Author Topic: Seksualnost v karti  (Read 46360 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Seksualnost v karti
« Reply #60 on: April 30, 2010, 02:56:30 PM »
Vladar moje 5. Hise je  Skorpion (polna - Saturn, Pluton, Mars - vsi v Skorpionu).
8. Hiso imam prazno.

Manipulacija, potrjevanje moci s sexom ....  >:D
Pravzaprav je sovladar. 5. se ti začne na 29,44 tehtnice. Vladar v 11. v bika...
« Last Edit: April 30, 2010, 03:00:51 PM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #61 on: April 30, 2010, 03:03:00 PM »
He, he si ravno predstavljam (ker smo do nadaljnega brez fotoaparata) kako bi me pogledali, če bi šla v kopirnico skenirat tangice :o :D ;D

:D
Jaz pa sem posmilila, da je A. imel tange z rito vred v mislih.  ;D
Še boljše... v kopirnici zahtevam, da skenirajo... :D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #62 on: April 30, 2010, 03:03:16 PM »
Vladar moje 5. Hise je  Skorpion (polna - Saturn, Pluton, Mars - vsi v Skorpionu).
8. Hiso imam prazno.

Pravzaprav je sovladar. 5. se ti začne na 29,44 tehtnice. Vladar v 11. v bika...

5 - Tehtnica / Skorpion
katero se potem uposteva? Ali kar oboje?
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #63 on: April 30, 2010, 05:50:31 PM »

Bi si upal trditi, da si kar prav pomislila.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #64 on: April 30, 2010, 05:54:53 PM »
5 - Tehtnica / Skorpion

Jaz uporabljam Koch sistem.
5. je v škorpijonu, vladar v 4.
8. je v vodnarju, vladar v 6.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #65 on: April 30, 2010, 07:15:10 PM »
He, he si ravno predstavljam (ker smo do nadaljnega brez fotoaparata) kako bi me pogledali, če bi šla v kopirnico skenirat tangice :o :D ;D

A mobitela tudi nimaš? Prvi izgovor je kajpak zelo slab. :)  Opažam, da bo resnično potrebno udariti tekmovanje. Gate so že bile.  Modrci so bili v obliki tekmovanja na drugem forumu pred petimi ali šestimi leti. 
Najbolje, da se kar žirijo izbere.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #66 on: April 30, 2010, 07:22:48 PM »

Bi si upal trditi, da si kar prav pomislila.

Res so bile tangice.  No, zame je to isto. Ni pa bilo riti, kar mi je še danes žal. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #67 on: April 30, 2010, 10:06:33 PM »
8. Hiso imam prazno.

5 - Tehtnica / Skorpion

Oba ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #68 on: April 30, 2010, 10:59:24 PM »
8. Hiso imam prazno.

Moje videnje tvoje 8 hiše:
vrh v vodnarju, vladar uran v 6. H v strelcu; ker je vodnar ukleščen, sem njegove značilnosti zanemarila; uran (NEPRIČAKOVANE, NENADNE, PRELOMNE, REVOLUCIONARNE SPREMEMBE) zato blesti v 8 hiši s svojimi značilnostmi v vsej svoji širini, saj ima vse aspekte njemu naklonjene:
- BQ na AC (svobodoljubnost, inventivnost)
- poldrugi kvadrat z venero
- poldrugi kvadrat z merkurjem

moti ga samo aspekt
- pet šestin na sonce, ki je v biku; to je problematičen aspekt, zahteva kompromis med želenimi spremembami in sprejetjem stvarnosti, saj je bik bolj kot ne konzervativen.

toliko vidim, ali kaj drži? ang:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #69 on: May 01, 2010, 08:36:19 AM »
Azra midve imava pa tako podobno karto  :o Bom probala kej rečt pa povej koliko drži  ;)

Vodnar v 8 sicer ne pride toliko do izraza, vendar hočeš biti pri srksu neodvisna, se partnerju upiraš ( vroče mrzlo varianta  ;) ). Uran gre v šesto hišo, ga mogoče najdeš v službi  ;D Ali pa med prijatelji, venera v 11 hiši.

Venera v biku je zelu čutna, rada ima masažice, dotikanja, da se jo dotika in da jo dotikajo. Venera z marsom ne tvori aspektov, tko da tvoje ljubezni včasih kar stagnirajo.
lilith v ribah ima bujno domišljijo na področju seksa, zanjo ni nič sveto in dostikrat je žrtev ljubezni.

To je to na hitrico  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #70 on: May 01, 2010, 02:35:50 PM »
Pri Azri imamo močno izraženo sexulnost, kar pa tudi ne čudi, saj ima večino znamenj v dveh za sex najbolj dovzetnih znamenjih, biku in škorpijonu.

Tukaj še posebej izstopa močna opozicija med Venero in Plutonom, oba v svojem domu. Kot si sama napisala "manipulacija s sexom"...
O ja, definitivno. Ti rabiš pozornost, a tudi veš kako to pozornost pridobiti, tako da mislim, da ti je ne primanjkuje. Drugo vprašanje pa je, če te to dejansko zadovoljuje.
Mislim, da dolgo ne pustiš moškega res blizu k sebi, kljub vsemu koketiranju, ki pa služi le potrjevanju tvojega dobrega občutka o sebi. To mi govorita močan bik, ki je dolgoročno naravnan in ne išče hitre potešitve ter AC Rak, ki je zelo pazljiv pri vzpostavljanju novih kontaktov.

Kar se tiče samega sexa, ta igra nadpovprečno močno vlogo v tvojem življenju, po eni strani zahtevaš visoko intenziteto in neortodoksnost, po drugi pa nežno, čutno, romantizirano ljubljenje. Tukaj imamo nasprotja, ki boš jih morala naučiti se združit.

Ko se ogreješ za moškega si popolnoma njegova in upam si rečt da zelo posesivna, ljubosumna in manipulativna. Vse mu daš, a tudi vse zahtevaš. Obožuješ verbalno izražanje naklonjenosti in vse kar je lepo, v naširšem pomenu besede. Zelo optična ženska, skrbiš za svoj izgled. Vsekakor vidijo moški v tebi zelo veliko stvari, ki so jim všeč, v to sem prepričan, imam pa občutek, da ti težko najdeš tisto, kar je tebi všeč.

Ker se itak že nisem držal samo sexa, naj še dodam, ta ti je Luna malo pod udarom. Emocionalni direndaj bi rekli. Kirona maš povezanega z Luno, vendar ni v istem znamenju, zato si tukaj zmožna malo več objektivnosti, kot  bi bilo sicer. Tu se stvari vrtijo okoli neke emocionalne rane, pogosto povezane z mamo. Mogoče se identificiraš z nekim občutkom nevrednosti emocionalne sreče/stabilnosti v smislu, da si tega ne zaslužiš oz. ne boš nikoli našla. Aspekta z Marsom in Jupitrom pa govorita o eksplozivni naravi, ki zelo aktivno izraža, daje in zahteva emocije. Večna potreba po aktivnosti na tem podorčju, tudi zaščitniška do drugih.

Zanimivo je še, da sta povdarjeni 2. in 4. hemisfera. Se pravi močan občutek po diferenciaciji od drugih, po individualizaciji preko domačega okolja (4. hiša), kreativnosti (5. hiša) in ustrežljivossti/koristnosti (6. hiša). Pri tebi bi dal jaz povdarek na 5. in 6. hišo. Po drugi strani pa 4. hemisfera stoji za posameznikov prostor oz. smisel v širšem kontekstu, kjer sta pri tebi povdarjeni potreba po tvojem mestu v širši socialni družbi, skupinah, tako privatno kot poslovno. Mislim tudi, da ti to iskanje, namreč v smislu tvojega mesta v družbi nekako glavni cilj/želja. Preko diferenciacije raziskuješ kam spadaš. To potrjuje tudi Saturn v 5. hiši, ki vedno kaže na zelo pomembno, a težko realizirajoče oz- področje kamor moramo vložiti veliko energije. Torej samorealizacija, zdrav egoizem, kreativnost, sproščenost, samoizraznost... To je taka, jaz in samo jaz hiša.

No, malo sem skrenil z glavne poti, ampak nič ne de, vzemi to kot na glas razmišljanje.  ;)  

« Last Edit: May 01, 2010, 03:03:25 PM by Bojan The Bojan »

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #71 on: May 01, 2010, 05:11:41 PM »
Odlicno ste tole napisali ...
Hvala Bojan za obsirno razlago.
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #72 on: May 01, 2010, 05:12:31 PM »
Azra midve imava pa tako podobno karto  :o Bom probala kej rečt pa povej koliko drži  ;)

Vodnar v 8 sicer ne pride toliko do izraza, vendar hočeš biti pri srksu neodvisna, se partnerju upiraš ( vroče mrzlo varianta  ;) ). Uran gre v šesto hišo, ga mogoče najdeš v službi  ;D Ali pa med prijatelji, venera v 11 hiši.

Venera v biku je zelu čutna, rada ima masažice, dotikanja, da se jo dotika in da jo dotikajo. Venera z marsom ne tvori aspektov, tko da tvoje ljubezni včasih kar stagnirajo.
lilith v ribah ima bujno domišljijo na področju seksa, zanjo ni nič sveto in dostikrat je žrtev ljubezni.

To je to na hitrico  ;)

Drzi, drzi  :D
Tole za sex na delovnem podrocju, pa mi je ze pred leti Tea napisala ...

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #73 on: May 01, 2010, 05:18:48 PM »
8. Hiso imam prazno.

Moje videnje tvoje 8 hiše:
vrh v vodnarju, vladar uran v 6. H v strelcu; ker je vodnar ukleščen, sem njegove značilnosti zanemarila; uran (NEPRIČAKOVANE, NENADNE, PRELOMNE, REVOLUCIONARNE SPREMEMBE) zato blesti v 8 hiši s svojimi značilnostmi v vsej svoji širini, saj ima vse aspekte njemu naklonjene:
- BQ na AC (svobodoljubnost, inventivnost)
- poldrugi kvadrat z venero
- poldrugi kvadrat z merkurjem

moti ga samo aspekt
- pet šestin na sonce, ki je v biku; to je problematičen aspekt, zahteva kompromis med želenimi spremembami in sprejetjem stvarnosti, saj je bik bolj kot ne konzervativen.

toliko vidim, ali kaj drži? ang:

Tocno tako.  :)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #74 on: May 01, 2010, 05:27:02 PM »
'To potrjuje tudi Saturn v 5. hiši, ki vedno kaže na zelo pomembno, a težko realizirajoče oz- področje kamor moramo vložiti veliko energije. Torej samorealizacija, zdrav egoizem, kreativnost, sproščenost, samoizraznost...'

Bojan, bi lahko rekel, glede na pozicijo Saturn - Sonce, da mi sam Saturn omejuje, nadzira Sonce v 11. Hisi?
« Last Edit: May 01, 2010, 06:20:21 PM by Azra »