Regina,
imam 2 A in 2K,1T.
Jaz se strinjam s pikico, ker ce gledas iz leve proti desni, se crke prav lepo vrstijo.
Potem nisi bela, niti vijoličasta, ampak mešan tip. 
Obe barvi moraš upoštevat.
Apemaya, čisto si me zmedla s temi tvojimi črkami.

Šele zdaj sem opazila, da imaš v imenu celo tri A-je, ne samo dva. Torej si "čisto" bela, pa me je zanimalo, kje je tisto najbolj vidno, kar ti "manjka" v barvi. Malo iz firbca, malo pa za nagrado, da si bila tako aktivna,

sem ti naredila analizo imena.
APEMAYAA – ta prvi A ti daje največ energije in močno vpliva na tvojo osebnost. Opisuje te kot izredno pridno, vdano, marljivo, vzdržljivo in sposobno osebo, ki lahko uspešno deluje na številnih življenjskih področjih. Edino, kar te pri tej prvi črki zavira, je tvoj pogum. Ta sploh rad prestopi meje in ko se ne znaš kontrolirat, se preveč samozavestno zapodiš naprej, kar bi pomenilo, da moraš bit previdna, ko si postavljaš nove osebne cilje, predvsem pa na poslovnem področju, ko se spuščaš v nove projekte ali odločaš za novo pot.
P – te opisuje kot zelo spretno, gibčno in dinamično osebo, ki ne vzdrži dolgo na enem mestu. Rada begaš iz ene zadeve v drugo, ampak ko se odločiš, da boš nekaj naredila in vzela stvar v svoje roke, to tudi izpelješ – odločno, ne glede na težave in žrtvovanje. Tvoja odločnost je lahko prav tako silna in spet drugič zaviralna sila, kot je pogum, vendar iskrena. P vpliva na spremembe stalnega bivališča in potovanja, položaj in status v družbi. Tako kot ti daje moč v komunikaciji, te hkrati opozarja na ljudi, ki bi se jih morala izogibat. Rdečelasci ti niso najbolj naklonjeni.
E – vpliva na tvoje razpoloženje, pronicljivi um, entuziazem, pozitivno energijo in nagnjenost k pustolovščinam. V slednjem bi se morala izogibat pretiranega zanosa, ker bi lahko dosegla veliko več, če bi manj begala od zamisli do zamisli in se bolj osredotočila na tisto, kar je nujno in ti ne zagotavlja samo osebnega zadovoljstva, ampak tudi materialno varnost.
M – te opisuje v domačem okolju in sicer kot nevsiljivo, skrbno in odgovorno osebo do najbližjih, kakor tudi do drugih ljudi. Čeprav se odlično počutiš doma in na »domačem terenu«, imaš rada tudi spremembe in če bi imela ali boš kdaj imela priložnost, bi najraje prepotovala cel svet. Najbolj se zalagaš za svoje osebne želje in nagnjenja, vendar si pripravljena tudi na težave in čeprav greš skozi neprijetne izkušnje, si jih sposobna sprejet za svoje in se iz njih veliko naučit.
A – drugi ponavljajoči A vpliva na tvojo neukrotljivo naravo, hitre reakcije in težnjo po številnih zamislih. Od tebe zahteva, da si zagotoviš materialno varnost in ti vceplja v zavest, da je treba delat, ne pa čakat.
Y – je tvoja srečna črka, ki te varno spremlja na vseh življenjskih področjih. Pri študiju ti sicer manjka nekaj samodiscipline, na poslovnem področju pa bi lahko imela dokaj »srečno roko«. Iz tega sledi »nauk«, da bi morala izkoristit vsako ugodno priložnost, ne glede na tveganje, ker nikoli ne veš, kdaj se pojavi naslednja.
A – je tretji ponavljajoči A, ki tri-kratno vpliva na energije te črke in s tem toliko bolj poveča njen vpliv.
Pa lep dan ti želim.