Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aja, ti pa kar direkt tak vonj za sabo pustiš. Mi lahko kakšno tvoje oblačilo, predvsem spodnje pošlješ. Bom brez dvoma lažje sanjal. Postelja vabi in nocoj bom zaspal feromonsko, faraonsko. Andres
Quote from: Andres on April 27, 2010, 05:43:47 AMAja, ti pa kar direkt tak vonj za sabo pusti. Mi lahko kakno tvoje oblačilo, predvsem spodnje polje. Bom brez dvoma laje sanjal. Postelja vabi in nocoj bom zaspal feromonsko, faraonsko. AndresAndres, enska je oddana.
Aja, ti pa kar direkt tak vonj za sabo pusti. Mi lahko kakno tvoje oblačilo, predvsem spodnje polje. Bom brez dvoma laje sanjal. Postelja vabi in nocoj bom zaspal feromonsko, faraonsko. Andres
Quote from: Gaja on April 28, 2010, 10:03:59 PMQuote from: Andres on April 27, 2010, 05:43:47 AMAja, ti pa kar direkt tak vonj za sabo pustiš. Mi lahko kakšno tvoje oblačilo, predvsem spodnje pošlješ. Bom brez dvoma lažje sanjal. Postelja vabi in nocoj bom zaspal feromonsko, faraonsko. AndresAndres, Ženska je oddana. Zato pa sem tisto noč sam legel Gaja. Sicer pa Ženska ni edina oddana ženska. Tega smo že vajeni. Andres
Quote from: Andres on April 27, 2010, 05:43:47 AMAja, ti pa kar direkt tak vonj za sabo pustiš. Mi lahko kakšno tvoje oblačilo, predvsem spodnje pošlješ. Bom brez dvoma lažje sanjal. Postelja vabi in nocoj bom zaspal feromonsko, faraonsko. AndresAndres, Ženska je oddana.