Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte VI. del
Gaia:
--- Quote from: Neska on February 18, 2010, 02:22:45 PM ---O draga Gaja...tudi meni bi se prileglo sporočilo samorogov, seveda, ko boš imela čas ;) :-*
--- End quote ---
Tebi Neška pa takole kažejo:
Tisto, kar te najbolj gloda je čisto resnično, vsaj zate v tem obdobju, zato naredi vse, kar je v tvoji moči, da to premagaš. Tvoj um ti povzroča nenehen stres, zato ti samorogi svetujejo, da te skrbi, ki te tarejo nadomestiš s tem, da se posvetiš svoji družini. Več se igraj z otroci, predstavi jim kraljestvo samorogov in z združenimi močmi boste z radostjo in njihovimi čistimi energijami spremenili potek dogodkov v prihodnje.
:-* Gaja
Gaia:
--- Quote from: Tea on February 18, 2010, 02:53:45 PM ---
--- Quote from: Gaja on February 18, 2010, 10:04:22 AM ---
--- Quote from: Tea on February 18, 2010, 09:53:47 AM ---Prosim Gaja :-*
--- End quote ---
Tea, zate sem potegnila tri karte. Nekaj, kar te muči, se bo razrešilo pozitivno zate. Samorogi ti sporočajo, da raziščeš svoje družinsko deblo in preteklost, da boš bolj razumela določene stvari. Radovednost in zvedavost te vodita tja, kamor moraš v bodoče usmerjati svojo energijo, saj ti bo to prineslo veliko blagoslovov. Torej, loti se projektov, kamor te vleče srce.
--- End quote ---
Hvala Gaja :-* :-* :-*
zelo koristno sporočilo
--- End quote ---
Prosim, še mene so danes samorogi presenetili s temi čudovitimi sporočili.
:-* :-* :-*
Neska:
--- Quote from: Gaja on February 18, 2010, 06:24:27 PM ---
--- Quote from: Neska on February 18, 2010, 02:22:45 PM ---O draga Gaja...tudi meni bi se prileglo sporočilo samorogov, seveda, ko boš imela čas ;) :-*
--- End quote ---
Tebi Neška pa takole kažejo:
Tisto, kar te najbolj gloda je čisto resnično, vsaj zate v tem obdobju, zato naredi vse, kar je v tvoji moči, da to premagaš. Tvoj um ti povzroča nenehen stres, zato ti samorogi svetujejo, da te skrbi, ki te tarejo nadomestiš s tem, da se posvetiš svoji družini. Več se igraj z otroci, predstavi jim kraljestvo samorogov in z združenimi močmi boste z radostjo in njihovimi čistimi energijami spremenili potek dogodkov v prihodnje.
--- End quote ---
Hvala Gaja...rečeno storjeno ;)
*sandra*:
--- Quote from: Gaja on February 18, 2010, 11:52:17 AM ---
--- Quote from: *sandra* on February 18, 2010, 11:06:11 AM ---
--- Quote from: Gaja on February 18, 2010, 09:29:36 AM ---Če še kdo želi sporočilo samorogov, mu ga z veseljem predam.
--- End quote ---
Prosim.Zdej sem začela malo z glavo rinit skozi zid.Pa me moti.
Čutim, da me ta zadeva z avtom in stanovanjem malo pritiska k tlom ::) ::) ::)
--- End quote ---
V takih situacijah se je najbolje odpovedat vsem pričakovanjem, ki zadržujejo napredek. Takrat je uspeh zagotovljen. Samorogi pravijo, da je tisto, kar sama čutiš in veš prava resnica. Svetujejo ti, da se začneš zavedati svoje drugačnosti, v njej uživaš in sio privoščiš eno popoldne polno smeha (predvsem s sestro), da si dvigneš vibracijo in se nehaš obremenjevati s stvarmi, ki so že tako ali tako urejene na energetskem nivoju.
--- End quote ---
Bom upoštevala navodila. Hvala :-* :-*
Maja:
--- Quote from: Tea on February 18, 2010, 07:56:25 AM ---nisi
MAAT poštenost
Situacija se bo reševala pošteno in pravično
--- End quote ---
Hvala ti ... :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page