No, ples je moja neizpolnjena življenjska želja. Nisem uspela prepričati moža, da bi se mi pridružil. Pa se zavrtim po kuhinji kar sama.
Moj
je zelo močan, kvadrat z
in trije trigoni :So,
,
, s Plutonom pa sekstil. Pa po sončnem znamenju sem
.
Imaš tudi polno 5. hišo, notri stelij (merkur,venera,sonce)v trigonu z neptunom,
vladar 5. hiše je uran v levu in sonce v ribah, ki je še v trigonu z neptunom...
potem imaš tudi 2 kvintila in 2 bikvintila, en kvintil je med merkurjem v vodnarju in saturnom v strelcu (3.hiša)...kaže lahko na talent za pisanje, podajanje višjega znanja ljudem (sem lahko sodi tudi astrologija)...
potem kvintil med marsom v biku (8.hiša) in uranom v levu (10.hiša)-talent za psihološko astrologinjo in potem še bikvintil med kironom in mc-talent,da s svojo ranjenostjo lahko pomagaš drugim...in še bikvintil med venero v ribah (5.hiša) in asc v tehtnici...
jah, seveda imaš talente in to kar nekaj;) vprašanje pa koliko te svoje talente polno živiš oz. jih koristiš...talenti so zato,da ima potem tudi širša družba nekaj od tega...
talent se pokaže, rodi v 5. hiši in naj bi se izrazil v nasprotni 11. hiši, pomeni, da ta svoj talent damo naprej v 11.hišo, da lahko v njem uživajo tudi drugi ljudje...
če nekdo lepo poje, ok, saj je fajn, če poje v kopalnici doma, ampak še lepše je, če ga podeli z ljudmi (11.hiša)...tako se medsebojno bogatimo...
Sanjalka hvala. Za dejavnosti 11 h sem preveč zajec (beri riba), enostavno nisem prepričana vase. Mi pa umetniško udejstvovanje polni baterije znotraj ožje družine, štrikanje, pa kuharske dejavnosti, vrtnarjenje, šivanje, Čebelarja z vnukom zapojem skorajda za oddajo Znan obraz ima svoj glas

. Lepo bodi.