Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte VI. del

<< < (16/137) > >>

taja6:

--- Quote from: Gaja on February 18, 2010, 11:47:34 AM ---
--- Quote from: taja6 on February 18, 2010, 10:53:26 AM ---bi še jaz lepo prosila za sporočilce  :-*

--- End quote ---

Draga Taja,

Trenutno te najbolj obkroža starševska ljubezen ali pa se ukvarjaš s tovrstnimi vprašanji. Vedi, da sta ti dala najbolje, kar sta znala. Sprejeti moraš eno pomembno odločitev, ki te že nekaj časa tare. Pri tem ti bo pomagalo, da se odpoveš vsem zameram do sebe in do drugih ter vsem drugim negativnim čustvom in zazreš čudovito božansko svetlobo v sebi in v drugih.

:-* Gaja

--- End quote ---

še kako je res  ;) najlepša hvala za sporočilo Gaja  :-*

Neska:
O draga Gaja...tudi meni bi se prileglo sporočilo samorogov, seveda, ko boš imela čas ;) :-*

Tea:

--- Quote from: Gaja on February 18, 2010, 10:04:22 AM ---
--- Quote from: Tea on February 18, 2010, 09:53:47 AM ---Prosim Gaja  :-*

--- End quote ---

Tea, zate sem potegnila tri karte. Nekaj, kar te muči, se bo razrešilo pozitivno zate. Samorogi ti sporočajo, da raziščeš svoje družinsko deblo in preteklost, da boš bolj razumela določene stvari. Radovednost in zvedavost te vodita tja, kamor moraš v bodoče usmerjati svojo energijo, saj ti bo to prineslo veliko blagoslovov. Torej, loti se projektov, kamor te vleče srce.

--- End quote ---

Hvala Gaja  :-* :-* :-*

zelo koristno sporočilo

Gaia:

--- Quote from: Tejka on February 18, 2010, 01:47:35 PM ---Zanimivo, danes že cel dan rišem samoroge in sem se ravno nasmejala angelski karti dneva, ko pokukam sem...
Če ni prepozno me zanima kaj mi sporočajo :)

--- End quote ---

Danes so se samorogi zelo razgovorili in nadaljevali bomo v tej smeri še za zamudnike... :D

Tejka, samorogi pravijo, da želiš izmojstriti neko zmožnost in ti sporočajo, da je najboljši način, da to narediš skozi redno vajo, saj vaja dela mojstra. Ob tem te podpirajo tvoji starši s svojimi ljubečimi energijami, da se počutiš varno in ljubljeno. Pri njih boš večno našla varen pristan, pa najsi so že prešli v svet duš ali pa so še v fizični obliki. Trenutno najpomembnejša karta zate pa je, da se znebiš vsega stresa in pritiskov, ki si jih ustvarjaš sama in ti jih (nevede) povzročajo drugi. Imej se rada in obkroži se v mislih s samorogi, ki ti bodo pomagali pri razrešitvi vseh težav.

Gaia:

--- Quote from: taja6 on February 18, 2010, 02:02:42 PM ---
--- Quote from: Gaja on February 18, 2010, 11:47:34 AM ---
--- Quote from: taja6 on February 18, 2010, 10:53:26 AM ---bi še jaz lepo prosila za sporočilce  :-*

--- End quote ---

Draga Taja,

Trenutno te najbolj obkroža starševska ljubezen ali pa se ukvarjaš s tovrstnimi vprašanji. Vedi, da sta ti dala najbolje, kar sta znala. Sprejeti moraš eno pomembno odločitev, ki te že nekaj časa tare. Pri tem ti bo pomagalo, da se odpoveš vsem zameram do sebe in do drugih ter vsem drugim negativnim čustvom in zazreš čudovito božansko svetlobo v sebi in v drugih.

--- End quote ---

še kako je res  ;) najlepša hvala za sporočilo Gaja  :-*

--- End quote ---

Prosim.  :-* :-* :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version