Author Topic: Angelske karte VI. del  (Read 147588 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
Re: Angelske karte VI. del
« Reply #540 on: June 23, 2010, 12:23:34 PM »
nensi res znaš ogledalo nastavit..večinoma nam ni fajn to slišat, ampak pospeši pa celoten proces..

Te lahko vprasam za sluzbo me malce zanima - v tem s.p.ju delam ze nekaj casa, vendar me je v ponedeljk sef zaposlil, vceraj pa edini sodelavec (je zelo poseben glede odnosa do dela..sicer priden, vendar pride, ko pride, ce ga ni, ga pac ni..sef pa trenutno dela nekje drugje, tak da je vse zelo razpusceno..) pride v sluzbo..se se hecava nekaj, potem dela v delavnici in se cez nekaj casa odpelje brez cesarkoli..in pol od njegovga kolega, ki ga je klical, zvem, da je koncal tukaj siht..mislim, kr neki. Ma sicer vsake tolko take prebliske, sam men je pa zdej to fejst smotano, glede na to, da me je sef zaposlil..ta sodelavec dela tukaj ze ene 8 let priblizno na enak nacin..vsake tolko ga pikne in gre brez mu ne bu..mi lahko malce pogledas, kako mi kaze? Lepo prosim  :-*

Res pa je, da ta sluzba je zame bolj prehodna, da najdem kaj primernejsega, vendar za nekaj casa bi blo kul, ker se miselno ukvarjam z drugimi recmi..ajej.. ::)

Se pa dans hecam, da bom verjetno na zavodu oseba z najkrajsim stadijem zaposlitve pri enem podjetju  :D

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #541 on: June 23, 2010, 01:20:19 PM »
Uuuuu Nensi...se tudi jaz postavljam v vrsto, ko boš mela čas :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #542 on: June 23, 2010, 01:23:39 PM »
nensi res znaš ogledalo nastavit..večinoma nam ni fajn to slišat, ampak pospeši pa celoten proces..

Te lahko vprasam za sluzbo me malce zanima - v tem s.p.ju delam ze nekaj casa, vendar me je v ponedeljk sef zaposlil, vceraj pa edini sodelavec (je zelo poseben glede odnosa do dela..sicer priden, vendar pride, ko pride, ce ga ni, ga pac ni..sef pa trenutno dela nekje drugje, tak da je vse zelo razpusceno..) pride v sluzbo..se se hecava nekaj, potem dela v delavnici in se cez nekaj casa odpelje brez cesarkoli..in pol od njegovga kolega, ki ga je klical, zvem, da je koncal tukaj siht..mislim, kr neki. Ma sicer vsake tolko take prebliske, sam men je pa zdej to fejst smotano, glede na to, da me je sef zaposlil..ta sodelavec dela tukaj ze ene 8 let priblizno na enak nacin..vsake tolko ga pikne in gre brez mu ne bu..mi lahko malce pogledas, kako mi kaze? Lepo prosim  :-*

Res pa je, da ta sluzba je zame bolj prehodna, da najdem kaj primernejsega, vendar za nekaj casa bi blo kul, ker se miselno ukvarjam z drugimi recmi..ajej.. ::)

Se pa dans hecam, da bom verjetno na zavodu oseba z najkrajsim stadijem zaposlitve pri enem podjetju  :D

ojla
ne bom nič karte gledala, ti bom kar napisala kar čutim da ti pripada:

sama si si odgovorila na svoje vprašanje v delu, ko praviš da so zate stvari začasne in ker se miselno ukvarjaš z vsem drugim je tudi vsa tvoja energija razposajeno zbezljana vse naokrog, tako da so razmere v trenutni službi pač najboljši odraz tvojega, sodelavčevega in šefovega energijsko-mentalnega stanja in orientacije
ste se že z razlogom našli trije taki na kupu, da drug drugemu kažete, kje je še kaj za podelat in spremenit pri sebi
tisto, kar te najbolj moti pri njiju, ker njuno delovanje je le ogledalo tebi za delo na sebi

tkolele, pridna bodi in usmeri energijo tja, kjer želiš biti v kratkem  :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #543 on: June 23, 2010, 01:30:08 PM »

tvoja samozaposlitev je zate optimalna stvar, čeprav te včasih ko si malo manj trdna spravi v dvom, ni treba, ker ti gre odlično in še bolje bo, ko se boš sama odločila za to, pozabavaj se pa s temile stvarmi, ki so ti v napoto:
- zavedaj se da imaš vso božansko pomoč, ki si jo le pripravljena sprejeti, ti določaš tempo in količino
- ja, lahko si želiš več in še več, ti pripada
- pa sprejemaj brez občutka krivde

Pa dobro navijaj popoldne ko bo fuzbal, izkriči se, ti bo pomagalo v drugih situacijah povedati kar je prav, brez da imaš pri tem slabo vest.
Te objemam  :-*

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #544 on: June 23, 2010, 01:35:24 PM »

tvoja samozaposlitev je zate optimalna stvar, čeprav te včasih ko si malo manj trdna spravi v dvom, ni treba, ker ti gre odlično in še bolje bo, ko se boš sama odločila za to, pozabavaj se pa s temile stvarmi, ki so ti v napoto:
- zavedaj se da imaš vso božansko pomoč, ki si jo le pripravljena sprejeti, ti določaš tempo in količino

Pa dobro navijaj popoldne ko bo fuzbal, izkriči se, ti bo pomagalo v drugih situacijah povedati kar je prav, brez da imaš pri tem slabo vest.

Nensi, solzice si mi v učke privabila....hvaležna sem ti neizmerno :-* :-* :-*

Bom kričala popoldne ;)

Vračam objemček ang:
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #545 on: June 23, 2010, 01:55:57 PM »
nensi, hvala  :-*

Bo ze drzalo..ceprav fora je, da men je, da bi podjetje delovalo, vendar imam obrobno funkcijo in ljudem lahk najmanj pomagam..sem namrec v pisarni v mehanicni delavnici. In pol jst neumno izpadem, ko sem vedno tam in folku lahk sam recem, da pojma nimam kje sta onadva..skratka..bo cas za preusmeritev..mislila sem biti tukaj do naslednje porodniske, ampak ocitno to ni to..  ::) ..mal naglas razmisljam..haha

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #546 on: June 23, 2010, 02:13:01 PM »
nensi, hvala  :-*

Bo ze drzalo..ceprav fora je, da men je, da bi podjetje delovalo, vendar imam obrobno funkcijo in ljudem lahk najmanj pomagam..sem namrec v pisarni v mehanicni delavnici. In pol jst neumno izpadem, ko sem vedno tam in folku lahk sam recem, da pojma nimam kje sta onadva..skratka..bo cas za preusmeritev..mislila sem biti tukaj do naslednje porodniske, ampak ocitno to ni to..  ::) ..mal naglas razmisljam..haha

če te moti obrobna funkcija pa kaj naredi da postane tvoja vloga pomembnejša, če se še nekaj časa vidiš tam, kje pa piše da to ni mogoče?
mogoče bi jima pa za začetek samo odkrito povedala kaj čutiš in kako se počutiš ob vsem kar se dogaja, onadva tega verjetno sploh ne občutita tako

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #547 on: June 23, 2010, 02:13:43 PM »

Nensi, solzice si mi v učke privabila....hvaležna sem ti neizmerno :-* :-* :-*

Bom kričala popoldne ;)

Vračam objemček ang:

upam, da te bom slišala do Lju, bova v duetu  :-*

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #548 on: June 23, 2010, 02:39:30 PM »
nensi..nopie..problem je, ker se onadva nic ne zmenita med sabo in pol vsak z mano debatira o drugem..jst pa nocem prenasat cvek in vedno recem, naj se zmenita..sef je dobil fajn zaposlitev, kjer dobro zasluzi drugje in mu je res bolj kot ne vseeno zdaj za delavnico, sodelavca pa to najbolj moti, ces ce je njemu vseeno, je pa men se bolj..jst sm pa vmes in edini stik s strankami, ki jih morm poslusat, vplivat pa ne morm na sodelavca nic v smislu dela..napredovat pa itak ne morm, ker mam sam racune za rihtat, oglase, stranke narocujem itd..pa se na avte se ne spoznam  ::) je blo pa fajn, ker je moja prejsnja firma sla v stecaj in sem bla doma samo en dan, potem pa sem ze naprej delala..tak da napram mojim bivsim sodelavcem, se mi je fajn speljajo..res pa je, da sem upala, da bom prej zanosila in pac bi v tem podjetju bla samo par mesecev..no, zal ni tak in bom morala neki bolj primernega najt..
..se opravicujem, ker tolk razlagam, ampak sem dala mal ven iz sebe..

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #549 on: June 23, 2010, 10:36:32 PM »
nensi..nopie..problem je, ker se onadva nic ne zmenita med sabo in pol vsak z mano debatira o drugem..jst pa nocem prenasat cvek in vedno recem, naj se zmenita..sef je dobil fajn zaposlitev, kjer dobro zasluzi drugje in mu je res bolj kot ne vseeno zdaj za delavnico, sodelavca pa to najbolj moti, ces ce je njemu vseeno, je pa men se bolj..jst sm pa vmes in edini stik s strankami, ki jih morm poslusat, vplivat pa ne morm na sodelavca nic v smislu dela..napredovat pa itak ne morm, ker mam sam racune za rihtat, oglase, stranke narocujem itd..pa se na avte se ne spoznam  ::) je blo pa fajn, ker je moja prejsnja firma sla v stecaj in sem bla doma samo en dan, potem pa sem ze naprej delala..tak da napram mojim bivsim sodelavcem, se mi je fajn speljajo..res pa je, da sem upala, da bom prej zanosila in pac bi v tem podjetju bla samo par mesecev..no, zal ni tak in bom morala neki bolj primernega najt..
..se opravicujem, ker tolk razlagam, ampak sem dala mal ven iz sebe..

ti se kar izkašljaj, je že skrajni čas, ko boš še njima odkrito povedala kaj si misliš boš naredila pomemben korak naprej na svoji poti
ps - pa nehalo te bo grlo in noge bolet  :o
lepo spančkaj  :-* ang:

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #550 on: June 23, 2010, 10:59:24 PM »
nensi  :-* zlata si!

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #551 on: June 24, 2010, 08:32:43 AM »
Lahko prosim za eno karto? Nekaj me muči zadnje dni, en nasvet potrebujem, kako naprej, kaj se dogaja?
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #552 on: June 24, 2010, 08:40:06 AM »
Nekako si ne zaupaš Ženska. Pomagalo bo, da greš v naravo, si vzameš nekaj mirnih trenutkov.
Svojemu umu pusti naj odtava, potem pa opazuj svoje misli.
Mislim da si pod stresom in da se preveč krčevito oklepaš česaržekoli pač ......

Preprosto poskrbi za svojo dušo in ne daj se motiti.

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #553 on: June 24, 2010, 09:06:04 AM »
Nekako si ne zaupaš Ženska. Pomagalo bo, da greš v naravo, si vzameš nekaj mirnih trenutkov.
Svojemu umu pusti naj odtava, potem pa opazuj svoje misli.
Mislim da si pod stresom in da se preveč krčevito oklepaš česaržekoli pač ......

Preprosto poskrbi za svojo dušo in ne daj se motiti.

ang:

Hvala, Tea, zelo resnično.
Takoj danes si bom vzela čas zase, vse ostalo bo počakalo.

Oklepam ... Da, res je. Ne vem ... Zakaj se tako česa oklepamo, čeprav ne potrebujemo več?
9ZK 656

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #554 on: June 24, 2010, 09:13:34 AM »
Punce super ste. Lahko tudi  jaz dobim kakšno usmerjevalno sporočilo, prosim?

Imam namen dati odpoved v redni službi, ker že lep cajt tamle tavam v mestu in se kljub naporom ne premikam naprej. Moram priznati, da mi je vse težje tam delat, nisem pa prepričana ali je treba še malo počakati (ker se bo mogoče tamle kaj spremenilo), če je treba - kolikor in ali je mogoče boljše, da to res čimprej zapustim. Uf, malce sem ga zakomplicirala  ???(ko razume shvatiće)
Hvala za odgovor  :-*