IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Je kje kakšen sladkiš na vidiku?
Včeraj ob sprehodu ob morju, mi je kapnilo, da se bo počasi treba slečt
Quote from: Tea on February 22, 2010, 08:27:46 AMVčeraj ob sprehodu ob morju, mi je kapnilo, da se bo počasi treba slečt Ne govori, jaz sem bila včeraj vabljena na eno praznovanje spomladi in sem ugotovila, da se ne bom spravila v nobeno cort oblekico
Quote from: jane on February 22, 2010, 08:30:25 AMQuote from: Tea on February 22, 2010, 08:27:46 AMVčeraj ob sprehodu ob morju, mi je kapnilo, da se bo počasi treba slečt Ne govori, jaz sem bila včeraj vabljena na eno praznovanje spomladi in sem ugotovila, da se ne bom spravila v nobeno cort oblekico Bo treba naredit nekaj. Kaj če bi organizirale kar skupinsko theto na temo hujšanje
Quote from: Tea on February 22, 2010, 08:34:31 AMQuote from: jane on February 22, 2010, 08:30:25 AMQuote from: Tea on February 22, 2010, 08:27:46 AMVčeraj ob sprehodu ob morju, mi je kapnilo, da se bo počasi treba slečt Ne govori, jaz sem bila včeraj vabljena na eno praznovanje spomladi in sem ugotovila, da se ne bom spravila v nobeno cort oblekico Bo treba naredit nekaj. Kaj če bi organizirale kar skupinsko theto na temo hujšanje In to se menita dve, ki cisto super izgledata
Dobro jutroKava in klepet .... kot običajnoJe kje kakšen sladkiš na vidiku?
Se pridružujem. Jaz bom itak šla v kratkem na post.
Quote from: Gaja on February 22, 2010, 02:59:56 PMSe pridružujem. Jaz bom itak šla v kratkem na post. Dobra si, jaz bi imela pomoje pravo abstinenčno krizo brez hrane
Quote from: jane on February 22, 2010, 08:59:33 PMQuote from: Gaja on February 22, 2010, 02:59:56 PMSe pridružujem. Jaz bom itak šla v kratkem na post. Dobra si, jaz bi imela pomoje pravo abstinenčno krizo brez hrane Ta ponavadi traja prve tri dni, potem pa ne čutiš več lakote.