj  naj bi pomenil simbol prstana in st.3. Namrec v soboto sem sanjala, da sem dobila v poklon precudovit prstan, ki je bil "sestavljen" iz treh prstanov,skupaj so tvorili lepo celoto, zelo se je svetil. Na mezincu in ostalih prstih mi ni dobro stal, najbolje mi je stal na sredincu,ker je bil prstan kar ogromen. Zraven simbolike prstana me se zanima,kaj pomeni st.3
( 3prstani,ki tvorijo en prstan in sredinec - tretji prst)

Hvala ti za namig,lep dan!

--- End quote ---
Na koledarju sem videla, da se približuje tvoj rojstni dan, duan. Ob tej priložnosti je povsem možno, da te čaka kakšno prijetno presenečenje in veseli dogodki.  :D
Sicer pa o tem ne govori samo datum, ampak je tudi prstan simbol popolnosti, vezi, navezanosti, povezane usode, ki jih ne zaznamuje samo krog, ampak jih poudarja tudi števlka 3.
Že vnaprej, veselo praznuj ;)

Selena:

Razvoj tvoje osebnosti je že nekaj časa v vzponu, a da bi dosegla neki željeni nivo, ni nujno, da ti nekaj manjka, ker to kar iščeš in potrebuješ, tudi najdeš. Morda le nekoliko preveč poudarjaš miselne funkcije in se nanje opiraš, ko začutiš pri sebi in v sebi neko izboljšanje. To bi naj bila tvoja osvoboditev, ne pa obremenitev in nove skrbi.

Vse lepo ti želim, Selena. :)
[/quote]

Regina, bi znalo kar držati. Še vedno se preveč prepuščam razmišljanju. To moram še popraviti. Hvala ti. Zelo mi pomagaš. :-*

Regina:
Uživam s teboj, Selena in prepričana sem, boš nekega dne sama s seboj še zelo zadovoljna. Da o ljudeh v tvoji bližini niti ne govorim. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version