8. v kozorogu vladar gre v peto hišo : res ne vem kaj bi rekla, mogoče da me ta vladar ki gre v peto zavira in ne seksam toliko kot bi hotela. Sploh ker dela tale kvadrat na mojo venero imam včasih filing da ubija tisto ljubimko v meni. Čeprav venera v 12-hiši ti lahko pove da o seksu na veliko sanjam 
Vladar v 5. hiši načeloma lepo spaja sex z uživancijo in lahkotno ljubeznijo. Je pa Saturn po naravi tisti, ki omejuje in kontrolira, poleg tega pa v tehtnici še eksaltiran. Je pa v konjunkciji z Jupitrom, ki ima spet obratno funkcijo. To bi opisal kot ravno pravšnjo mejo ekspanzije in zaviranja in mislim tudi, da precej paziš na to, da je tvoj partner zadovoljen, veliko daješ.
Tvoja femininost je res pod saturnovsko restrikcijo, vendar jo pa po drugi strani hrani plutonska moč (trigon) iz iste hiše kot sta Saturn in Jupiter. Venera je nagajiva in vihrava, to podkrepljeno z neoprijemljivostjo 12. hiše pa mislim, da bi res znalo oteževat, da začutiš tvojo ženstveno stran. Poleg tega je Venera konj. AC zelo ustrežljiva, ti pa moraš ojačat svoj ego. Namreč, po lastni izkušnji lahko povem, da pri naši generaciji, ki ima to kombinacijo planetov (JUP, SAT, PLU) v navezi, neko življenjsko področje zelo izstopa po pomembnosti, v smislu osebnega razvoja in dela na sebi. Pri meni 7. hiša, pri tebi 5.
Torej, razvoj zdravega egoizma, svobodno izražanje kreativnosti, igrivost, ponos nase, sproščenost, uživancija... da si vse to dovoliš in sploh razviješ, je kot kaže važno pri tebi. In k temu sodi tudi svobodna in sproščena spolnost.
Luna ti je exaltirana v Biku in podkrepljena z Marsom, vsekakor si zelo čutna, obožuješ dotike in jih tudi znaš zahtevat... če si že uspela fokusirat energije 12. hiše in tako na novo ustvarit sebe kot individuum (naloga 12. hiše). Če ne, pa še malo plavaš naokoli, a po moje čutiš te tendence. Fizični kontakt je vsekakor važen za tvojo emocionalno varnost in zadovoljstvo.
Skratka, mislim da veliko daješ, skrbiš za (sexualno) zadovoljstvo patnerja, a se nauči da zahtevaš to tudi zase, ker preko tega ne dobiš samo boljši sex, ampak generalno boljšo samopodobo in spoštovanje.