Author Topic: Sporočilo za tebe 2. del  (Read 77578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Sporo?ilo za tebe 2. del
« Reply #255 on: March 17, 2011, 09:10:15 PM »
Hehe tole pa ne more biti nihce drug kot jaz. Sem mislila, da je kaka viroza, glede da nas je na soli vec takih, ki driskamo in bruhamo. Ocitno je bila hrana.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Sporočilo za tebe 2. del
« Reply #256 on: March 17, 2011, 10:22:05 PM »
Definitvno je bila hrana. Še bolj kot ti je bila bolana tista ta blond, ne prveč inteligentna in pa moški, ki je precej pameten, poročen, visi mu kot meni v levo, brke pa si je pobril, ali ima to namen storiti. 
Za obadva, oziroma kar za vse obolele je kar preprost recept.  Na prazen želodec šnops in bo dobro.

Andres 
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #257 on: March 17, 2011, 10:43:42 PM »
Mater Andres si me presenetil  :o Ta blond je šla na infekcijsko danes, ker je bila kriza  :o

Bom en šnops jutri ruknila  ;D Hvala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #258 on: March 17, 2011, 11:01:00 PM »
Mater Andres si me presenetil  :o Ta blond je šla na infekcijsko danes, ker je bila kriza  :o

Bom en šnops jutri ruknila  ;D Hvala.

Ti daj šnops kar danes in pa tudi jutri. Tudi če ob treh ponoči vstaneš in ga rukneš, ti ne bo škodilo.    Mi je žal za ta blond. Itak če je blond si bolezni zasluži ne nihče.  Lahko ji odneseš ognjička za rinček, v bolnici jo s tem sigurno ne bodo mazali, ker tudi povedala ni, da jo boli..

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #259 on: March 17, 2011, 11:05:54 PM »
A je lahko kaj drugega kot šnops ne vem če ga mam, mam pa rum na zalogi za piškote  ;D

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #260 on: March 17, 2011, 11:07:11 PM »
Rum je lahko, mislim, pa da nebi prijel kakšen liker.  Bolj ko je močno, bolje bo prijelo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #261 on: March 18, 2011, 02:51:17 AM »
Ah, prej sem TV gledal in sem tako sporočilo dobil za moškega pri nas. Ne vem če mi bo spet potegnilo, kaj je to že bilo. Če bo kajpak napišem spotoma.

Sporočilo za žensko, tisto, ki ji je nekdo v družini umrl leta  2009, da se pripravlja nekaj lepega. Morda je to rojstvo v družini, morda poroka, nekaj pač.  Ne gre za njeno ožjo, temveč za širšo družino.  Naj si tudi ta ista babuška kupi loto za jutri in naslednjo soboto.
Če ji bo kaj koristilo, ji dam tri števliko 25, 17, 5. Ostale bo dobila na poti ko bo šla loto kupovat.

Za moškega se še vedno nisem spomnil, čudno.  Si bom moral drugič na listek zapisat.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #262 on: April 01, 2011, 05:31:35 AM »
Ah, malo čudno sporočilo za vas.  Hotel sem napisati prvo aprilsko nekako, toda izkazalo se je, da je vse res.
Skratka tista, ta blond, ki ga je čez vikend srala okoli, (mogoče tudi pretekli vikend) naj neha provocirati in morebiti izkoriščati fantiča. Saj nenazadnje gre za poštenjaka.  

Naj se pa kajpak pazi tisti, ki bo pešačil ta teden po dežju. Lahko si zvije gleženj in to kar močno. Gre za isto osebo, ki jo je nekdo nabil v koleno pred leti. Torej tisto, ki te dni prdi, zatorej naj ponovno ne je toliko fižola.

Ženska ki si te dni gleda levo dojko naj se mu vendarle prepusti analno. Morebiti najde celo defekt na telesu-prostato.

Vaš portir.

Andres
« Last Edit: April 01, 2011, 05:52:58 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #263 on: April 01, 2011, 09:17:50 AM »
Ah, malo čudno sporočilo za vas.  Hotel sem napisati prvo aprilsko nekako, toda izkazalo se je, da je vse res.
Skratka tista, ta blond, ki ga je čez vikend srala okoli, (mogoče tudi pretekli vikend) naj neha provocirati in morebiti izkoriščati fantiča. Saj nenazadnje gre za poštenjaka.  

Naravna blond ali pobarvana blond?
 ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #264 on: April 01, 2011, 09:23:24 AM »

;)

Jaz sem takoj na te pomislila, tko da  ;)

Moja astro karta

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #265 on: April 01, 2011, 09:43:36 AM »

;)

Ok,ok....hvala, dojela. Bom bolj prijazna.  ;D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #266 on: April 01, 2011, 09:57:22 AM »

;)

Ok,ok....hvala, dojela. Bom bolj prijazna.  ;D

Mhmmmmm  :P
9ZK 674

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #267 on: April 01, 2011, 12:16:42 PM »

Naj se pa kajpak pazi tisti, ki bo pešačil ta teden po dežju. Lahko si zvije gleženj in to kar močno. Gre za isto osebo, ki jo je nekdo nabil v koleno pred leti. Torej tisto, ki te dni prdi, zatorej naj ponovno ne je toliko fižola.

joj tole mi pa full padlo v oči  ;) Glede na to, da sem si pred nekaj leti poškodovala koleno, ubistvu me je nekdo zbil s kolesom, in sem kar močno padla na koleno, tako da sem imela manjšo opercijo. Glede fižola...ga pa res redko kdaj jem...  ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #268 on: April 01, 2011, 01:53:56 PM »
Napisal sem blond, torej če je barva naravna ali kemična, ta hip ne vem.  Verjetno pa je ta po izgledu ta hip blond.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #269 on: April 01, 2011, 01:56:37 PM »
aha nisem vedela, da je tudi za to mišleno, da je blond.  :)