Author Topic: ELEKCIJE  (Read 89926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: ELEKCIJE
« Reply #60 on: September 28, 2012, 09:28:31 PM »
Glej, mrk je itak povezan z vsem zgoraj naštetim

sprememba statusa, glede na to, da je Pluton njegov vladar pa z njegovo opozicijo na Luno

V glavnem jaz vidim, da se boš drugo leto tam na spomlad resno ukvarjala z temo: ločitev

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #61 on: September 29, 2012, 08:36:33 AM »
Glej, mrk je itak povezan z vsem zgoraj naštetim

sprememba statusa, glede na to, da je Pluton njegov vladar pa z njegovo opozicijo na Luno

V glavnem jaz vidim, da se boš drugo leto tam na spomlad resno ukvarjala z temo: ločitev

Hvala, Tea!  :-*
Pomlad...  ::) Vse bo cvetelo jaz pa...  :-X A se vsaj kakšni popki obetajo??

Ločitev od moža... ?
Ločitev od kolegice... ?
Ločitev od loverja... ?
...?
...?
...?

:-X :-\ ???  :'( :( :blank:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #62 on: September 29, 2012, 09:08:22 AM »
Pika

Najbrž bo ločitev od vsega kar sedaj poznaš in potem boš lahko zacvetela. In pred teboj je dolgo vroče poletje hehe
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #63 on: September 29, 2012, 09:38:43 AM »
Pika

Najbrž bo ločitev od vsega kar sedaj poznaš in potem boš lahko zacvetela. In pred teboj je dolgo vroče poletje hehe

O Madoooonaaaaaa!  :o  :P
Ok, se pravi zdaj sledi slabo leto priprav, da se ne opečem.  ;)
Nova Pika bo rojena!  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #64 on: September 29, 2012, 11:18:51 AM »
Draga moja, spremembe bodo letos podprte z Saturnovim trigončkom na Luno  :)
Tko da se ni za bat kakšnih opeklin  :P
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #65 on: September 29, 2012, 11:44:18 AM »

Ozebline?  :-X
 ;)
A torej tisto čustveno  :Lu žensko vroče bo trajalo  :Sa?
A pa se kaj vidi od kod bo prineslo moj novi radiator in kaj vse bo prijetno grel?
Ma sem astro čorava... Kje lahko preberem kaj o njegovem poreklu, namenu, smislu... in blagovni znamki?  :P

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #66 on: September 29, 2012, 11:49:13 AM »
Se ntrudim naštudirat tale mrk, pa mi res na pamet ne pade nič drugega kot selitev. Mrk v 4.  :kon :U . Pluton je natalno v 3.  :kon IC in :Lu  :op  :So . Karkoli že bo se mi dozdeva, da bo predvsem hitro in nepričakovano (  :U ) .

Nekatere v moji bližini že dobro zdeluje. Zaključevanje vez, čiščenje odnosov, "izgube"... Meni se pa pravzaprav nič takega ne dogaja. Ne vem ali sem že toliko "šare" popucala in zato ne čutim ali pa me šejker še čaka ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #67 on: September 29, 2012, 12:06:02 PM »
Se ntrudim naštudirat tale mrk, pa mi res na pamet ne pade nič drugega kot selitev. Mrk v 4.  :kon :U . Pluton je natalno v 3.  :kon IC in :Lu  :op  :So . Karkoli že bo se mi dozdeva, da bo predvsem hitro in nepričakovano (  :U ) .

Nekatere v moji bližini že dobro zdeluje. Zaključevanje vez, čiščenje odnosov, "izgube"... Meni se pa pravzaprav nič takega ne dogaja. Ne vem ali sem že toliko "šare" popucala in zato ne čutim ali pa me šejker še čaka ;D

Ma, jaz vidim samo še dobro Tejka
Tranziti so se iz štale umaknili, tako da zdaj se lahko mirno paseš na vseh pašnikih priložnosti.
Mrk bo resda v 4 vendar pa v velikem trigonu - je pa v opoziciji s P soncem in novositi se bodo vsedle ob majskem sončnem. Vsekakor pa meni deluje to kot napredovanje na vseh frontah - predvsem se mi zdi, da bo to v službi oz. graditvi tvoje kariere.

Saturn kot vladar 6 - bo pa tudi skupaj z mrkom v 4 - boš začela nekaj delat od doma oz. doma
Tudi P luna je v 6

4 ni samo selitev. Lahko bo šlo za spremembo dnevnega ritma, navad, delo doma oz. skrb za dom, domače živali

A se ti ne bi že enkrat začela ukvarjat z živalmi tko na privat  :)
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #68 on: September 29, 2012, 12:22:44 PM »

Ma, jaz vidim samo še dobro Tejka
Tranziti so se iz štale umaknili, tako da zdaj se lahko mirno paseš na vseh pašnikih priložnosti.
Mrk bo resda v 4 vendar pa v velikem trigonu - je pa v opoziciji s P soncem in novositi se bodo vsedle ob majskem sončnem. Vsekakor pa meni deluje to kot napredovanje na vseh frontah - predvsem se mi zdi, da bo to v službi oz. graditvi tvoje kariere.

Saturn kot vladar 6 - bo pa tudi skupaj z mrkom v 4 - boš začela nekaj delat od doma oz. doma
Tudi P luna je v 6

4 ni samo selitev. Lahko bo šlo za spremembo dnevnega ritma, navad, delo doma oz. skrb za dom, domače živali

A se ti ne bi že enkrat začela ukvarjat z živalmi tko na privat  :)

Sem se hehehe, sprehajam tudi druge kužone, krtačim itd. Sicer je strank za zdaj premalo da bi šla čisto na svoje, menda pa da bo.
Kariera pa itak, sem šefico čisto stravmirala, ko sem ji povedala, da se nameravam spomladi vpisat na fax in  če bom sprejeta na veterino (kjer izrednega študija ni) me z naslednjim oktobrom ni več ;D . Se mi je zdelo fer, da ve kakšne namene imam (dokler je ona fer sem tudi jaz ;) )

Samo veš da sem dejansko študirala, da bi kontaktirala bivše delodajalce, če je kakšna opcija, da bi šla nazaj k njim. Takrat sem delala od doma in priznam, da mi take vrste delo kar manjka. Imam pa še nekaj opcij, nekatere so kar dobre. Kolegica in njeni starši bi rabili pomoč pri čiščenju (gospa ki je pomagala do zdaj je padla in vprašanje če bo še lahko), oskrbi živali in čuvanju otroka (zdaj bo star 1 leto, me pa malo mori, ker imam saturna na njegovi luni)... Mislim opcij je precej samo za zdaj puščam odprte. Se še nisem zares odločila katera bi bila najboljša :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #69 on: September 29, 2012, 01:15:10 PM »

Ozebline?  :-X
 ;)
A torej tisto čustveno  :Lu žensko vroče bo trajalo  :Sa?
A pa se kaj vidi od kod bo prineslo moj novi radiator in kaj vse bo prijetno grel?
Ma sem astro čorava... Kje lahko preberem kaj o njegovem poreklu, namenu, smislu... in blagovni znamki?  :P

Ok. Khm. Zdej pa  na  :Sa način k analizi.
Najbrž bom resneje vzela svoje srčne želje in sanje. Jih realizirala in to na prizemljen način, s trdim delom, jasnimi cilji in glede na to, da bo  :Sa v 3. hiši, me bojo resno jemali in končno razumeli, ko bom kaj zinila, mogoče se me bojo celo prestrašili, ker bom zvenela smrtno resno pri svojih namenih in odločitvah, he he.  ::)
Realneje bom pogledala na prijatelje, prijateljstva. 
In mogoče bo  :Sa malo prizemljil oz. umiril mojo muhavost oz. čustvena nihanja, razpoloženj ne bom tako drastično menjala in depresije bodo pod nadzorom.
Čvekava bom še manj kot do sedaj.
V glavnam... spremembe me najbrž ne bi smele pretirano iztirit pod tem aspektom.
Kolk sem sfalila in kaj pomembnega preskočila?
?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #70 on: November 20, 2012, 09:28:23 AM »
Mislim daš Tei za zračunat datum in pošlješ včeraj moža na Ajpes, da tisti dan odpre sp in pride nazaj s papirji in gor na papirjih piše 22.11. In ga gledam kako to....ja 19-ti se mi ni zdel dober datum, pa sem rekel naj bo 22.11.  ??? Ah no.... ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #71 on: November 20, 2012, 10:19:25 AM »
Na zdej sem pa zbrisala.  ::)

Nekaj sem zavijala z očmi glede rojenih 22. v mesecu.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #72 on: November 20, 2012, 10:37:41 AM »
Evo... prva ločitev.
Razšla s kolegico. Včeraj imeli ločitveni sestanek, predlog se je zgodil pa ravno na dan mrka.
Šlo dobro, pogovor prijeten, brez žebljev. Imam mirno vest.
Zanimivo... sem mislila do včeraj, da komaj čakam, da grem sama naprej in kakšno olajšanje bo to zame. Koliko živcev je šlo. Zdaj pa občutek velike praznine in - izgube.  ??? Precejšnja rana. Se bom morala ozdravit. Kar nimam volje nadaljevat. A joj.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: November 20, 2012, 11:23:56 AM »
Mislim daš Tei za zračunat datum in pošlješ včeraj moža na Ajpes, da tisti dan odpre sp in pride nazaj s papirji in gor na papirjih piše 22.11. In ga gledam kako to....ja 19-ti se mi ni zdel dober datum, pa sem rekel naj bo 22.11.  ??? Ah no.... ::)

hahaha, to je pa usoda - vidiš  - včasih ne dovoli, da kontroliramo stvari
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #74 on: November 20, 2012, 01:24:26 PM »

hahaha, to je pa usoda - vidiš  - včasih ne dovoli, da kontroliramo stvari

Hja no, al pa moz ki ne poslusa ;) Se tolazim s tem, da je le sel vceraj tja hahaha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/