Author Topic: Sporočilo za tebe 2. del  (Read 77601 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Sporočilo za tebe 2. del
« Reply #180 on: October 01, 2010, 09:57:12 PM »
Tak občutek imam, da sta obe sporočili namenjeni meni. A lahko vizualiziram namakanje nog in pljuvanje, ker tega ne želim početi? ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #181 on: October 02, 2010, 01:54:42 AM »
Tak občutek imam, da sta obe sporočili namenjeni meni. A lahko vizualiziram namakanje nog in pljuvanje, ker tega ne želim početi? ;)

Mislim, da z vizualizacijo ne bo šlo. En pljunek boš že premogla.  Če pa se bojiš, da bo po tebi špricalo se pa v bela oblačila obleči in se ti tako ne bo treba preoblačiti.  Nenazadnje sem tudi jaz dobil danes protestno jajce na mojo jakno. Predsednica vlade pa v glavo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #182 on: October 02, 2010, 01:12:40 PM »

Mislim, da z vizualizacijo ne bo šlo. En pljunek boš že premogla.  Če pa se bojiš, da bo po tebi špricalo se pa v bela oblačila obleči in se ti tako ne bo treba preoblačiti.  Nenazadnje sem tudi jaz dobil danes protestno jajce na mojo jakno. Predsednica vlade pa v glavo.

Andres

Ja, ampak pljuvala bi po sosedovem kolesu, ki bi me najbrž zadavil, če bi me videl to početi. (briši, briši) Tako, da žal s pljuvanjem nič ne bo.

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #183 on: October 02, 2010, 08:44:30 PM »

Mislim, da z vizualizacijo ne bo šlo. En pljunek boš že premogla.  Če pa se bojiš, da bo po tebi špricalo se pa v bela oblačila obleči in se ti tako ne bo treba preoblačiti.  Nenazadnje sem tudi jaz dobil danes protestno jajce na mojo jakno. Predsednica vlade pa v glavo.

Andres

Ja, ampak pljuvala bi po sosedovem kolesu, ki bi me najbrž zadavil, če bi me videl to početi. (briši, briši) Tako, da žal s pljuvanjem nič ne bo.

,

Če boš pljunila zjutraj te videl ne bo. Čez dan in zvečer je več možnosti, da bi te zadavil. Torej le pljuni. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #184 on: October 08, 2010, 10:59:34 AM »

Mislim, da z vizualizacijo ne bo šlo. En pljunek boš že premogla.  Če pa se bojiš, da bo po tebi špricalo se pa v bela oblačila obleči in se ti tako ne bo treba preoblačiti.  Nenazadnje sem tudi jaz dobil danes protestno jajce na mojo jakno. Predsednica vlade pa v glavo.

Andres

Če boš pljunila zjutraj te videl ne bo. Čez dan in zvečer je več možnosti, da bi te zadavil. Torej le pljuni. :)

Andres

Sporočam, da nisem pljunila, ker je to moč storiti le čez dan in zvečer in še to ne vsak dan. ::)
« Last Edit: October 08, 2010, 12:14:45 PM by Andres »
www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #185 on: October 08, 2010, 12:16:20 PM »
Bom kaj drugega pogruntal, da bo lažje izvedljivo.  Bržkone celo na srečanju čez nekaj dni.

Naslednje sporočilo velja, meni.   Na poti preko treh letališč se moram na največjem od teh paziti enega z brki. Izgleda kot nek Turk.  Hmm. Bom videl kaj bo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #186 on: October 08, 2010, 06:31:48 PM »
Vidim da maš težave z brki. Mislim da boš mogu jt kam da odkrijejo tvoje globoke vzorce. :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #187 on: October 08, 2010, 11:00:27 PM »
Bom kaj drugega pogruntal, da bo lažje izvedljivo.  Bržkone celo na srečanju čez nekaj dni.

Naslednje sporočilo velja, meni.   Na poti preko treh letališč se moram na največjem od teh paziti enega z brki. Izgleda kot nek Turk.  Hmm. Bom videl kaj bo.

Andres

A ni to naš Bik? :o ;) :D ;D
www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #188 on: October 09, 2010, 12:08:46 AM »

Andres

A ni to naš Bik? :o ;) :D ;D

Oba, ti in Bik  sta našla isto osebo. Bika. Vendarle težko verjamem, da ga bom srečal na kakšnem letališču. Morda bo šlo za kakega Turka, ki se mu je ceneje voziti z Germanwings kot Lufthanso. :)  Oboje verjamem ni po vzorcu Bika.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #189 on: October 12, 2010, 07:09:00 AM »
Sm se že ustrašil, da bom moral si brke pofarbat, da ne boju taku šarmantni. :D :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #190 on: October 12, 2010, 05:47:25 PM »
Sm se že ustrašil, da bom moral si brke pofarbat, da ne boju taku šarmantni. :D :D :D :D

Brez barvanj brkov bo šlo tudi dobro naprej Bik.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #191 on: October 12, 2010, 05:51:35 PM »

Andres

Na poti nisem bil preveč pozoren kdo naj bi bil z brki, vendar mi je v Kopenhagnu postalo jasno zakaj je tam toliko sovraštva do muslimanov. Četudi ponoči je bilo na letališču veliko arabcev, potem okrog polnoči pa sta prišla še dva letala iz Istanbula.  Zanimivo da nisem bil pozoren na nobenega z brki, saj nenazavadnje Turki in arabci jih imajo skoraj vsi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #192 on: October 21, 2010, 04:05:54 AM »
In spet imata dve rdečo v gatkah.  Obe morata narediti isto.   Preprosto na sekretu poglejta vajin vložek, ali tampon, (bo kar vložek) in si tako kar na sekretu pošlogajta.   Morda se zdi neookusno in nehigienično. Če sta, oziroma če ste tega mnenja še drugi pojdite v Tepanje na desni strani v smeri prto Mariboru.  Tam je ob otroškem igrišču zraven klopce bržkone romunski  drek. No, če ne gre za romunskega je le ta lahko tudi slovenski, v vsakem primeru manj okusno kot gledanje lastnega vložka. Torej sem vaju prepričal, da si bosta malo pošlogali.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #193 on: October 27, 2010, 01:48:19 AM »
Eden naših članov ima danes sporočilo. Ta se skriva v dežniku.  Ne dobesedno v dežniku, temveč v kraju kamor je šel, ko je zadnjič uporabljal dežnik. Naj se tja vrne in na tem istem mestu premisli kaj točno se je tam tako konkretnega zgodilo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #194 on: October 27, 2010, 02:02:40 AM »
Sem še enkrat prebral in tisti, ki se najde lahko bržkone misli, da gre za kraj kot mesto ali vas kamor se mora vrniti. Mišljeno je kraj kamor je šel z dežnikom, četudi je to trgovina, gostilna, obisk pri drugih, kar koli že.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858