Author Topic: IZOBRAŽEVANJA  (Read 2021 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
IZOBRAŽEVANJA
« on: January 06, 2010, 08:21:38 AM »
  POGLED SKOZI OČI OTROK

- 4h delavnica temelji na NLP -

28. januar 2010

17h-20h

Razumeti otroka je včasih težje kot bi si mislili. Delavnica nam predstavi nov zorni kot in nas spozna z načini za kakovostnejšo komunikacijo.

Doživite praktično uporabo Nevro-lingvističnega programiranja, ki na uporaben način združuje znanja različnih znanosti (psihologija, lingvistika, sistemske znanosti...).

Koristi in nova znanja za udeležence:

*

komunikacija otrok od dojenčka pa do mladostnika,
    *

kako doseči otroka in kako se odzvati v različnih situacijah,
    *

vpliv partnerskega odnosa in vedenja starša na otroka,
    *

pregled nad pravili, ki jih postavljamo in njihovim pravim namenom.

Način dela:

Udeleženci na praktičen način spoznavajo znanja in veščine Nevro-lingvističnega programiranja, ki jih postavimo v uporabo v družinskem okolju in pri delu z otroci. Zasnovana je zelo prožno in omogoča prilagajanje glede na predznanje in potrebe posameznika v skupini.

Delavnico izvaja

Gregor Završnik - je mojster in coach Nevro-lingvističnega programiranja, strokovnjak za svetovanje na področju komuniciranja, družinske problematike in motivacije. Nenehno se izobražuje doma in po svetu ter spremlja najnovejša dognanja, ki jih z veseljem deli z drugimi. Izvaja različne delavnice tako za mlade kot odrasle. Je taborniški inštruktor, kjer se ukvarja z motiviranjem in aktivacijo mladih in otrok. Ima bogate ideje za aktivno preživljanje prostega časa in ohranjanje pozitivne naravnanosti.

Kotizacija:

Za posameznike kotizacija znaša 60 € (DDV je v ceno že vključen).

Zaradi izjemnega zanimanja smo delavnico uvrstili tudi v redni program. Prostih je še nekaj mest.

Prijave zbiramo do zasedbe mest.

Vse dodatne informacije so vam na voljo na e-naslovu: info@entra.si

Tole mi je posredoval Gregor, se mi zdi zanimivo. Bo pa gostoval v Novi Gorici pri meni v mesecu februarju. Naj omenim, da je tudi Theta praktik in zlo fejst fant.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: IZOBRAŽEVANJA
« Reply #1 on: January 06, 2010, 09:00:20 AM »
O zanimiva zadevica, bom pustila še kaj za februar, ne morem vse januarja obdelat  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/