Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
BTW, včeraj je bila sobota. Je pomemben petek ali včeraj? Sicer ne sprašujem zase, ker se nobeden od teh dveh dni nisem dobila s kakšnim moškim. Gaja
Quote from: Gaja on September 12, 2010, 09:56:28 PMBTW, včeraj je bila sobota. Je pomemben petek ali včeraj? Sicer ne sprašujem zase, ker se nobeden od teh dveh dni nisem dobila s kakšnim moškim. GajaGaja. Zate pa velja da se paziš tisto svetlolaso, ki si se z njo v torek dobila. Eventuelno v ponedeljek. Gre za eno slabo inteligentno babnico, ki zna biti zlobna, ne vem pa če slednje veš. Andres
Quote from: Andres on September 13, 2010, 03:46:54 AMQuote from: Gaja on September 12, 2010, 09:56:28 PMBTW, včeraj je bila sobota. Je pomemben petek ali včeraj? Sicer ne sprašujem zase, ker se nobeden od teh dveh dni nisem dobila s kakšnim moškim. GajaGaja. Zate pa velja da se paziš tisto svetlolaso, ki si se z njo v torek dobila. Eventuelno v ponedeljek. Gre za eno slabo inteligentno babnico, ki zna biti zlobna, ne vem pa če slednje veš. AndresV torek se nisem dobila z nobeno blondinko. Si morda torek zamenjal za kakšen drug dan. Ker se mi svita, koga imaš v mislih. Bom pozorna. Hvala.
Quote from: Gaja on September 13, 2010, 11:20:23 AMQuote from: Andres on September 13, 2010, 03:46:54 AMQuote from: Gaja on September 12, 2010, 09:56:28 PMBTW, včeraj je bila sobota. Je pomemben petek ali včeraj? Sicer ne sprašujem zase, ker se nobeden od teh dveh dni nisem dobila s kakšnim moškim. GajaGaja. Zate pa velja da se paziš tisto svetlolaso, ki si se z njo v torek dobila. Eventuelno v ponedeljek. Gre za eno slabo inteligentno babnico, ki zna biti zlobna, ne vem pa če slednje veš. AndresV torek se nisem dobila z nobeno blondinko. Si morda torek zamenjal za kakšen drug dan. Ker se mi svita, koga imaš v mislih. Bom pozorna. Hvala. Če sem zamenjal dan gre potemtakem za ponedeljek, torej pred enim tednom. Možno pa je tudi, da je šlo za telefonski klic. Andres
Quote from: Andres on September 13, 2010, 02:49:24 PMQuote from: Gaja on September 13, 2010, 11:20:23 AMQuote from: Andres on September 13, 2010, 03:46:54 AMQuote from: Gaja on September 12, 2010, 09:56:28 PMBTW, včeraj je bila sobota. Je pomemben petek ali včeraj? Sicer ne sprašujem zase, ker se nobeden od teh dveh dni nisem dobila s kakšnim moškim. GajaGaja. Zate pa velja da se paziš tisto svetlolaso, ki si se z njo v torek dobila. Eventuelno v ponedeljek. Gre za eno slabo inteligentno babnico, ki zna biti zlobna, ne vem pa če slednje veš. AndresV torek se nisem dobila z nobeno blondinko. Si morda torek zamenjal za kakšen drug dan. Ker se mi svita, koga imaš v mislih. Bom pozorna. Hvala. Če sem zamenjal dan gre potemtakem za ponedeljek, torej pred enim tednom. Možno pa je tudi, da je šlo za telefonski klic. AndresMe ne da se mi brskat po telefonu, s kom sem se ta dan pogovarjala. Ali lahko gre za žensko, ki jo vsakodnevno srečujem?
Tista oseba pri nas ki ima poudarjenega naj do konca tedna, oziroma do sobote zjutraj izračuna tisto kar jo čaka za izračunat. Andres
Ne vem, sicer, če lahko leti name, imam pa trenutno veliko za računat, ampak sem mislila dokončat do ponedeljka. Bom za vsak slučaj pohitela.