Author Topic: Skupinsko zdravljenje, četrti del.  (Read 109426 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Skupinsko zdravljenje, četrti del.
« Reply #450 on: June 22, 2010, 10:50:21 PM »
No takole, zdravljenje in crkljanje je za nami. Upam, da ste uživali tako kot jaz.

Luana, na roki vse štima. V prebavnem traktu je Kreator porihtal sapnik in prečistil črevesje. Zdaj si kot nova.

Tejka, Iris je sprejela pošiljko, poslala sem jo tudi Pinki in šla je domov.

Drugače ni bilo nekih večjih posebnosti. Eni niso ljubezni sprejeli takoj, v nadaljevanju pa.

Mitra :-* :-* :-*

Da ne boste mislili, napolnila sem tudi celotno svojo družino, vključno z menoj, pa forum tudi. In še naši ljubi Zemljici ter očetu Kozmosu je bila poslana ljubezen.

Uživajte v teh energijah,

:-* Gaja

Hvala Gaja :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #451 on: June 22, 2010, 10:52:54 PM »
Hvala Gaja  :-*
9ZK 674

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #452 on: June 22, 2010, 11:09:12 PM »
No takole, zdravljenje in crkljanje je za nami. Upam, da ste uživali tako kot jaz.

Luana, na roki vse štima. V prebavnem traktu je Kreator porihtal sapnik in prečistil črevesje. Zdaj si kot nova.

Tejka, Iris je sprejela pošiljko, poslala sem jo tudi Pinki in šla je domov.

Drugače ni bilo nekih večjih posebnosti. Eni niso ljubezni sprejeli takoj, v nadaljevanju pa.

Mitra :-* :-* :-*

Da ne boste mislili, napolnila sem tudi celotno svojo družino, vključno z menoj, pa forum, mojo učiteljico Thete ter ustanoviteljico Thete, Vianno. In še naši ljubi Zemljici ter očetu Kozmosu je bila poslana ljubezen.

Uživajte v teh energijah,

:-* Gaja

Pridna....HVALA :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #453 on: June 22, 2010, 11:13:59 PM »
Hvala, sem cutila  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #454 on: June 23, 2010, 03:48:02 AM »
Imel sem namen aktivno pomagati, kar bi načeloma tudi lahko, vendar sem imel tisti čas telefon. Zazvonil mi je alarm, ki sem ga predhodno naravnal in tako sem bil v podporo le deloma. Zanimivo, da je bilo okrog Gaje eno srce hitro po tistem, ko je začela. Potem pa čez kakšne dve minuti je bilo to srce že kar precej večje. Čez pet minut seveda še večje. Potem ne vem, če se je še kaj večalo.

No, če se povrnem malo v čas nazaj lahko vidim eno, ki je imela menstruacijo. Mislim, da je že proti koncu. Je pa bila še ena tam, ki menstruacije nima in ta ima neko pomembno nalogo v prihajajočem času.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #455 on: June 23, 2010, 06:29:51 AM »
Andreas

Kakšno? Mislim sej vem kaj oz intuicija dela. :D
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #456 on: June 23, 2010, 08:13:21 AM »
Hvala Gaja.  :-* Jaz sem malo pred tem zaspala, nisem mogla zdržat.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #457 on: June 23, 2010, 10:18:08 AM »

Gaja hvala ti iz srca, sem bila  malo zaskrbljena, nek čuden kašel me je dajal tisti čas,  se nisem zavedala tega, da je terapija na udaru, bila preveč zasedena v čvek s prijateljico. Videle se nisva kar nekaj časa, posledično so jeziki laufali 1000/h , joj kaj vse sva imele za si povedat, neverjetno kako hitiš samo da kaj ne zbeži..........babnce se ve  8)  ;D

Hvalaaaaaaaaa in  :-* :-*  :-* za  ang:

By Luana  ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #458 on: June 23, 2010, 11:43:42 AM »
Prosim, vsem. :D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #459 on: June 23, 2010, 11:14:53 PM »
Imel sem namen aktivno pomagati, kar bi načeloma tudi lahko, vendar sem imel tisti čas telefon. Zazvonil mi je alarm, ki sem ga predhodno naravnal in tako sem bil v podporo le deloma. Zanimivo, da je bilo okrog Gaje eno srce hitro po tistem, ko je začela. Potem pa čez kakšne dve minuti je bilo to srce že kar precej večje. Čez pet minut seveda še večje. Potem ne vem, če se je še kaj večalo.

No, če se povrnem malo v čas nazaj lahko vidim eno, ki je imela menstruacijo. Mislim, da je že proti koncu. Je pa bila še ena tam, ki menstruacije nima in ta ima neko pomembno nalogo v prihajajočem času.

Andres
OK Andres, vsaj povej če ta druga ženska nima menstruacije kar tako ali jo sploh nima. In zakaj so tako pomembne menstruacije v tvojih sporočilih  ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #460 on: June 23, 2010, 11:28:30 PM »

Andres
OK Andres, vsaj povej če ta druga ženska nima menstruacije kar tako ali jo sploh nima. In zakaj so tako pomembne menstruacije v tvojih sporočilih  ;D

Ta druga ženska še vedno ima menstruacijo, ampak tačas jo nima.   Menstruacije v sporočil so vidne zato, ker ženska pogosteje krvavi iz spolovila kot iz nosa. :D :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #461 on: June 24, 2010, 03:33:59 AM »
Bomo tule zaprli temo, saj odprl sem peti del.   Sledite linku.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,2463.new.html#new

Vaš portir.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858