Author Topic: Sporočilo za tebe 2. del  (Read 77647 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Sporočilo za tebe 2. del
« Reply #135 on: June 25, 2010, 04:00:51 PM »
a je tista tel. tvoja Andres?  ;D

So me prsti zasrbeli pa sem vprašala, saj beseda ni konj ::), a ne  ;D

Si faca  :D ;)

By Luana  :-*

Res je. To je moja telefonska.   Sem ravno baterijo nafilal. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #136 on: June 25, 2010, 06:05:50 PM »
a je tista tel. tvoja Andres?  ;D
So me prsti zasrbeli pa sem vprašala, saj beseda ni konj ::), a ne  ;D
Si faca  :D ;)
By Luana  :-*
Res je. To je moja telefonska.   Sem ravno baterijo nafilal. :)
Andres
Ko se še moja nafila te pokličem, moral boš mal počakat, nimam še telefona  :D

Bodi kar se da dobro   ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #137 on: June 26, 2010, 05:30:10 AM »
HJa, saj za daljši pogovor za  200 evrov ti dam lahko tudi drugo številko. :) Stacionarca verjetno še vedno imaš.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #138 on: June 26, 2010, 09:03:27 AM »
HJa, saj za daljši pogovor za  200 evrov ti dam lahko tudi drugo številko. :) Stacionarca verjetno še vedno imaš.   

Andres
A tudi tega sem se rešila, trenutno nisem priklopljena na noben kabel  :D

Imej se, pa ne preveč po luninem vplivu, je  bilo pestro včeraj, vsaj sama sem tako čutila, ufa je mučno..ali pa lušno  :D :D :D

By Luana
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #139 on: July 26, 2010, 07:07:03 PM »
Pred dvemi dnevi nisem zapisal sporočila tisti, ki je dobila eno kapljo na vložek ali gatke.  Ta ista je tudi kaj slabega pojedla in ji je tako trebuh uničevalo.  Mislim, da sploh ni od hrane, temveč zaradi slabe komunikacije še najbolj z moškim na delovnem mestu. 

Sporočilo je sledče. Pljunit mora na predpražnik ali na prag pri glavnih vratih kamor hodi v službo, ter stati tam na predpražniku, oz.  največ en meter radiusa od te točke.    Tako bo aktivirala spor s tem moškim.   

To vse naj naredi prvi delovni dan po menstruaciji, ki bo vsak čas fertik.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #140 on: July 26, 2010, 07:14:02 PM »
Sporočilo za še eno ali morebiti moškega pri nas. 

Tista oseba, ki se je pred časom pred trgovino ali pred nekim vhodom v javno mesto (ni blok, hiša, bivalno poslopje) zagovorilo s preprosto oblečeno žensko ne več srednjih let naj jo tudi poišče. Preprosto naj se z njo dogovori in se tako skupaj usedeta nekam.  Ženska prinaša pomembno sporočilo. Bržkone bo povedala tudi o njeni žalosti zaradi splavov, ko je bila še mlada, ali kaj  smeri otrok.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #141 on: August 05, 2010, 04:11:48 AM »
Prejle mi  je med kopanjem nekaj v glavo padlo.  Ena med vami ima sina, ki ni več čisto mali otrok. Priporočam, da se mu pregleda zaprte predele kot so predali in žepi na torbi, ter žepi v hlačah.  Ker je fant pameten niti ne bo držal tega kar je treba najti vedno v žepi, zato predlagam, da se mu pregleda, ko je noč, torej ko spi, ne pa ko konkretno hlače odvrže za prat.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #142 on: August 19, 2010, 09:46:28 AM »
Ojla, sem prebrala del teme, pa so bla sporočila veliko za rjavolase dolgolaske, pa me je pritegnilo...sem se iskala notr....še kakšno sporočilo morda?  :P

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #143 on: August 19, 2010, 09:48:41 AM »
Ojla, sem prebrala del teme, pa so bla sporočila veliko za rjavolase dolgolaske, pa me je pritegnilo...sem se iskala notr....še kakšno sporočilo morda?  :P

u pismo, sej pozabljam, da sem sedaj tudi jaz rjavolasa, ko sem prvič prebrala tvoj post, sem rekla, eh, jaz sem blond, no pa evo pomislim še enkrat - nisem več!! po več kot dveh mesecih me še vedno mede  :D
9ZK 674

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #144 on: August 19, 2010, 10:23:20 AM »
uf, no sej trenutno sem mal na rdeče pobarvana, trenuten navdih, ki se bo čez par tednov spral iz las hehe

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #145 on: August 19, 2010, 10:31:28 AM »
uf, no sej trenutno sem mal na rdeče pobarvana, trenuten navdih, ki se bo čez par tednov spral iz las hehe

Tako sem se tudi jaz pred kratkim ...
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #146 on: August 19, 2010, 02:02:34 PM »
Nekako je za ženske težko napisati, ker imate vse po vrsti mavrične lase. Enkrat takšne, drugič drugačne.   Če bi napisal tista obrita, bi se itak vsaka med vami našla.
Ženska in Zarja imata v vsakem primeru nekaj skupnega zato predlagam, da se sestaneta nekje in malo počvekata. To nekaj niso lasje ali obritost. Gre bržkone tudi za sporočilo, ki si ga morata dati. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #147 on: August 19, 2010, 02:07:26 PM »
Nekako je za ženske težko napisati, ker imate vse po vrsti mavrične lase. Enkrat takšne, drugič drugačne.   Če bi napisal tista obrita, bi se itak vsaka med vami našla.
Ženska in Zarja imata v vsakem primeru nekaj skupnega zato predlagam, da se sestaneta nekje in malo počvekata. To nekaj niso lasje ali obritost. Gre bržkone tudi za sporočilo, ki si ga morata dati. 

Andres

Hehe, Andres, zanimivo ... To se je tudi meni že dozdevalo, da imava kaj druga za drugo, ker sva se ravno v teh dnevih dopisovali preko zasebnih sporočil.
9ZK 656

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #148 on: August 19, 2010, 09:41:39 PM »

Andres

Hehe, Andres, zanimivo ... To se je tudi meni že dozdevalo, da imava kaj druga za drugo, ker sva se ravno v teh dnevih dopisovali preko zasebnih sporočil.
:) ja, ženska je res zanimiva ženska

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #149 on: August 19, 2010, 11:33:58 PM »
No, če sta si že po privat pisale je pa itak najbolje, da se kar srečata.  Mislim, da je pravi dan dva dni po tem, ko bo ta druga od vaju končala z menstruacijo.  Tista, ki jo bo imela naj bo zelo pozorna nad dogodki dneva dva dni po njeni menstruaciji.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858