Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma
Regina:
--- Quote from: vidka on October 17, 2006, 08:26:56 AM ---Res je Regina! Imam kar nekaj prednosti pred ostalimi s svojim znanjem in izkusnjami.
Ves kje nastane tezava, ne da jaz tega ne bi zelela deliti z drugimi ali bi to tiscala zase, ampak da tezko najdem ljudi ki bi se sploh zeleli druziti z menoj, se zeleli cesa nauciti, kaj novega izvedeti. Zanje case srecujem same take ljudi, ki jim ni do duhovnega razvoja.Meni pa to izredno veliko pomeni.
Mogoce bi pa morala najti kak drug nacin za izrazanje teh darov? Bi mogoce morala napisati knjigo? Ali kaj takega?
--- End quote ---
Morda je pa prav to tisto, kar se v sanjah, oziroma v podzavesti, dogaja. Sanje so polne in sočne, podzavetno si pripravljena in si se sposobna razdajat, zavestno pa čutiš pomanjkanje in ostajaš prazna, ker nimaš odziva. Pisanje se mi zdi krasna rešitev, vidka. Če smem pripomnit, loti se tega zjutraj in ne zvečer, pri tem pa ne razmišljaj , komu bodo misli namenjene. Prdvsem pa svojih zapiskov ne beri. Ko boš napisala, zapri in odpri samo takrat, ko boš spet čutila željo po tem.
Se že veselim tvojega dela. ;)
duan:
Test,o.k.,sam sem glih kar mela ;) Moram pa priznat da res zadnje case sanjam dosti nosecnost,ampak nosecnost prijateljic, zadnje dva dni pa sem se jaz pojavila v glavni vlogi ;D
Trenutno bi mogoce povezala s temi spremembami v sluzbi,novembra decembra se bo videlo kdo ostane in kdo ne. Se je to ravno danes zvedelo na sestanku
Hvala za lepe zelje ;)
Regina:
--- Quote from: laomin on October 17, 2006, 09:01:45 AM ---
Jaz sicer ne poznam noči brez sanj,včasih črno bele,največkrat v bavrah. Danes pa sem si poleg vsega še najbolj zapomnil dva kupa res lepih krasnih hrušk in jih ponujal ,da se jih porabi. Ja bile so zlatorumene.
Hvala za razlago.
--- End quote ---
Verjetno ne bom zgrešila, če rečem, da si zelo modre in velikodušne narave, laomin. Tega ne pravi samo sadje, ki si ga radodarno ponujal, ampak tudi dva kupa in zlatorumena barva hrušk. Je pa tudi res, da so hruške eden najbolj tipičnih simbolov, ki s svojo sladkostjo in sočnostjo v sanjah odsevajo erotične strasti. Torej bi lahko šlo za povsem erotične sanje.
Tako prijetne sanje ti želim tudi v bodoče. :)
Regina:
--- Quote from: Popotnik on October 17, 2006, 12:46:55 PM ---Živjo! ;D
Tudi mene nekaj zanima... :-\ Danes sem med vsem ostalim sanjal bogomolko - bratec jo je nekje pobral, jo podržal med palcem in kazalcem in mi jo pomolil pod nos. :o
Sem že malo po netu brskal, ampak zaenkrat še nisem našel nič uporabnega. Kaj praviš, Regina?
Hvala in lep pozdrav!
--- End quote ---
Odkrito priznam, da tudi sama nimam nekih izkušenj z bogomolkami, pa tudi spomnim se ne, da bi me kdo vprašal za njihovo simboliko. Ampak če rečemo, da gre za roparsko žuželko, ki v sanjah pomeni domišljavost in prevzetnost, bi s svojimi grabežljivimi okončinami lahko predstavljala kakšno takšno osebo v tvoji bližini. Kako ti pa gre ta človek v nos, boš sam najlažje presodil. ;)
Regina:
--- Quote from: duan on October 17, 2006, 02:29:32 PM ---Test,o.k.,sam sem glih kar mela ;) Moram pa priznat da res zadnje case sanjam dosti nosecnost,ampak nosecnost prijateljic, zadnje dva dni pa sem se jaz pojavila v glavni vlogi ;D
Trenutno bi mogoce povezala s temi spremembami v sluzbi,novembra decembra se bo videlo kdo ostane in kdo ne. Se je to ravno danes zvedelo na sestanku
Hvala za lepe zelje ;)
--- End quote ---
Jasno, ti tako ali tako pogosto čutiš že v naprej, kaj se kje dogaja, zato me ta sestanek sploh ne čudi. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version