Author Topic: Neptun  (Read 11284 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Neptun
« Reply #15 on: January 23, 2014, 10:06:56 AM »
Sanjalka, ima trd(n)ega  :P

Samo bolj se spopadam s tisto trmo, ki pride skupaj s tem  :Ma  :P

Ga ne premakneš niti za mm  :P
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #16 on: January 23, 2014, 10:07:53 AM »
Trd, (je)klen, neizprosen.  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #17 on: January 23, 2014, 10:45:11 AM »
Sanjalka, ima trd(n)ega  :P

Samo bolj se spopadam s tisto trmo, ki pride skupaj s tem  :Ma  :P

Ga ne premakneš niti za mm  :P

Ima tudi moj  :Ma:B :P
Kaj češ, nekaj dobrega, nekaj slabega.
Saj lahko tisto trmo omehčaš ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #18 on: January 23, 2014, 10:47:15 AM »
Moj neptunček. Hmmm je itak "all over the place". V 5. in aspektiran z vsemi osebnimi z izjemo  :Ma . Za piko na i pa še  :Ve in    :Me:ri. Pa saj je karta v podpisu.
Lahko zasvojljiva. Zlahka bi postala alkoholik pomoje. Umetniška, zasanjana, idealiziram partnerje (dokler  :vo 7. ne udari),... V bistvu če pogledam nazaj so se veze vedno začele na skrivaj oziroma "mutno", nejasno... Tudi trenutna ni še ravno javna  :D . Sploh kar se moje familije tiče, ker še nisem v fazi ko bi se mi dalo razlagat, kregat.

Kako moj dragi tole mojo  :Ve dojema. Hmmm s  :PL prvo in jako močnim  :PL, ga daje ljubosumje. Ful. Svojega  :NE izživljam skozi ples... Samo ples je nekaj čemur se ne nameravam odreči kar sem mu jasno povedala. Je del mene in "deal with it" oz take it or leave it.  :D plesu sem se v življenju že odrekla in se čisto izgubila.

Da bi varala. Enkrat kot mladostnica in nikoli več. Krivda sux  :D  :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #19 on: January 23, 2014, 10:53:23 AM »
Moj neptunček. Hmmm je itak "all over the place". V 5. in aspektiran z vsemi osebnimi z izjemo  :Ma . Za piko na i pa še  :Ve in    :Me:ri. Pa saj je karta v podpisu.
Lahko zasvojljiva. Zlahka bi postala alkoholik pomoje. Umetniška, zasanjana, idealiziram partnerje (dokler  :vo 7. ne udari),... V bistvu če pogledam nazaj so se veze vedno začele na skrivaj oziroma "mutno", nejasno... Tudi trenutna ni še ravno javna  :D . Sploh kar se moje familije tiče, ker še nisem v fazi ko bi se mi dalo razlagat, kregat.

Kako moj dragi tole mojo  :Ve dojema. Hmmm s  :PL prvo in jako močnim  :PL, ga daje ljubosumje. Ful. Svojega  :NE izživljam skozi ples... Samo ples je nekaj čemur se ne nameravam odreči kar sem mu jasno povedala. Je del mene in "deal with it" oz take it or leave it.  :D plesu sem se v življenju že odrekla in se čisto izgubila.

Neptun vara bolj v mislih, bolj platonsko.
Nagnjenost k varanju imajo sicer vsa dvojna znamenja in tudi spremenljiva.
Rekla bi, da glede varanja prevladuje  :dv, npr  :Ve:dv, tudi vodnarska venera nima omejitev, seveda je to zelo splošno, potrebno pogledati celo karto, samo en tak pokazatelj še ne govori o varanju.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #20 on: January 23, 2014, 10:55:26 AM »
Še tole,  :NE je najbolj zadovoljen dokler je še vse v oblakih, še vse platonsko.
Ko se nekaj realizira, pa navadno sledi razočaranje...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #21 on: January 23, 2014, 10:55:47 AM »

Neptun vara bolj v mislih, bolj platonsko.
Nagnjenost k varanju imajo sicer vsa dvojna znamenja in tudi spremenljiva.
Rekla bi, da glede varanja prevladuje  :dv, npr  :Ve:dv, tudi vodnarska venera nima omejitev, seveda je to zelo splošno, potrebno pogledati celo karto, samo en tak pokazatelj še ne govori o varanju.

Ha, "moj" ribak ima  :Lu  :kon vozel v  :dv...  :kv  :Ve:ri bom kasneje še več aspektov razgalila.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #22 on: January 23, 2014, 10:56:55 AM »
Še tole,  :NE je najbolj zadovoljen dokler je še vse v oblakih, še vse platonsko.

Sem opazila te tenzije pri njemu.
On bi smetano predvsem...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #23 on: January 23, 2014, 09:01:44 PM »
Jaz imam tudi  :Ma:B In to kotnega.
 :D
Torej take iščem, a ne.
Katera jih pa ne.

hahaha umiram. Moj mars je tudi v biku in še na algolu. Kaj pa potem jaz iščem smrtno trdnega  ;D Al pa takega, ki me bo do smrti  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #24 on: January 23, 2014, 09:36:33 PM »
Jaz imam tudi  :Ma:B In to kotnega.
 :D
Torej take iščem, a ne.
Katera jih pa ne.

hahaha umiram. Moj mars je tudi v biku in še na algolu. Kaj pa potem jaz iščem smrtno trdnega  ;D Al pa takega, ki me bo do smrti  ;D

Al pa da bo ob smrti končno trd.  :-X

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #25 on: January 28, 2014, 07:49:14 PM »

soo true  ;)
story of my life.itak, če sem pa :ri po :So, pa še :Me imam zraven. zaznamuje me tudi ekzakten  :tr med  :Ve in  :NE.
veliko bolje bi se znašla nekje med oblaki. tale "narobe svet" ni po mojem okusu.

« Last Edit: January 28, 2014, 07:53:50 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #26 on: September 03, 2014, 01:52:29 PM »
Bi mogoče raje tukaj pisale o naših in partnerjevih  :NE, tako da predlagam, da se iz sobane Uslužbenci hotela Spletni simbol preselimo sem in tukaj kaj napišemo o naših opažanjih glede neptunskih tem :)

Na tale tvoj predlog se pa kar dolgo čaka Sanjalka.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #27 on: September 03, 2014, 02:29:22 PM »
Bi mogoče raje tukaj pisale o naših in partnerjevih  :NE, tako da predlagam, da se iz sobane Uslužbenci hotela Spletni simbol preselimo sem in tukaj kaj napišemo o naših opažanjih glede neptunskih tem :)

Na tale tvoj predlog se pa kar dolgo čaka Sanjalka.

Andres

Ja, ravno večraj gledala karto mojega, ki ima v natalu neptuna v 1. h in mu dela kvadrat na jupitra (r) v 10.h
Včeraj je t venera prišla v natančno konjunkcijo z n jupitrom in kvadrirala n neptuna in moj je izgubil kar veliko vsoto denarja.
Sledilo veliko razočaranje, saj je bila izguba denarja posledica prevelike naivnosti (natalni neptun v 1.h), da bo imel srečo pri nekem vlaganju denarja (neptun v kvadratu na jupitra)...

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #28 on: September 03, 2014, 07:36:24 PM »
Jaz ga imam tudi v prvi hiši, dela mi pa kvadrat na Merkur in Sonce ter trigon na Venero in Marsa, vse v 9. hiši.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #29 on: September 10, 2014, 07:46:17 PM »
Kako prizemljiti 8 letnega otroka z N :NE v 3. hiši?
Z glavo v oblakih hodi po svetu, koncentracija kaput.