Author Topic: telepatija  (Read 8286 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline linchy003

• Trenutno v uvajanju
  • *
telepatija
« on: December 04, 2009, 07:57:11 PM »
jaz sem pa nova na tem forumu, in upam da  vam ne bom v napoto.  :)

no sicer sem že malo pregledala pa vendar nisem zasledila teme o telepatiji (če sem jo spregledala oprostite)

torej kaj vi menite o telepatiji. Obstaj ne?
ste že imeli izkušnje z njo?
jo znate profesjonalno uporabljati?
in seveda kako se jo učiti?

no vam bom js povedala svoje:
Jaz menim da telepatija 1000% obstaja saj sem imela že veliko izkušen s tem. v rodu imam veliko nadarjenih ljudi za te nadnaravne sposobnosti in od vseh sem menda ena najbolj nadarjenih (o tem nisem čist prepričana saj se tega zavedam komaj nekaj let ampak definitivno v vsem kar probam od takih reči mi gre zelo dobro)
Dogaja se mi vsak dan da enostavno čutim kdo kaj misli vendar tega ne znam vspostaviti sama. sepravi nekako mi ne uspe da ko se odločim bi mi uspelo (uspe mi samo spontano). S prijatelico sicer tudi vadiva to in nama gre  kar dobro od rok vendar me zanima če ve kdo kako sam vzpostaviti stik z določeno osebo.
jaz poznam eno od metod kako se učiti: za to sta potrebni 2 osebi. za začetek si izberite številko ali pa črko. eden naj bo pošiljatelj drug prejemnik. 1. naj si v mislih predstavlja da to črko pošilja v glavo drugi osebi. 2. oseba pa naj ne misli na nič ampak samo čaka da ta črka pride do nje (pogosto se zgodi da 2. oseba začne po nesreči ugibati število in kar naenkrat več neve katero bi lahko bilo, najbolje je da se samo prepusti toku energije.

še nekaj o telepatiji: živa bitja in pa tudi druga nebesna telesa imajmo svoje misli na neki frekvenci. Zato se včasih zgodi da po nesreči preberemo misli kakega drugega človeka (ker se frekvenci srečata (oba mislita na enaki miselni frekvenci)). S tistimi ljudmi, ki se  bolje poznajo oz. so bolj povezani se lažje telepatsko sporazumevajo saj to frekvenco že dobro poznajo.

no če vas pa še kaj zanima pa vprašajte. (ukvarjam pa se tudi z drugimi področji)

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: telepatija
« Reply #1 on: December 04, 2009, 09:06:35 PM »
živjo ti "tanova", lepo da si se nam pridružila, se že veselim tvojih prispevkov in debat  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #2 on: December 04, 2009, 10:14:34 PM »
Potem pa najprej iz mobitela pobriši številko, oziroma osebo, ki se končuje na 23, eventuleno 32.  Tudi to je telepatija, saj nenazadnje ti gre ta oseba na živce.  Morda pa gre le za osebo, ki živi v stanovanju številka  23 v nekem bloku.

Ampak tisto s tesiranjem črke ali številke se mi zdi nekako predpotopno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #3 on: December 05, 2009, 08:05:58 AM »
Linchy pozdravljena. Mislim da vsi ljudje nezavedno uporabljamo telepatijo, ko naenkrat rečeš nekaj kar je drug mislil, sej veš zaljubljenci pa itak berejo misli en drugemu  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #4 on: December 18, 2009, 12:40:57 AM »
Pozdravljena Linchy,

Telepatija je zapisana v naših genih, saj smo jo uporabljali predvsem v času zlate dobe Atlantide. Na ta način smo v tistih časih prejemali znanje in komunicirali. Je pa življenje lažje, če jo znamo uporabljati predvsem z nami dragimi ljudmi. Midva z možem sva kar fajn miselno povezana. Je pa ena vaja na seminarju Mavrični otroci posvečena samo razvijanju telepatije. Zelo fajn je videti, kaj vse zmoremo, a se tega sploh ne zavedamo.

:-* Gaja

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif