nensi res znaš ogledalo nastavit..večinoma nam ni fajn to slišat, ampak pospeši pa celoten proces..
Te lahko vprasam za sluzbo me malce zanima - v tem s.p.ju delam ze nekaj casa, vendar me je v ponedeljk sef zaposlil, vceraj pa edini sodelavec (je zelo poseben glede odnosa do dela..sicer priden, vendar pride, ko pride, ce ga ni, ga pac ni..sef pa trenutno dela nekje drugje, tak da je vse zelo razpusceno..) pride v sluzbo..se se hecava nekaj, potem dela v delavnici in se cez nekaj casa odpelje brez cesarkoli..in pol od njegovga kolega, ki ga je klical, zvem, da je koncal tukaj siht..mislim, kr neki. Ma sicer vsake tolko take prebliske, sam men je pa zdej to fejst smotano, glede na to, da me je sef zaposlil..ta sodelavec dela tukaj ze ene 8 let priblizno na enak nacin..vsake tolko ga pikne in gre brez mu ne bu..mi lahko malce pogledas, kako mi kaze? Lepo prosim

Res pa je, da ta sluzba je zame bolj prehodna, da najdem kaj primernejsega, vendar za nekaj casa bi blo kul, ker se miselno ukvarjam z drugimi recmi..ajej..

Se pa dans hecam, da bom verjetno na zavodu oseba z najkrajsim stadijem zaposlitve pri enem podjetju