Author Topic: Novosti na www.sepet-sanj.com  (Read 85307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Novosti na www.sepet-sanj.com
« Reply #105 on: November 07, 2007, 08:32:03 PM »
al pa zmesani. ;D kakor se vzame ;D

No, no, kaj pa je danes sploh normalno?  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #106 on: November 13, 2007, 02:22:23 PM »
Regina,
imam 2 A in 2K,1T.

Jaz se strinjam s pikico, ker ce gledas iz leve proti desni, se crke prav lepo vrstijo.

Potem nisi bela, niti vijoličasta, ampak mešan tip.  ;D
Obe barvi moraš upoštevat.

Apemaya, čisto si me zmedla s temi tvojimi črkami.  :D Šele zdaj sem opazila, da imaš v imenu celo tri A-je, ne samo dva. Torej si "čisto" bela, pa me je zanimalo, kje je tisto najbolj vidno, kar ti "manjka"  v barvi. Malo iz firbca, malo pa za nagrado, da si bila tako aktivna,  ;) sem ti naredila analizo imena. :-* ;D

APEMAYA
A – ta prvi A ti daje največ energije in močno vpliva na tvojo osebnost. Opisuje te kot izredno pridno, vdano, marljivo, vzdržljivo in sposobno osebo, ki lahko uspešno deluje na številnih življenjskih področjih. Edino, kar te pri tej prvi črki zavira, je tvoj pogum. Ta sploh rad prestopi meje in ko se ne znaš kontrolirat, se preveč samozavestno zapodiš naprej, kar bi pomenilo, da moraš bit previdna, ko si postavljaš nove osebne cilje, predvsem pa na poslovnem področju, ko se spuščaš v nove projekte ali odločaš za novo pot. 

P – te opisuje kot zelo spretno, gibčno in dinamično osebo, ki ne vzdrži dolgo na enem mestu. Rada begaš iz ene zadeve v drugo, ampak ko se odločiš, da boš nekaj naredila in vzela stvar v svoje roke, to tudi izpelješ – odločno,  ne glede na težave in žrtvovanje. Tvoja odločnost je lahko prav tako silna in spet drugič zaviralna sila, kot je pogum, vendar iskrena. P vpliva na spremembe stalnega bivališča in potovanja, položaj in status v družbi. Tako kot ti daje moč v komunikaciji, te hkrati opozarja na ljudi, ki bi se jih morala izogibat. Rdečelasci ti niso najbolj naklonjeni.

E – vpliva na tvoje razpoloženje, pronicljivi um, entuziazem, pozitivno energijo in nagnjenost k pustolovščinam. V slednjem bi se morala izogibat pretiranega zanosa, ker bi lahko dosegla veliko več, če bi manj begala od zamisli do zamisli in se bolj osredotočila na tisto, kar je nujno in ti ne zagotavlja samo osebnega zadovoljstva, ampak tudi materialno varnost.

M – te opisuje v domačem okolju in sicer kot nevsiljivo, skrbno in odgovorno osebo do najbližjih, kakor tudi do drugih ljudi. Čeprav se odlično počutiš doma in na »domačem terenu«, imaš rada tudi spremembe in če bi imela ali boš kdaj imela priložnost,  bi najraje prepotovala cel svet. Najbolj se zalagaš za svoje osebne želje in nagnjenja, vendar si pripravljena tudi na težave in čeprav greš skozi neprijetne izkušnje, si jih sposobna sprejet za svoje in se iz njih veliko naučit.

A – drugi ponavljajoči A vpliva na tvojo neukrotljivo naravo, hitre reakcije in težnjo po številnih zamislih. Od tebe zahteva, da si zagotoviš materialno varnost in ti vceplja v zavest, da je treba delat, ne pa čakat. 

Y – je tvoja srečna črka, ki te varno spremlja na vseh življenjskih področjih. Pri študiju ti sicer manjka nekaj samodiscipline, na poslovnem področju pa bi lahko imela dokaj »srečno roko«. Iz tega sledi »nauk«, da bi morala izkoristit vsako ugodno priložnost, ne glede na tveganje, ker nikoli ne veš, kdaj se pojavi naslednja.

A – je tretji ponavljajoči A, ki tri-kratno vpliva na energije te črke in s tem toliko bolj poveča njen vpliv.

Pa lep dan ti želim. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #107 on: November 13, 2007, 02:54:17 PM »
Joj, Regina, me kar srce boli, ker si se tako potrudila.  :'(

Ape v italijanscini pomeni cebela, ime pa mi je Maya! ;) Sem te ocitno zavedla, ko si me vprasala, ce je to moje ime. Jaz pa sem mislila, da me sprasujes, ce je moje ime to, ki ima Y.

Sicer pa bi se vecinoma strinjala tudi z opisom za apemaya- v koncni fazi je to moje ime tukaj na forumu.
 :)
Hvala, hvala

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #108 on: November 13, 2007, 04:03:22 PM »
Hehe, faca si. Kot da zdaj vem kaj več, kot sem prej.  :D V resnici si "samo" Maya?  ???
Sicer pa vzdevek ni nič manj pomemben, kot ime ali ime in priimek skupaj. Eno z drugim se lepo dopolnjuje.   ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #109 on: November 13, 2007, 08:53:06 PM »
Hehe, faca si. Kot da zdaj vem kaj več, kot sem prej.  :D V resnici si "samo" Maya?  ???
Sicer pa vzdevek ni nič manj pomemben, kot ime ali ime in priimek skupaj. Eno z drugim se lepo dopolnjuje.   ;)

Jap, samo Maya. Ampak sem ga morala malo zakamuflirat :D In ker je asocijacija na Majo, cebelica, sem si dala tako ime :D

Sicer pa kot pravim, bi se kar strinjala z opisom :D Pa mislim, da bi se tudi ti lahko strinjala, saj se v sanjah vedno slecem do Evinega kostimcka ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #110 on: November 13, 2007, 11:08:00 PM »
Saj se strinjam, ni blem. Veliko tega se pokriva s sanjami in prav zanimivo je, ko ugotoviš, da je slika podobna, čeprav jo gledaš z več zornih kotov.
Prijeten večer ti želim. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #111 on: November 14, 2007, 06:12:10 PM »
sem se nekrat vse prebrala zelo natancno. Ja, to sem jaz.  :D

Ceprav tam, kjer pises o pogumu... ???... ne vem. Jaz bi rekla, da raje igram na sigurnost. Ali pa je moja meja poguma zelo nizka in so drugi bolj "ziherasi".

tale "Y" pa... mami vedno pravim, da mi je istocasno v ponos, kot tudi v napoto, saj moram vedno razlagat, kako se moje ime napise. :( Ampak dam ga pa ne, ker je moj zascitni znak, ki me opominja, da sem nekaj posebnega ( zato ker pac sem, obstajam...)

Kako pa so tebi dali to velicastno ime? To se vedno sprasujem. Regina= kraljica :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #112 on: November 14, 2007, 06:50:33 PM »
Ah, saj veš, kako je s takimi kratkimi razlagami. Skoraj nič drugače kot pri vsej drugi simboliki, pa naj gre za katerokoli obliko. Pa kaj bi ti govorila, saj imaš več kot dovolj izkušenj s sanjami.  ;D Kratko in jedrnato, je pač toliko bolj skromno tudi v povezavi z numerologijo. Barve so samo en izsek iz analize imena, kje so šele števila, pa je skoraj nemogoče vse natančno ulovit in ukalupit. Ampak prvi vtis je pa vedno pomemben in če si se v opisu vsaj našla, toliko bolje.  ;)
Seveda je pa ta tvoj Y zelo zanimiv. Na en poseben način vibrira. Verjetno tako kot ti.  :D
Še najlepše pa je, da se z njim dobro počutiš, kar pa seveda pomeni, da ni v konfliktu s teboj, niti ti ne ustvarja kakšnih notranjih zavor.

Moja kraljica ni najbolj prijazna z menoj in ne pravijo zastonj, da nam starši dajo z rojstnim dnevom prvi, z imenom pa drugi usodni pečat, ki nas spremlja celo življenje. Prvič je to zelo dolga zgodba, kako sem svoje ime sploh dobila, drugič je pa tako nenavadna, da bi bila kvečjemu za portal, kjer tečejo debate o reinkarnaciji oz. prejšnjih življenjih. 
Morda bova pa kdaj v živo o tem. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #113 on: November 14, 2007, 07:00:21 PM »
sedaj mi pa ze laskas!! 8)

Te drzim za besedo, glede razlage tvojega imena. Še toliko, ce te zanima in morda se ne ves: v italijanscini bi se bralo [redžina] ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #114 on: November 14, 2007, 07:07:54 PM »
Vem ja. Poznam pa tudi marsikatero spakendranko, ki lahko iz tega nastane. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #115 on: November 14, 2007, 07:12:28 PM »
Aja? ???

sicer pa sem jaz tudi ze bila: Majda, Marja, Meja... :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #116 on: November 14, 2007, 07:14:13 PM »
Eh, šment. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #117 on: November 16, 2007, 10:33:49 AM »
Moja spletna stran trenutno ne dela. Nisem se "sesula", niti se nisem "ukinila"  ;D , ampak je vskočila neka višja sila.  >:( Preverjamo, kaj se je zgodilo in upam, da bo kmalu spet vse na svojem mestu.
Želim vam lep dan in naj vam bodo planetki naklonjeni. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Nataša

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #118 on: November 16, 2007, 05:12:12 PM »
Me pa res zanimajo te črke.
Moram malo pogledati tvojo spletno stran, Regina. Zanimivo!
Upam, da bo kmalu na voljo.
Srečno!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #119 on: November 16, 2007, 10:48:55 PM »
Hvala, Nataša ;)
Saj bo, le zapletlo se je bolj, kot sem najprej predvidevala. :-\
www.sepet-sanj.com