NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ah, jadro je bilo v načrtu za menjavo drugo leto. Pa očitno thetkam tako, da mora vse biti kar takoj No ja, do konca junija, ko gremo na dopust.Sunek burje in je šlo v maloro nič tako ekstremnega in posebnega ni bilo, ker sva imela na barki goste.
Še od mene hvala za polnjenje - ni (še) sicer nič pricingljalo, ampak se je porabilo, važen je bil pa občutek, da mi nič ne manjka oz. da si to lahko privoščim
Imam podobno izkušnjo kot Akaša..zaenkrat samo gre od mene, in to skor več kot običajno.. čakam da se kaj pricurlja
Quote from: Daia* on May 03, 2010, 09:46:44 PMImam podobno izkušnjo kot Akaša..zaenkrat samo gre od mene, in to skor več kot običajno.. čakam da se kaj pricurlja Kdor čaka, dočaka.
Quote from: Gaja on May 04, 2010, 12:04:30 AMQuote from: Daia* on May 03, 2010, 09:46:44 PMImam podobno izkušnjo kot Akaša..zaenkrat samo gre od mene, in to skor več kot običajno.. čakam da se kaj pricurlja Kdor čaka, dočaka. Najprej hvala za polnjenje ... Hehe, tudi jaz še čakam in praznim. Ogromno izdatkov imam ...
Quote from: ženska on May 04, 2010, 12:08:04 AMQuote from: Gaja on May 04, 2010, 12:04:30 AMQuote from: Daia* on May 03, 2010, 09:46:44 PMImam podobno izkušnjo kot Akaša..zaenkrat samo gre od mene, in to skor več kot običajno.. čakam da se kaj pricurlja Kdor čaka, dočaka. Najprej hvala za polnjenje ... Hehe, tudi jaz še čakam in praznim. Ogromno izdatkov imam ...Prosim, Ženska. Glavno je, da denar kroži. Temu je namenjen.
Quote from: Gaja on May 04, 2010, 12:30:59 AMQuote from: ženska on May 04, 2010, 12:08:04 AMQuote from: Gaja on May 04, 2010, 12:04:30 AMQuote from: Daia* on May 03, 2010, 09:46:44 PMImam podobno izkušnjo kot Akaša..zaenkrat samo gre od mene, in to skor več kot običajno.. čakam da se kaj pricurlja Kdor čaka, dočaka. Najprej hvala za polnjenje ... Hehe, tudi jaz še čakam in praznim. Ogromno izdatkov imam ...Prosim, Ženska. Glavno je, da denar kroži. Temu je namenjen. Da se naredi prostor za drugega!
Meni se je malo natočilo v denarnico. Kajpak ponovno pričakovano. Čakam torej še naprej na kakšno večjo finančno injekcijo. Andres