Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sasa on October 28, 2014, 09:06:45 AMQuote from: Tejka on October 27, 2014, 11:12:57 PMSaša saj prevoz velja? 17:00 bodi ready. Slavi, dve prideva. Ti boš mela Tejko, jst pa Umo. Obljubim da se ne bom po tleh metala in tulila, pa tudi kinder jajčk ne rabim
Quote from: Tejka on October 27, 2014, 11:12:57 PMSaša saj prevoz velja? 17:00 bodi ready. Slavi, dve prideva. Ti boš mela Tejko, jst pa Umo.
Saša saj prevoz velja?
Pridem najverjetneje jaz.Odvisno je od fizičnega in psihičnega počutja. Po pravici povedano, če bom tisti dan zagrenjena kot stara krava, me ne bo blizu. Nočem tega niti slučajno v družbo trosit.
Quote from: Pika on October 28, 2014, 09:51:26 AMPridem najverjetneje jaz.Odvisno je od fizičnega in psihičnega počutja. Po pravici povedano, če bom tisti dan zagrenjena kot stara krava, me ne bo blizu. Nočem tega niti slučajno v družbo trosit.ne boš mogla, ker bomo vse imele nalimane zaslonke
Quote from: Tea on October 28, 2014, 09:53:59 AMQuote from: Pika on October 28, 2014, 09:51:26 AMPridem najverjetneje jaz.Odvisno je od fizičnega in psihičnega počutja. Po pravici povedano, če bom tisti dan zagrenjena kot stara krava, me ne bo blizu. Nočem tega niti slučajno v družbo trosit.ne boš mogla, ker bomo vse imele nalimane zaslonke Res je, pozabila sem na ta pomemben podatek. A potem bom samo jaz prišla brez zaslonk ali kaj?
Quote from: Pika on October 28, 2014, 09:58:03 AMQuote from: Tea on October 28, 2014, 09:53:59 AMQuote from: Pika on October 28, 2014, 09:51:26 AMPridem najverjetneje jaz.Odvisno je od fizičnega in psihičnega počutja. Po pravici povedano, če bom tisti dan zagrenjena kot stara krava, me ne bo blizu. Nočem tega niti slučajno v družbo trosit.ne boš mogla, ker bomo vse imele nalimane zaslonke Res je, pozabila sem na ta pomemben podatek. A potem bom samo jaz prišla brez zaslonk ali kaj?Žal tudi jaz. Sem že tako v - , da ne zmorem dodatnega stroška čeprav se zavedam, da bi me pucanje stanovanja rešilo in verjetno pospešilo prodajo... Nimam kaj trenutno tako je. Ko se prodam in se nekam permanentno vselim pa ob prvi priliki... Bom že dala na stran pri prodaji. Trenutno stanje pa je moj output večji kot input/zaslužek ne pokriva položnic in hrane
Najlepša hvala Tea . Ma če gledam po kartah od mulcev, bi se morala spomladi pokat... Upam.