Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma

<< < (17/87) > >>

duan:
Mozno,da me res caka prijetno presenecenje :D Hvala ze za vnaprejsnje lepe zelje ;)
Se nekaj me zanima, vceraj in danes sem imela tako rekoc iste sanje, da sem bila kar naenkrat noseca in to pri kraju in da sem kar naenkrat rodila.Oz.bolje receno dvakrat sem sanjala trenutek pred  porodom,priprave na porod. Imela sem mesane obcutke obakrat,ker mi ni bilo jasno, da 9mesecev nisem vedela da sem noseca,naenkrat sem samo rekla "rojevam" ???
Presenecena sem bila zato,ker sem si zdela nepripravljena na tak dogodek. Nisem vedela kako naj obvestim prijatelje,sorodnike po sms-u da sem rodila, ce se mi 9 mesecev sploh ni videlo na telesu, da sem noseca.
Ne bi te niti sprasevala po odgovoru,po razlagi,ampak glede na to, da so se mi takorekoc ponovile vcerajsnje sanje, te prosim za namig.

Lep dan :)

vidka:

Tudi današnje sanje so polne popolnosti in energije. Zgleda, da imaš v svojem življenju kar nekaj prednosti pred drugimi in bi lahko s svojimi življenjskimi izkušnjami zlahka obogatila svoje duhovne zaklade, osrečila sebe in druge. Ti pa, kot da se jih ne zavedaš ali si jih nekako ne priznaš.
Izrazi se, vidka, zadihaj in ne tišči jih nazaj. 
[/quote]

Res je Regina! Imam kar nekaj prednosti pred ostalimi s svojim znanjem in izkusnjami.
 Ves kje nastane tezava, ne da jaz tega ne bi zelela deliti z drugimi ali bi to tiscala zase, ampak da tezko najdem ljudi ki bi se sploh zeleli druziti z menoj, se zeleli cesa nauciti, kaj novega izvedeti. Zanje case srecujem same take ljudi, ki jim ni do duhovnega razvoja.Meni pa to izredno veliko pomeni.
Mogoce bi pa morala najti kak drug nacin za izrazanje teh darov? Bi mogoce morala napisati knjigo? Ali kaj takega?

laomin:

Jaz sicer ne poznam noči brez sanj,včasih črno bele,največkrat v bavrah.  Danes pa sem  si poleg vsega še najbolj zapomnil dva kupa res lepih krasnih hrušk in jih ponujal ,da se jih porabi. Ja bile so zlatorumene.

Hvala za razlago.

Popotnik:
Živjo! ;D

Tudi mene nekaj zanima...  :-\ Danes sem med vsem ostalim sanjal bogomolko - bratec jo je nekje pobral, jo podržal med palcem in kazalcem in mi jo pomolil pod nos.  :o

Sem že malo po netu brskal, ampak zaenkrat še nisem našel nič uporabnega. Kaj praviš, Regina?

Hvala in lep pozdrav!

Regina:

--- Quote from: duan on October 17, 2006, 08:26:07 AM ---Mozno,da me res caka prijetno presenecenje :D Hvala ze za vnaprejsnje lepe zelje ;)
Se nekaj me zanima, vceraj in danes sem imela tako rekoc iste sanje, da sem bila kar naenkrat noseca in to pri kraju in da sem kar naenkrat rodila.Oz.bolje receno dvakrat sem sanjala trenutek pred  porodom,priprave na porod. Imela sem mesane obcutke obakrat,ker mi ni bilo jasno, da 9mesecev nisem vedela da sem noseca,naenkrat sem samo rekla "rojevam" ???
Presenecena sem bila zato,ker sem si zdela nepripravljena na tak dogodek. Nisem vedela kako naj obvestim prijatelje,sorodnike po sms-u da sem rodila, ce se mi 9 mesecev sploh ni videlo na telesu, da sem noseca.
Ne bi te niti sprasevala po odgovoru,po razlagi,ampak glede na to, da so se mi takorekoc ponovile vcerajsnje sanje, te prosim za namig.

Lep dan :)

--- End quote ---

Ko se pojavijo sanje o nosečnosti, sploh pa če se ponavljajo, je dobro naredit test.  ;)

Sicer pa otrok pod srcem predstavlja lastno vizijo o življenju in osebnem razvoju in čisto možno je, da se v prenesenem smislu  dogaja nekaj, kar zate pomeni nov začetek. Lahko gre za kakšne pomembnejše spremembe v službi, lahko pa gre preprosto za kakšno osebno zamisel, načrt ali projekt, ki bo že v kratkem obrodil sadove.

Jaz ti želim oboje, duan  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version